Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mak18
    12. Prosinac 2021. 18:18

Cure trbuščići su preslatki, moj je dosta nisko 🤔🥴
    Što se tiče strija ja se mažem nekim bademovim ulje s vitaminom e, za sada ih nema.
    Moj zaručnik je izrazio želju da bude na porodu, iako nisam sigurno koliko će mi biti od koristi 😂 koliko znam u Osijeku treba imati tečaj da bi pratnja bila prisutna (ispravite me ako griješim). Iako moram priznat da sve više razmišljam o Vukovaru.

LucK
    12. Prosinac 2021. 18:24

Tonka,Meri,Lovely i Dubrovčanka jako slatke slikice 😍
    Evo i moga koji se počeo nazirati napokon 🤭
    https://ibb.co/WFQyhGJ
    Nisam sigurna, ali možda osjetim neke pokrete. Dosta su slabi pa bi kao mogli bit i od probave. Di su nama crijeva u ovom periodu trudnoće? 😂 Odnosno ako osjetim to nešto uz rub gaćica jel to onda beba? 🤗

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    12. Prosinac 2021. 18:30

Dubrovčanka

Luck to je beba sigurno dole nisko 😍 ja sam u tom periodu isto počela osjećat 😍

Tnx ❤️ ajme kako divno. Jedva čekam opet🤭

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Amelie
    12. Prosinac 2021. 18:41

Curke ja imam neobično pitanje ali nadam se da je koja to osjetila.. znači evo već drugi puta navečer izvalim se na kauču i odmaram neko vrijeme i ako se malo jače nasmijem baš me presječe neka površna bol u lijevoj strani trbuha u razini ruba gaćica. Onako kao da me neki kružić zaboli.. meni palo na pamet da nije "zarobljeni vjetar"🙊🙈 Malo znam biti napuhana.. i nemam svaki dan redovitu stolicu, ali je bar svaki drugi. Pitam se jesam luda ili je moguće da je to?! Digla sam se i išla na WC i više ne boli ali doduše nisam se smijala više.. ccc.. Ugl navečer mi se općenito trbuh više vidi i iskoči.. i sva sam si teška dok sam ujutro ok. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• katsy
    12. Prosinac 2021. 18:49

Bas ste divne trudnice! A kako se slika uploada?

• katsy
    12. Prosinac 2021. 19:15

https://ibb.co/SsS3k6X
    Evo mene i mog sina :) (tnx Dubrovcanka za pomoc uploada)
    Da li mislite da bi proljetnim bebama HUGGIEBEAR™ – DJEČJA VREĆA ZA SPAVANJE (upisi na google) bila pretopla?

• MarijanaMartin
    12. Prosinac 2021. 19:24

katsy

Da li mislite da bi proljetnim bebama HUGGIEBEAR™ – DJEČJA VREĆA ZA SPAVANJE (upisi na google) bila pretopla?

A ne znam koliko griješi u stanu. Kod nas je uvijek više od 22 stupnjeva i nije nešto za moju kuću. Ja gledam da bude pamučni materijal ili vuna, jer poliester ne diše i beba se "može" pregrijati. Ja sam isto u potrazi za tim vrećama, nisam to nikad koristila, mislim kupiti ethereal ( jer je hrvatski proizvod) i sve je pamuk ili bambus ili merino!!! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Demi30
    12. Prosinac 2021. 20:05

Cure, super ste 😍 Meni se nesto nazire, ali pricekat cu jos koji dan da bas iskoči, pa cu onda i ja staviti svoju sliku 🤗 Ja primjecujem da mi je donji dio trbuha (od pupka pa prema dolje) izbočen i tvrd, tako da uskoro očekujem baš finu lopticu 😍
    Ja vec drugi dan zaredom na grudnjaku, ali samo na lijevoj cicki vidim bijelu kapljicu 🤷‍♀️ Očito se već nešto tu događa, bas sam iznenađena. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

meri97
    12. Prosinac 2021. 20:15

Demi30

Cure, super ste 😍 Meni se nesto nazire, ali pricekat cu jos koji dan da bas iskoči, pa cu onda i ja staviti svoju sliku 🤗 Ja primjecujem da mi je donji dio trbuha (od pupka pa prema dolje) izbočen i tvrd, tako da uskoro očekujem baš finu lopticu 😍
    Ja vec drugi dan zaredom na grudnjaku, ali samo na lijevoj cicki vidim bijelu kapljicu 🤷‍♀️ Očito se već nešto tu događa, bas sam iznenađena.

Ja sam bila 16+2 kada mi je mlijeko pocelo curiti. Bude dana kad nema nista, a ponekad ajme meni lokva cijela. Dr mi je rekla to ne smijem tiskati niti ista,nego samo obrisati bradavicu da ne bude mokra i to je to

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

• katsy
    12. Prosinac 2021. 20:17

MarijanaMartin

katsy

A ne znam koliko griješi u stanu. Kod nas je uvijek više od 22 stupnjeva i nije nešto za moju kuću. Ja gledam da bude pamučni materijal ili vuna, jer poliester ne diše i beba se "može" pregrijati. Ja sam isto u potrazi za tim vrećama, nisam to nikad koristila, mislim kupiti ethereal ( jer je hrvatski proizvod) i sve je pamuk ili bambus ili merino!!!

Jel su ethernal one minky dekice-jastuk? Imas koji dobar link za kupnju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.