Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    meri97
    13. Prosinac 2021. 16:02

Ja mislim da sam jucer i danas osjetila bebu...kao da se nesto naglo pomaknulo dole lijevo u 2 navrata,ali nisam sigurna...Nadam se da je to  nasa curka 🤩

Sutra ujutro idem vaditi krv i dati urin, zbog onih spomenutih bolova. Dr vjeruje da je nesto s mjehurom, upala ili bakterija pa da sto prije krenemo lijeciti. Nadam se da nije nista strasno 🥴

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

meri97
    13. Prosinac 2021. 16:03

Je li imala koja od vas kakvih problema s mjehurom?

elle 🙋‍♀️
    13. Prosinac 2021. 16:16

Arsancres aposlutno se slažem s tobom da treba otkantati takve toksične odnose, bez obzira o kome se radi... 💪
    Posvuduša trbuh je top a bome i guzica, ja bi bila sretna da se moja malo povećala u trudnoći ali neee, meni se povećale sise koje su i inače dovoljno velike a sad su bome pretjerale 🤣
    SaporeVero čestitke na dobrom pregledu a ovo za svekrvu mi je top napisano - petljala bi se u sve kad bi joj se pružila prilika. 🤣 Bome bi i moja ali joj se nikad ne pruži 😄 i baš je sladak trbuščić u božićnoj vesti 🌲🎅
    Anchy nije to ništa veliko,tako treba biti,preslatko 💓
    Meri nadam se da će sve biti ok 🤞

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Anova93
    13. Prosinac 2021. 16:18

Drage trudnice! Pratim vas već neko vrijeme pa se konačno priključujem i ovako.
    Danas sam 16+2, termin poroda 30.05. i doktorica danas vidjela da nam stiže mali dečko! 💙  Idući pregled će biti u kliničkoj u Petrovoj zbog operacije srca koju sam imala u djetinjstvu pa javim kad saznam termin. 
    Tejuska, molim te da me kad stigneš staviš na popis. 😊

Tejuska♡
    13. Prosinac 2021. 16:23

Dan svima ♡
    Ja sam danas u banani,imam bas velike bolove dolje,mislim da je zbog zatvora,jedva hodam,sjedim i sve.Uzas 😪
    Sapore cestitam na lijepom pregledu ♥️
    Anova dodala sam te,javi mi jos samo datum pregleda ♥️
    Curke koje ste danas sretno ako vec niste bile 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Prosinac 2021. 16:58

Dubrovčanka

Anchy i SaporeVero lijepi trbuščići.
    SaporeVero čestitke na dobrom pregledu.
    Tejuska mene ovo u pipici sve više boli. Nije neka upala ha. Čitala sam i svi mi simptomi na to širenje u zdjelici 🙈 samo da ne bude sve gore i gore

Da,i mene boli unutra nekako,i kao da se siri prema guzici.
    Opce se nemrem sjetiti da li mi je isto tako bilo🥴

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Prosinac 2021. 16:58

Boobamara

Bila sam na pregledu i sve je super❤️
    Moj maleni je tezak 800grama,vidjela sam i nogice i rukice i sveee
    Lijepo napreduje😍
    Ogtt je u redu, zeljezo i urin takoder
    Sada u miru mogu ici u Hrvatsku
    Sljedeci termin za pregled je 12.01.2022.
    Bas sam happy 🎉❤️♥️🎈😍

Ceeestitke ♥️💙♥️ lijepi provod zelim 🥰😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    13. Prosinac 2021. 18:12

Dubrovcanka i Tejuska - i ja se pridruzujem tim bolovima, vec tjedan dana traju i danas su najintenzivniji (cak malo i hendikepira nogu pri hodanju). Jel vama samo na 1 strani? Meni samo lijeva prepona i ispod guze s lijeve cijela ta kost

• katsy
    13. Prosinac 2021. 18:31

Sunašce83

katsy

Dubrovcanka i Tejuska - i ja se pridruzujem tim bolovima, vec tjedan dana traju i danas su najintenzivniji (cak malo i hendikepira nogu pri hodanju). Jel vama samo na 1 strani? Meni samo lijeva prepona i ispod guze s lijeve cijela ta kost

Meni to traje vec vise od mjesec dana neki dan me tako reci skroz oduzelo sa desne strane. Zato sam vec i pisala da sam skoro 

Znaci tome nema kraja? :/
    Jel si pitala mozda doktora za to? Ja imam u srijedu termin pa cu pitat.
    Dobro si napisala da oduzima jednu stranu

meri97
    13. Prosinac 2021. 19:19

Tejuska♡

Dan svima ♡
    Ja sam danas u banani,imam bas velike bolove dolje,mislim da je zbog zatvora,jedva hodam,sjedim i sve.Uzas 😪
    Sapore cestitam na lijepom pregledu ♥️
    Anova dodala sam te,javi mi jos samo datum pregleda ♥️
    Curke koje ste danas sretno ako vec niste bile 🥰

Nemoj se muciti. Ja otisla u ljekarnu i kupila bio mikroklizmu, stavila si 2 i za 20 min me poteralo i izaslo sve bez jebemti. Kosta 50-ak kn paket od 5 komada.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.