Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    16. Prosinac 2021. 14:04

Dubrovčanka kad sam ja bila u bolnici s prvom malom, da mi potvrde trudnoću onda sam zapala kod ženske koja je bila baš ta vještica sa babskim pričama, ona je meni rekla kako vidi nešto, pa kao da, trudnoća je, al sve je TO nepravilno i nisko, nije to dobro, kad je tako nisko TO ODE SAMO ili završi u nekoj fazi, da niske trudnoće nisu dobre. I sad poludim kad se sjetim te kučke 😖 ja proplakala 2 dana i guglala naravno sve živo, tak sam naišla i na preporuku za svog sadašnjeg gina. Na koncu sam mu poslala privatan mail haha i napisala mu između ostalog i to sve i zamolila da me primi na drugo mišljenje. Čovjek mi je tada, u subotu u 22h samo odgovorio da ako i trudnoća stvarno je smještena nisko da to apsolutno nije nikakva prepreka da se ona održi do kraja niti da takve trudnoće nisu uredne ili da se ne mogu iznijeti do kraja kao i sve druge i da se ne brinem zbog toga uopće ako to stvarno je tako, da ćemo samo drugačije pristupiti i to je to, ali da će vidjeti sve kad dođem. Naravno, ironija je da moja trudnoća uopće nije bila nisko smještena, za 5 dana se to nije moglo promijeniti, rekao mi je doslovno da je kao i udžbenicima u školi, na najidealnijem mjestu. Tako da i taman da ti netko od doktora možda to i kaže, uopće ne mora značiti da je točno tj. to što neko tak to vidi nije nužno i znak da je tak niti da je to loše.
    Svakakvih doktora ima i njima je sigurno lakše odmah reći nešto nego se eventualno malo potruditi pa individualno pristupiti trudnoći 🥴🥴

Arsancres
    16. Prosinac 2021. 14:30

Upravo to. Mislim, moja nije bila, ali nečija vjerojatno je.. Mogu misliti kakva je ta dr. da vodi takvu trudnoću, jbt baci te u depru u samom startu 🙄

Tejuska♡
    16. Prosinac 2021. 14:52

Ne kuzim te komentare bas nisko nosis,pa jesi ti unutra u mom trbuhu da vidis kak je poslozeno?😅🤣
    Dubrovcanka kao sta sam i rekla,trbuh je nisko ali ne znaci da to je nekakav problem💁‍♀️💁‍♀️jednostavno je takav
    Koliko nas tu ima pa je svakom ali svakom drugaciji 💁‍♀️
    Dokle god je sve u redu bio on mali,debeli,spicast,okrugli,na zelucu,na mjehuru a boze ,tak svejedno 🥲😆

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    16. Prosinac 2021. 15:14

Dubrovčanka

Ma da curke. Jao hvala vam šta me tješite kad me ovako uhvati panika. Nemate pojma koliko mi olakšavate život. Hvala vam❣️
    Kad ste krenuli pričati o usnama. Skužila i ja da su mesnate hahahahhahahahha. Umirem 🤣🙈
    Sreća ne vidim ih nego jedino mogu pipnut🤪

Meni su takve stalno HAHAHHAHAHAH🤣🤣🤣 Al si me nasmijala ajme😆😆
    Joj 😆🤣 nadam se da ne cita ovo netko drugi 🥴🥲 hahha

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    16. Prosinac 2021. 15:15

Demi30

Uf žene, ja ću malo zakukat jer mi je najlakse ovdje. Baš sam danas nikakva i plačljiva, ne prepoznajem se. Fali mi muž, već je 2 mjeseca na brodu. Sama sam u stanu i sve promjene nekako sama prolazim. Koliko god se on trudi biti uz mene, drukčije je to kad je doma i kad se čujemo preko mobitela s mrežom koja stalno puca. Dolazi tek za 2 mjeseca. Kad mi netko kaže ajde proletit će ti to, najradije bi ga opalila u zube 😂 Proleti nekome sa strane, meni nikako ne leti kad sve ove promjene i dosadašnje rizicne situacije, strahove i krvarenja prolazim sama. Najradije bi se zabila u krevet i plakala danas, baš je tako nekakav dan.

Kako ne,samo ti pisi,zaista prolazis kroz puno toga Demi, iskreno ne mogu zamisliti kako ti je 😪 da li ce on nastaviti tako raditi i kad dijete dode? Jer tada ti tek nece biti lako sve sama 😒

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    16. Prosinac 2021. 15:34

Cure evo mene s pregleda i eto nisam bzvz bila opuštena 🤣 sve je u redu,imamo oko 850g i razvijenija je za tjedan dana... 
    I napokooon smanjujem utrogestan i idemo k tome da ga prestanem koristiti 🥳 
    Demi mislim da je sasvim razumljivo da se tak osječaš i da nije idealna situacija i nadam se da ćete uskoro naći sretnije rješenje. 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Nooha
    16. Prosinac 2021. 15:54

Pozdrav!
    Ja danas bila na OGTT--u i prva vrijednost je 5.7 što je poviseno.
    Ostale dvije su dobro...
    A barem od pol 5 popodne nisam jela, jer sam tad uzela milk snitu...pa kao nisam htela kasnije... No ocito ostalo do jutra 😭
    Bas me sad zanima sto me ceka...taman u pon idem u Zg na pregled...

Arsancres
    16. Prosinac 2021. 16:04

Nooha ako tako dugo nisi jela to je možda onaj rast šećera baš zbog gladovanja, znala sam kak se to zove, ali sad pojma više nemam. U biti je to i normalno tj. očekivano je kad je tijelo dugo bez hrane i vode da onda se pali alarm i glukoza raste kao iz "zaliha" da održi čovjeka.
    To je baš dugo bez hrane od pola 5 :/
    Šteta da sad zbog te jedne vrijednosti ideš na VV pa se tamo tlačiš, a ove dvije su okej. Možda da ponoviš opet za tjedan dana tipa ko ja ak ti gin da 😑😑

Amelie
    16. Prosinac 2021. 16:05

elle 🙋‍♀️

Cure evo mene s pregleda i eto nisam bzvz bila opuštena 🤣 sve je u redu,imamo oko 850g i razvijenija je za tjedan dana…
    I napokooon smanjujem utrogestan i idemo k tome da ga prestanem koristiti 🥳
    Demimislim da je sasvim razumljivo da se tak osječaš i da nije idealna situacija i nadam se da ćete uskoro naći sretnije rješenje. 💕

Ček ček ti si cijelo vrijeme na utrićima?! Whyyyy? Žao mi te🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    16. Prosinac 2021. 16:10

Dubrovčanka

Demipa to je normalno da te opere. Ja plačem na gluposti,a tebi zaista je teško kad si sama. Pogotovo još jer prolaziš trudnoću kakva je. Ne mogu ni zamislit kako ti je bilo u bolnici,a on daleko. To je stvarno teško kad si žena pomorca,a ljudi ne vide te strane nego druge kad razmišljaju o ženama pomoraca. Ako ti se plače isplači se. Kažem ti dođu takvi dani. Ja se bolje i lakše osjećam kad izbacim takve emocije,a mislim i da je zdravije 😄.
    A šta se tiče mene. Jaoooo. Ja stalno nešto analiziram i tako će ostati do kraja. Takva sam valjda. Plus šta je bilo s prvom neuspješnom trudnoćom ostalo u pozadini pa i to radi svoje.
    Kad piškim papir se obavezno gleda. I da. Doma sam rekla da ne kupuju nikakve papire sa točkicama i dezenima nego samo čisto bijelo😂.
    Tejuska stvarnoooo. Zamisli da netko ovo pročita. A večeras se moram bricnut za gyna. To sve više i više postaje teška fantastika 🤣🤣🤣.
    elle čestitam na super pregledu i velikoj curki❤️

Da nisi djevica pa si sva u analizama 🙈 Ja sam u podznaku i jdnst je to jače od mene.. xD A mi s lošim iskustvima od prije to je posebna kategorija.. :/ Ali ipak je malo lakše kako vrijeme odmiče.. 
    Nego ja se grozim od bilo kakvog WC papira osim običnog bijelog bez mirisa. Meni to sve izaziva gljivice ili smeta.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI