Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    12. Prosinac 2021. 16:53

Cure, bas ste slatke.  Ja se jesam zdebljala par kila, ali nemam bas trudnicki trbuh. Nadam se da će se i meni uskoro vidjeti da je trudnički ( a ne salasti 😂). Lovely očekujem onda za tjedan dana da iskoči, kao što je i tebi 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Arsancres
    12. Prosinac 2021. 17:33

E jeste me nasmijale za pratnju i muževe, ali nemojte misliti da neće izdržati, ak je moj, svi će 😂
    On je inače lik koji jednostavno mora spavati, ja mislim da to graniči s nekim drugim stvarima kod njega, jesnostavno čovjek je u stanju doći kod vas u goste i sjedit i pričat, ako je umoran tj. ako ga san lovi taj će zadrijemat sjedećki makar na 10 min, taj san je njemu baš ne znam evo, nešto što ne može kontrolirati kad ga umor svlada, oduvijek je takav... Da može, on bi išao spavati svaki dan u 8 navečer i nije mu to rano 😂
    Ali taj put s porodom i to sve, ja ni danas ne vjerujem da je to bio moj muž. Par sati prije nego smo otišli u bolnicu je odspavao par sati, dok sam ja u trudovima hodala po stanu, jel, tipično za njega, u 20h ustao, dok smo sve obavili i spremili se, prijem pa bla bla, u boks ušao u 23h, cijelu noć bio kraj mene, niti pio, niti jeo, niti išao na wc, doslovno, ja rodila u 8, bio s nama do pola 10, onda otišao doma, samo auto promijenio i otišao na posao, inače je u autu 8h, ne znam evo majke mi zašto je i kako uopće fizički izdržao, s posla u 15h ravno išao kod nas u bolnicu i bio do 17h, kad je došo doma kaže putem kupio burek, otvorio si pivo i zaspao do alarma sutradan u 5 ujutro 😅
    Mislim da je to sve skroz druga dimenzija, al stvarno, kao što mi koje rađamo dobijemo neku neobjašnjivu snagu na porodu, očito je i kod njih slično. 
    Kažem, da mi je netko rekao da će on fizički izdržat evo ne bi vjerovala samo zato jer on stvarno ne može bez sna, općenito nema šanse da on ne spava

Mak18
    12. Prosinac 2021. 18:18

Cure trbuščići su preslatki, moj je dosta nisko 🤔🥴
    Što se tiče strija ja se mažem nekim bademovim ulje s vitaminom e, za sada ih nema.
    Moj zaručnik je izrazio želju da bude na porodu, iako nisam sigurno koliko će mi biti od koristi 😂 koliko znam u Osijeku treba imati tečaj da bi pratnja bila prisutna (ispravite me ako griješim). Iako moram priznat da sve više razmišljam o Vukovaru.

LucK
    12. Prosinac 2021. 18:24

Tonka,Meri,Lovely i Dubrovčanka jako slatke slikice 😍
    Evo i moga koji se počeo nazirati napokon 🤭
    https://ibb.co/WFQyhGJ
    Nisam sigurna, ali možda osjetim neke pokrete. Dosta su slabi pa bi kao mogli bit i od probave. Di su nama crijeva u ovom periodu trudnoće? 😂 Odnosno ako osjetim to nešto uz rub gaćica jel to onda beba? 🤗

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    12. Prosinac 2021. 18:30

Dubrovčanka

Luck to je beba sigurno dole nisko 😍 ja sam u tom periodu isto počela osjećat 😍

Tnx ❤️ ajme kako divno. Jedva čekam opet🤭

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Amelie
    12. Prosinac 2021. 18:41

Curke ja imam neobično pitanje ali nadam se da je koja to osjetila.. znači evo već drugi puta navečer izvalim se na kauču i odmaram neko vrijeme i ako se malo jače nasmijem baš me presječe neka površna bol u lijevoj strani trbuha u razini ruba gaćica. Onako kao da me neki kružić zaboli.. meni palo na pamet da nije "zarobljeni vjetar"🙊🙈 Malo znam biti napuhana.. i nemam svaki dan redovitu stolicu, ali je bar svaki drugi. Pitam se jesam luda ili je moguće da je to?! Digla sam se i išla na WC i više ne boli ali doduše nisam se smijala više.. ccc.. Ugl navečer mi se općenito trbuh više vidi i iskoči.. i sva sam si teška dok sam ujutro ok. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• katsy
    12. Prosinac 2021. 18:49

Bas ste divne trudnice! A kako se slika uploada?

• katsy
    12. Prosinac 2021. 19:15

https://ibb.co/SsS3k6X
    Evo mene i mog sina :) (tnx Dubrovcanka za pomoc uploada)
    Da li mislite da bi proljetnim bebama HUGGIEBEAR™ – DJEČJA VREĆA ZA SPAVANJE (upisi na google) bila pretopla?

• MarijanaMartin
    12. Prosinac 2021. 19:24

katsy

https://ibb.co/SsS3k6X
    Evo mene i mog sina :) (tnx Dubrovcanka za pomoc uploada)
    Da li mislite da bi proljetnim bebama HUGGIEBEAR™ – DJEČJA VREĆA ZA SPAVANJE (upisi na google) bila pretopla?

A ne znam koliko griješi u stanu. Kod nas je uvijek više od 22 stupnjeva i nije nešto za moju kuću. Ja gledam da bude pamučni materijal ili vuna, jer poliester ne diše i beba se "može" pregrijati. Ja sam isto u potrazi za tim vrećama, nisam to nikad koristila, mislim kupiti ethereal ( jer je hrvatski proizvod) i sve je pamuk ili bambus ili merino!!! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Demi30
    12. Prosinac 2021. 20:05

Cure, super ste 😍 Meni se nesto nazire, ali pricekat cu jos koji dan da bas iskoči, pa cu onda i ja staviti svoju sliku 🤗 Ja primjecujem da mi je donji dio trbuha (od pupka pa prema dolje) izbočen i tvrd, tako da uskoro očekujem baš finu lopticu 😍
    Ja vec drugi dan zaredom na grudnjaku, ali samo na lijevoj cicki vidim bijelu kapljicu 🤷‍♀️ Očito se već nešto tu događa, bas sam iznenađena. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani