Pozdrav curke, evo i mene 🙈
Bila sam samo na pregledu zbog one uroinfekcije, opet sam davala urin i opet nije dobro, ima bakterija i leukocita 😪 Sad mi je dala opet antibiotik, ovaj puta Klavocin. Samo neznam zašto me onda ne pošalje na urinokulturu? Vidjet ćemo drugi put kak bude.
Cervix je 1/3 čl, kolko sam ja shvatila, skratio se od zadnji put (bio je 2/3 članka), otvorena sam za vrh prsta. Ak se netko malo bolje razumije u cervixe, pliiiiiiz neko malo pojašnjenje. 🙈Rekla mi je da moram malo više mirovati i dala Normabel pp. Slušale smo samo s baby watcherom otkucaje ❤️
Nadam se samo da se neću početi otvarati prebrzo, prije vremena.
Tejuska idući pregled je 9.2. pa kad budeš ažurirala listu, ubaci, molim te 😘
Curkama na pregledima isto sretno danas ❤️ Demi, javi se obavezno, držim fige da ti potvrde da nije naravno ništa i da sve bude dobro.
----
Sve sam pročitala, htjela sam komentirati, ali toliko sam zaboravila da se ničega ne sjećam što sam htjela reći, Bože dragi 🤷🤷🤷🤷😒😒😒😒
A ovo za GO je toliko bezveze, ko da smo krive jer je tak ispalo, mislim nek vam isplate ako vam ne žele dati da ga koristite, ipak su to vaši dani i pravo. Moji u firmi nam daju da iskoristimo kad se vratimo tak da se nadam da neću imati problema oko tog.

Stigli mi nalazi ogtt, odmah poslala muzu poruku da me danas vodi na kebab.
Vrijednosti su mi
4.9 (<5.1)
8.2 (<10.0)
5.7 (<8.5)
Sad umjesto da radim na poslu ja planiram sto cu staviti u kebab.
Čestitke za super nalaz! 👏 Nadam se da si se lijepo počastila!
Ja sam malo u zaostatku, pa vas eto sad čitam.. Ovih dana nikako nisam stigla, a navečer kad krenem onda zaspem.. Danas 29.tjedana.. Kako to leti.. Noćas sam imala neki čudan san. U snu je bilo ne znam ni sama jel 4 ujutro ili 4 popodne. Zaspala i za 2h se probudila sa bebom na sisi. Kao rodila, a da pojma nisam imala, onako prespavala vlastiti porod.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Demi čestitam ti na odličnom pregledu, jako mi je drago da je sve okej❤️❤️❤️ i beb i ti ste baš baš borci🥰 neka tako i ostane dobro 🤞
I ja sam joj htjela reći da napravimo urinokulturu jer ovo nema smisla. Mislim nikad nisam imala nekih uopće urinarnih problema, znam da je to sad pod normalno u trudnoći ali da me tako šopa antibioticima napamet, nije mi baš normalno. Odlučila sam popiti sad još to i drugi put tražiti uputnicu. Mislim nešto me muči ili su zbilja kontrakcije pa mi je zbog toga trbuh tvrd i taj pritisak se stvara. Mislim ne bi htjela komplicirati i paničarite bezveze jer sad već sve bolucka i možda je normalno ali me ta situacija jednostavno zbunjuje.
Uzela sam D-manozu, brusnicu i probiotik pa ćemo sad zbilja vidjeti. Hvala ti na pomoći 😘

Omerta pa možda ne bi ni bilo loše prespavati porod 🤣
Kriss žao mi je radi urinoinfekcije, ali da baš neobično da ne ide urinokultura prvo. 😏 nadam se da će se što prije rješiti🤞
Demi odličnooooo, te smo dobre vijesti čekali 🥳 baš mi je drago da je pregled super prošao i da je Eva dobro 💕

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Lovely mislim da sam ih vidila u lesnini🙂
Kriss čestitke za dobar pregled, ali svakako traži da radiš urinokulturu 🤞
Demi baš mi je drago da je sve dobro konačno 😍 sad se malo možeš i opustiti 😄

31👩❤️💋👨38
https://ibb.co/z4HhMf4
Sad imam dva gnijezda.
Jedno su mi curke poklonile, a drugo je uzela kolegica uz njemacke i danas stiglo.
Rasporedit cemo jedno za kod mojih, a drugo kod nas

Tweety dobro nam dosla ♥️ mozes napisati datum pregleda i poroda pa da te dodam na nasu listu😊
Demi baaas mi je drago da nema vise tog zadebljanja i da je ovako sve u redu ♥️ Dodala sam i ime i pregled 🥰
Kriss cestitke na pregledicu♥️drago mi je da je bebica dobro.
Ne znam zasto ne odes urinokulturu napraviti,i meni je obican urin pokazao i leukocite i sluz i bakterije ali dok mi nije stigla urinokultura nije mi dala antibiotik. Na kraju urin sterilan 🤔 bezveze se sopati time a mozda nema potrebe.
Kad smo vec kod toga,moji brisevi su svi dosli negativni 🎉 kao i sterilna urinokultura 🎊

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala vam cure puno❤️ baš si i ja razmišljam da odem privatno napraviti, da ne čekam do onda i ne pijem bezveze antibiotik, zbilja nema smisla 😤

Tweety dobro nam dosla ♥️ mozes napisati datum pregleda i poroda pa da te dodam na nasu listu😊
Demi baaas mi je drago da nema vise tog zadebljanja i da je ovako sve u redu ♥️ Dodala sam i ime i pregled 🥰
Kriss cestitke na pregledicu♥️drago mi je da je bebica dobro.
Ne znam zasto ne odes urinokulturu napraviti,i meni je obican urin pokazao i leukocite i sluz i bakterije ali dok mi nije stigla urinokultura nije mi dala antibiotik. Na kraju urin sterilan 🤔 bezveze se sopati time a mozda nema potrebe.
Kad smo vec kod toga,moji brisevi su svi dosli negativni 🎉 kao i sterilna urinokultura 🎊
Pozdrav.. Možeš i mene dodat 3.2 je pregled..
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
2.2 je blizu🤣🤣
Joj kako sam nadobudna. Kad prenesem do 22.2 u top cu se staviti🤣
😂😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji