Ivana ja ni ne znam. Mene gleda prstom. Reče ko beton sve super i to je to 🤣
Ja sam prekjučer imala pregled na kojem mi je rekao kompletno ste zatvoreni, cerviks 31 mm… super… sva sretna doma, sad kad čitam komentare nije mi dobro 😳 danas sam 20+4
👩🏼 29y
👦🏻 30y
Termin: 26.04.2022. 🧸🎈
It’s a boy! 👶🏻💙
Arsancres takve price su grozne. Ima stvarno divnih sestara ali hrpa onih koji su po defaultu nabrijane na sve i petljaju se di im nije mjesto. U Vinogradskoj je bilo puno vise ovih dragih i simpaticnih bas su od pomoci bile.
👩32 🧑35
👶 2019
👨👩👧👦 2022
Arsancres hvala ti na podijeljenom iskustvu. Bome si baš naletila na neku pametnjakovićku... A i inače nažalost uvijek bolje prođe galama i bezobrazluk nego finoća...
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Amelie ma zato što se situacija mijenja stalno, iz dana u dan, odluke ove pa one pa promjene na granicama, onda slovenci uvjetuju jedno, hrvati drugo, jednostavno si ne želim taj stres prirediti pred kraj, odnosno u tom momentu gdje planiram porod i želim i nadam se da će sve biti okej, da npr. mi bubam 2 dana prije termina netko spiči zabranu na granicama ili da šta ja znam, muž ne može ići uz mene. Imam dijete doma i sve mi je to prekomplicirano jer su vječno neka dvostruka mjerila. Ne znam ni njih tj. njima se može okrenuti neka situacija i preko noći zabrane porode za nekog drugog, nije da mi je puko vodenjak tamo pa eto najbliže mi bilo i sve 5,to je onda hitni slučaj i nema rasprave.
Meni cijela ta pizdarija više ide na živce oko korone, ne želim si još i porod zeznuti 😅 mantram da će ova beba još brže van 🤭🤭 cerviks mi je na zadnjem mjerenju opet bio kraći nego bi trebao biti, ali obzirom ma moju povijest i uredan porod u terminu, moj dr. kaže da se to sad drugačije gleda i da vrlo vjerojatno imam samo kraći cerviks i inače. Al se nadam da će mi doprinjet bržem otvaranju ko i onda 😂
Ivana to je kraći cerviks, posebice ako se radi o prvom djetetu, ne mora ništa to značiti loše niti da će biti ishod prijevremeni, ali mislim da se svakako mora to popratiti i mene čudi da ti je tak rekao da je sve ok, neovisno o tom što si zatvorena. Ne mislim da te trebao spičit u bolnicu, nemoj misliti da te plašim, ali takve se dužine inače prate stvarno jer ukoliko se krene skraćivati, mora se brzo reagirati. Ja sam imala takvu situaciju s prvom bebom pa ti kažem samo svoje iskustvo i ono što sam pročitala posvuda, a čitala sam i potrebno o nepotrebno jer me prao strah. U biti puno puta sam naišla da žene pišu da je sve završilo okej, ali gin su to baš pratili i što MarijanaMartin kaže po potrebi serklaža ak se može još i mirovanje. Vjerujem da će sve biti kod tebe okej, ali uspori malo zbog svog mira ❤️
Amelie ovo jaje može ići na tu bazu,a i može se vezat pojasom. Baza dođe koliko i jaje pa vjerovatno su onda adapteri za kolica s njime😄
Ivana ne čitaj ništa samo ćeš se uzrujati bzvz. Ako je doktor rekao da je sve ok onda je ok 🤞🏻
Da, ima smisla;) A ako sam dobro shvatila ispada da je bolje koristiti pojas nego iso fix.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ameliema zato što se situacija mijenja stalno, iz dana u dan, odluke ove pa one pa promjene na granicama, onda slovenci uvjetuju jedno, hrvati drugo, jednostavno si ne želim taj stres prirediti pred kraj, odnosno u tom momentu gdje planiram porod i želim i nadam se da će sve biti okej, da npr. mi bubam 2 dana prije termina netko spiči zabranu na granicama ili da šta ja znam, muž ne može ići uz mene. Imam dijete doma i sve mi je to prekomplicirano jer su vječno neka dvostruka mjerila. Ne znam ni njih tj. njima se može okrenuti neka situacija i preko noći zabrane porode za nekog drugog, nije da mi je puko vodenjak tamo pa eto najbliže mi bilo i sve 5,to je onda hitni slučaj i nema rasprave.
Meni cijela ta pizdarija više ide na živce oko korone, ne želim si još i porod zeznuti 😅 mantram da će ova beba još brže van 🤭🤭 cerviks mi je na zadnjem mjerenju opet bio kraći nego bi trebao biti, ali obzirom ma moju povijest i uredan porod u terminu, moj dr. kaže da se to sad drugačije gleda i da vrlo vjerojatno imam samo kraći cerviks i inače. Al se nadam da će mi doprinjet bržem otvaranju ko i onda 😂
Ivanato je kraći cerviks, posebice ako se radi o prvom djetetu, ne mora ništa to značiti loše niti da će biti ishod prijevremeni, ali mislim da se svakako mora to popratiti i mene čudi da ti je tak rekao da je sve ok, neovisno o tom što si zatvorena. Ne mislim da te trebao spičit u bolnicu, nemoj misliti da te plašim, ali takve se dužine inače prate stvarno jer ukoliko se krene skraćivati, mora se brzo reagirati. Ja sam imala takvu situaciju s prvom bebom pa ti kažem samo svoje iskustvo i ono što sam pročitala posvuda, a čitala sam i potrebno o nepotrebno jer me prao strah. U biti puno puta sam naišla da žene pišu da je sve završilo okej, ali gin su to baš pratili i što MarijanaMartin kaže po potrebi serklaža ak se može još i mirovanje. Vjerujem da će sve biti kod tebe okej, ali uspori malo zbog svog mira ❤️
Ja se nadam da će do petog mjeseca biti malo mirnija situacija s tom koronom. A sve nas više frustrira. Ali opet si nekako mislim išla bih gore vj ne baš u trudovima nego nešto ranije.. i da mi ne daju da muž bude sa mnom čim imaju taj humaniji pristup meni bi bilo lakše.. samo da ja imam povjerenje u njih to je već ogroman plus. Razumijem kad imaš i dijete doma da je sve puno teže. Gdje planiraš onda roditi?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Amelie ovo jaje može ići na tu bazu,a i može se vezat pojasom. Baza dođe koliko i jaje pa vjerovatno su onda adapteri za kolica s njime😄
Ivana ne čitaj ništa samo ćeš se uzrujati bzvz. Ako je doktor rekao da je sve ok onda je ok 🤞🏻
Mislim da ne budu adapteri za kolica, osim ako uzima neki set kao kolica + jaje + adapteri. Ja sam uzela Maxi Cosi jaje + isofix i onda tražim adaptere.. Čak i adapter za Maxi Cosi kolica nije uključen nego kupuješ posebno. Tako će biti pretpostavljam i za ovo koje ti gledaš, čisto sumnjam da će staviti uz jaje adaptere za kolica druge marke kad imaju i kolica svoje marke pa prije mogu biti adapteri za njih. Ako kužiš šta sad ja tu baljezgam 😂 Uglavnom, na svaki klinac treba pripaziti 😂 mislim nije to puno, nekih 30ak eur, ali većina ovih naših baby trgovina ima baš loš izbor adaptera.. Pa treba tražiti preko
To je bila neka akcija 3u1 ali da provjeriti ću svakako kakvi su točno to adapteri!;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Meni je prijateljica rodila u kadi i rekla je da ju je to bas opustilo i smanjilo bol, da je odustala i od epiduralne da ne mora izaći iz kade. Meni se čini fora, možda probam ☺️ Ali tko zna kako će to sve završiti, vidjet ćemo.
MarijanaMartin zato ti sad ne želiš epiduralnu ako ti je prvi put djelovala? Ja se dosta lomim oko toga…
Arsancres ovo s čepom je komedija 🤣 Bas si dugo bila doma u trudovima, ja se samo istuširala i odmah u bolnicu, nekako su odjednom krenuli, bez pravilnog razmaka ali na svega nekoliko minuta. I nisu uopće bili trudovi kako ih inače opisuju nego kao oštra menstrualna bol u dnu stomaka, ledja me uopće nisu bolila. Došla sam otvorena 5cm.
Jooooj kad se sjetim, sretno nam svima i lijepo spavajte 🤗
Amelie, opet ću ići na Duh. Izuzev tih par nadrkanaca, bilo je sve okej, a nitko mi ne garantira da bi negdje bili baš svi divni i krasni, smjena koja me porodila bila top topova, tako da i dalje nekako živim i uvjerenju da su te neke situacije stvarno bile samo loš tajming. Porod je po meni nešto na što stvarno ne možeš utjecati u tom smislu 🤷♀️ja sam imala svog dr. koji me vodio u TA, trebao i taj dan biti na poslu, ali je imao 4 dana godišnjeg i naravno, ko za k, ja baš tad rodim 😅 to je nekako sve sreća, a na Duhu po meni radi stvarno jako dobar tim liječnika i ono najbitnije od svega meni u ovoj situaciji s koronom je da su najnormalniji od početka pa se nadam da će tako i ostati. Po pitanju pratnje, testiranja, covid pozitivnih mama, beba itd. Meni je pratnja nešto što jako želim opet na porodu, ali svjesna sam da šta bude bit će 🥺
Katja meni su ti krenuli odmah na 5-8 min, ja nisam znala jel to jesu trudovi ili ne haha, onda sam se otišla otuširati po onim pričama ako ne nestane bol nakon dužeg tuširanja da su trudovi. Nije nestala ali nisu se oni ni neš smanjivali, tak su stalno bili, baš neki nelogičan razmak, ja sam upalila onu aplikaciju za kontrakcije i stiskala. U pol 2 ujutro mi je počelo, i tek sam dan iza navečer otišla u bolnicu. Nije to tak jako bilo nego baš kak i ti opisuješ, neka menstrualna bol, ja sam normalno hodala, išla bar 5 puta pod tuš, na wc, stajala, čučala, meni je taj dio baš psihički pomogao, znala sam kasnije da je to to, ali da sam otišla kontam da bi me spičili na krever, ctg i to je to. Poprilično sam sigurna da ne bi mogla to sve što sam doma radila, tuširanje toliko puta i sl. I ti si bome fajn otvorrna došla, 5 cm je pola posla 🤭🤭🤭
Amelie, opet ću ići na Duh. Izuzev tih par nadrkanaca, bilo je sve okej, a nitko mi ne garantira da bi negdje bili baš svi divni i krasni, smjena koja me porodila bila top topova, tako da i dalje nekako živim i uvjerenju da su te neke situacije stvarno bile samo loš tajming. Porod je po meni nešto na što stvarno ne možeš utjecati u tom smislu 🤷♀️ja sam imala svog dr. koji me vodio u TA, trebao i taj dan biti na poslu, ali je imao 4 dana godišnjeg i naravno, ko za k, ja baš tad rodim 😅 to je nekako sve sreća, a na Duhu po meni radi stvarno jako dobar tim liječnika i ono najbitnije od svega meni u ovoj situaciji s koronom je da su najnormalniji od početka pa se nadam da će tako i ostati. Po pitanju pratnje, testiranja, covid pozitivnih mama, beba itd. Meni je pratnja nešto što jako želim opet na porodu, ali svjesna sam da šta bude bit će 🥺
Katja meni su ti krenuli odmah na 5-8 min, ja nisam znala jel to jesu trudovi ili ne haha, onda sam se otišla otuširati po onim pričama ako ne nestane bol nakon dužeg tuširanja da su trudovi. Nije nestala ali nisu se oni ni neš smanjivali, tak su stalno bili, baš neki nelogičan razmak, ja sam upalila onu aplikaciju za kontrakcije i stiskala. U pol 2 ujutro mi je počelo, i tek sam dan iza navečer otišla u bolnicu. Nije to tak jako bilo nego baš kak i ti opisuješ, neka menstrualna bol, ja sam normalno hodala, išla bar 5 puta pod tuš, na wc, stajala, čučala, meni je taj dio baš psihički pomogao, znala sam kasnije da je to to, ali da sam otišla kontam da bi me spičili na krever, ctg i to je to. Poprilično sam sigurna da ne bi mogla to sve što sam doma radila, tuširanje toliko puta i sl. I ti si bome fajn otvorrna došla, 5 cm je pola posla 🤭🤭🤭
Super si ti to doma odradila.. svaka čast. Nadam se da ću i ja bit skulirana barem djelomično 🙈😂 Sretno nam svima 💪🥳
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji