Ja mislim da sam jucer i danas osjetila bebu...kao da se nesto naglo pomaknulo dole lijevo u 2 navrata,ali nisam sigurna...Nadam se da je to nasa curka 🤩
Sutra ujutro idem vaditi krv i dati urin, zbog onih spomenutih bolova. Dr vjeruje da je nesto s mjehurom, upala ili bakterija pa da sto prije krenemo lijeciti. Nadam se da nije nista strasno 🥴
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Je li imala koja od vas kakvih problema s mjehurom?
Arsancres aposlutno se slažem s tobom da treba otkantati takve toksične odnose, bez obzira o kome se radi... 💪
Posvuduša trbuh je top a bome i guzica, ja bi bila sretna da se moja malo povećala u trudnoći ali neee, meni se povećale sise koje su i inače dovoljno velike a sad su bome pretjerale 🤣
SaporeVero čestitke na dobrom pregledu a ovo za svekrvu mi je top napisano - petljala bi se u sve kad bi joj se pružila prilika. 🤣 Bome bi i moja ali joj se nikad ne pruži 😄 i baš je sladak trbuščić u božićnoj vesti 🌲🎅
Anchy nije to ništa veliko,tako treba biti,preslatko 💓
Meri nadam se da će sve biti ok 🤞
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Drage trudnice! Pratim vas već neko vrijeme pa se konačno priključujem i ovako.
Danas sam 16+2, termin poroda 30.05. i doktorica danas vidjela da nam stiže mali dečko! 💙 Idući pregled će biti u kliničkoj u Petrovoj zbog operacije srca koju sam imala u djetinjstvu pa javim kad saznam termin.
Tejuska, molim te da me kad stigneš staviš na popis. 😊
Dan svima ♡
Ja sam danas u banani,imam bas velike bolove dolje,mislim da je zbog zatvora,jedva hodam,sjedim i sve.Uzas 😪
Sapore cestitam na lijepom pregledu ♥️
Anova dodala sam te,javi mi jos samo datum pregleda ♥️
Curke koje ste danas sretno ako vec niste bile 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Anchy i SaporeVero lijepi trbuščići.
SaporeVero čestitke na dobrom pregledu.
Tejuska mene ovo u pipici sve više boli. Nije neka upala ha. Čitala sam i svi mi simptomi na to širenje u zdjelici 🙈 samo da ne bude sve gore i gore
Da,i mene boli unutra nekako,i kao da se siri prema guzici.
Opce se nemrem sjetiti da li mi je isto tako bilo🥴
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bila sam na pregledu i sve je super❤️
Moj maleni je tezak 800grama,vidjela sam i nogice i rukice i sveee
Lijepo napreduje😍
Ogtt je u redu, zeljezo i urin takoder
Sada u miru mogu ici u Hrvatsku
Sljedeci termin za pregled je 12.01.2022.
Bas sam happy 🎉❤️♥️🎈😍
Ceeestitke ♥️💙♥️ lijepi provod zelim 🥰😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dubrovcanka i Tejuska - i ja se pridruzujem tim bolovima, vec tjedan dana traju i danas su najintenzivniji (cak malo i hendikepira nogu pri hodanju). Jel vama samo na 1 strani? Meni samo lijeva prepona i ispod guze s lijeve cijela ta kost
Dubrovcanka i Tejuska - i ja se pridruzujem tim bolovima, vec tjedan dana traju i danas su najintenzivniji (cak malo i hendikepira nogu pri hodanju). Jel vama samo na 1 strani? Meni samo lijeva prepona i ispod guze s lijeve cijela ta kost
Meni to traje vec vise od mjesec dana neki dan me tako reci skroz oduzelo sa desne strane. Zato sam vec i pisala da sam skoro
Znaci tome nema kraja? :/
Jel si pitala mozda doktora za to? Ja imam u srijedu termin pa cu pitat.
Dobro si napisala da oduzima jednu stranu
Dan svima ♡
Ja sam danas u banani,imam bas velike bolove dolje,mislim da je zbog zatvora,jedva hodam,sjedim i sve.Uzas 😪
Sapore cestitam na lijepom pregledu ♥️
Anova dodala sam te,javi mi jos samo datum pregleda ♥️
Curke koje ste danas sretno ako vec niste bile 🥰
Nemoj se muciti. Ja otisla u ljekarnu i kupila bio mikroklizmu, stavila si 2 i za 20 min me poteralo i izaslo sve bez jebemti. Kosta 50-ak kn paket od 5 komada.
Sortiraj odgovore
Najstariji