Dobro jutro cure 🌞
Hvala na podršci za pregled, treba dočekati sad 14:30h 🤗
Hukice sretno nam onda danas 💕
Kriss čestitam na odličnom pregledu.🥳 Joj a taj dm i ja moram pod hitno obaviti,ne znam zašto to toliko odgađam a s kupovinom robice nemam problema, to svaki dan nađem novu stranicu s koje naručim nešto 🙄
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Demi meni ti je med vrh vrhova, nadam se da će i tebi biti dobar 😘
Dubrovčanka razumijem tvoje super moći, ja ti isto imam neki nos i feeling 😂 samo da izdržimo do famoznog 37.-og i to je to, svima zajedno to želim i da prođe najbolje što može, a Coksa će nam otvoriti sezonu kako je krenulo ❤️
Mada, ja sam rođena sa 35+2, žilava i borbena do kraja, nedam seeee😂😂😂
Tejuska imamo pregled opet idući tjedan, 26.1.
Neznam zašto tak rano ali neka je, valjda je oprezna pa da vadim urin i kks, neznam 🙈
Dobro jutro cure 🌞
Hvala na podršci za pregled, treba dočekati sad 14:30h 🤗
Hukice sretno nam onda danas 💕
Kriss čestitam na odličnom pregledu.🥳 Joj a taj dm i ja moram pod hitno obaviti,ne znam zašto to toliko odgađam a s kupovinom robice nemam problema, to svaki dan nađem novu stranicu s koje naručim nešto 🙄
Ja sam isto dugo odgađala ali morala sam više jednom, nekak me bilo strah da neću stići sve. Imam i neki osjećaj da će curka htjet ranije van pa bolje neka čeka spremno, ne može se pokvariti 🥰
Jučer sam digla i onaj poklon u DM-u za trudnice, fora je baš baš, ima onaj dnevnik, kuponi i ona kremica za tijelo, baš lijepo od njih. Teta tamo mi je rekla i kad se beba rodi, dođemo s otpusnim pismom i podignemo paket za novorođenče, pa ako neka nije znala, čisto za info.
Ja sam imala osjećaj kak ću prvu curku prenijet, ne znam zašto, kao sve bilo stalno zacementirano, prva beba bla bla, kod svog gina sam bila još do 37+6 zadnji put, on mi je tada rekao da neću sigurno kroz par dana, ali da se s vodenjakom nikad ne zna, ali generalno još ja imam vremena. Došla u TA na 38+1 mislim, baš neka mala razlika bila jer je taj doktor tada radio kod kojeg sam imala preglede, nije in mene ništa prčkao, pregledao papire, vidio bebu na uzv i to je to, došla za 6 dana opet k njemu jer je on tak radio, ali inače znam da naručuju svakih 7 do 40tjedna, bar na SDu, a onda kad probiješ termina, svaka 2 dana.
I tad isto sve ok, naručio me za 39+5 u 9 ujutro kod kolege jer je on 4 dana išao na godišnji. Ja dobijem trudove 2 dana ranije i na kraju rodim tada na 39+5 u 8 ujutro 😂😂 znam da je neka sestra prošla hodnikom pa me pitala kao vi ste trebali u TA sad, valjda po kompu im piše koja je kad rodila 😂😂
Tak da, to se sve tak okrene u sekundi 🙊
Sad bi voljela isto tak, bar do 38,39 🙃
Jutric🌸
Sretno s pregledima!
Tejuska javim ti kad mi se gin javi da prebacis termin jer naravno da sam pozitivna pa cu pregled morati onaj iza tjedan.
---
Od simptoma za sad grlobolja i zastopan nos. Al mislim da ce to tako i proci lakse jer je omikron u pitanju.
---
Cure hvala na podrdci, kako kazu nece grom 2x u koprive biti cemo curka i ja dobro 💪🙏
Anchy drž se i neka prođe što brže i blaže ❤️
Ostalim curama s bolestima isto želim 💞
Kriss bravo za super pregled 😍
Mogla bi i ja taj med naručiti pogotovo jer ima željeza, a i pri kraju sam svojim medom. To ste iz kuće meda Županja? 😊
Evo ja danas popila drugu kapsulu Heferola i umjesto zatvora kojeg sam se bojala imam proljev 😅 malo mi bude kratko mukica i vrućina u obrazima, a pijem ga na tašte. Rekla je dr da mogu i iza doručka ako smeta.
Ima li netko iskustva s Heferolom?
31👩❤️💋👨38
Anchy drzi se, bit će to dobro ❤️💪🏻 Stvarno svi koje znam da imaju omicron su prošli s tim blagim simptomima.
Elle sretno danas 🤗
A Hukica je isto pozitivna jelda, ne znam jel odgodila pregled. Javi nam kako si, i sretno u svakom slučaju 😊
Dubrovcanka ja sam isto s prvom bebom imala jak osjećaj da će barem dva tjedna ranije, a rodila četiri dana iza termina. To bas nikad ne znaš, samo nek bude sve dobro 😊
Cure ja upadam ali trebam HELP …
Vec mislim da sam luda,prije par dana mi je poceo neki odvratan smrad tijela,pazuha,usta,stovise tako mi je da mi sve smrdi,pocela mi je kuca smrditi na taj smrad cudni. Ukucani su mi rekli da sam poludjela i da nis ne smrdi. Molim vas da li je netko imao nekakav smrad tako,tipa pojacano znojenje pa smrad 😪😪 ocajna sam,kupam se 3x dnevno 😔😔
Anchy 💔😔♥️
Hmmm ja sam imala "super njih" čim sam zatrudnjela. Bilo je strašno, tek sam tad vidjela koliko Zagreb smrdi i koliko je zagađen. Bilo je ljeto i još ti parfemi, dezići i sl od drugih ljudi, užas. Nanjušili bi sve na 100km. Da malo drugačije mirišeš može biti zbog hormona i to je normalno. A kuća ti je možda čudna, ako ste kupili neki novi komad namještaja pa izlazi iz njega nešto, što samo trudnica može nanjušiti. Ja evo ormare iz Ike "zračnim" već tri tjedna, jer mi smrdi strašno!
Jedino sta je novo je friteza na vruci zrak,boze sacuvaj ona mi zaista smrdi.
Drugo nis 🤔
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bambolina hvala za info 😄 Vidim da ima jos super stvari u Lidlu od iduceg tjedna, pa bacite pogled u novi katalog :)
Ja sam preuzela nalaz. Stavit cu sliku, pa ako se netko razumije slobodno prokomentirajte https://ibb.co/8b6fD70
Ja nemam pojma što bi mislila. Nadam se da nije ništa zabrinjavajuće, nego možda su ovakve vrijednosti normalne za trudnoću 🤷♀️ Svakako je bio dogovor da se u ponedjeljak čujem sa ginekologom, pa nekako mislim da nema potrebe da ga zovem prije. Što vi mislite?
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Anchy šaljem ti puno podrške ❤️ Bit će sve ok 🙏
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji