Htjela sam reći curama koje su na komplikacijama da biste trebale dobiti povrat poreza.. evo meni sjelo na račun prošli petak. Nisam to očekivala jer mi nitko nije spominjao da imam pravo, baš će dobro doći sad pred Božić;)
Meni isto sjelo u petak, baš sam se iznenadila 🤗
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Htjela sam reći curama koje su na komplikacijama da biste trebale dobiti povrat poreza.. evo meni sjelo na račun prošli petak. Nisam to očekivala jer mi nitko nije spominjao da imam pravo, baš će dobro doći sad pred Božić;)
Samo ako ti firma to kroz plaću tako obračunava, tj. da ti firma na zadnjoj plaći u godini isplaćuje razliku. Većina ih to ne radi nego tek automatizmom ide kroz državnu poreznu prijavu do kraja 2/2022 i onda sjedne kad krenu one isplate tijekom ljeta, al svakako bitno je da se dobije 😅
To bi onda značilo da ću za prvu polovicu 2022 dobiti tek u prosincu 2022? Ili to onda ide prije ljeta?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
https://lolamagazin.com/2021/12/09/stegla-sam-kais-oko-vrata-7-dana-nakon-porodjaja/?fbclid=IwAR1FEHR16SXxU6Oy_oMEGxe3fTXA301hZWuVmLN52Qo5GnLX-ivWMTcVbAM
Jedan sjajan tekst 😄❤️
Huh.. ne bu nam lako nijednoj. Ja maštam da imam neki sobičak negdje za koji nitko ne zna pa da šmugnem tamo s bebom kad mi svi dopizde🙈😆
Jučer sam pogledala i onaj film. Nije traumatičan.. samo je realan. Nekad stvarno imam osjećaj da su svi protiv nas.
Mogu biti podrška, ali nitko ne razumije koliko je to sve ženi teško osim neke koja je friško rodila.. ove starije isto dobiju j. amneziju ili trpaju pod tepih i misle da je to sve normalno.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Samo ako ti firma to kroz plaću tako obračunava, tj. da ti firma na zadnjoj plaći u godini isplaćuje razliku. Većina ih to ne radi nego tek automatizmom ide kroz državnu poreznu prijavu do kraja 2/2022 i onda sjedne kad krenu one isplate tijekom ljeta, al svakako bitno je da se dobije 😅
To bi onda značilo da ću za prvu polovicu 2022 dobiti tek u prosincu 2022? Ili to onda ide prije ljeta?
Dobit ćeš vjerojatno opet na kraju godine kako si i na kraju ove, vjerojatno ti firma tako radi obračun. Znam da neki tako, a neki puste da se automatizmom odradi, ne znam ni jel to ima neki poseban razlog ili šta da jedni ovako rade, drugi onako 😁
Sretno na pregledima curkeee ❤️❤️❤️
Sretno danas na pregledu XOXO i Boobamara 😊
-
Dubrovcanka, odličan tekst. Sviđa mi se čim je svekrva u zločestoj ulozi pa znam da ova moja nije izuzetak 🙈🤭
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Demi tečajevi se još održavaju. Sad sam zvala. Ja planiram ići u prvom pa je rekla da zazovem još jednom zadnji tjedan 12og da vidim jel se šta mijenjalo. Pratnja je još uvijek dozvoljena. ❤️
Daj Bože da sve tako i ostane.
Super, bas ti hvala. Meni muž dolazi s broda tek krajem 2. mjeseca, pa se nadam da će i tad biti. Znaš li koliko to traje, to je nekoliko predavanja ili kako to ide?
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
I imam pitanje, sad kad je trbuh pozamašan i beba veća. Postoji li neko ograničenje u kretanju i ponašanju? Tipa saginjanje, mogu se sagniti zavezati tenisice ali osjetim da trbuh smeta, ja samo malo više snage dam i uspijem samo ne znam koliko je dobro stvarati toliko pritisak na trbuh?
Isto kod depiliranja i ležanja na boli, ne znam koliko pritisak je ok a koliko je previše? Jel ja nju mogu presavinuti nezgodno u trbuhu? Blesava pitanja znam 🤣
Posvudusa - i ja imam ista pitanja i nedoumice oko toga!! Znaci u glavi mi je stalno da se ne bi smjela saginjat da ne presavinem bebu i sad stalno sebe uhvatim da se saginjem!! Psiha je strasna stvar!
Dobar dan i ugodan početak tjedna svima 🥰
Cure sretno na pregledima danas 🤞
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Posvudušo jesi probala zvat Merkur? Ja sam išla kod njih baš zbog posla, doduše prije 3 godine, ali sam vidjela da im na webu i za 2020 stoji da su u 18h, oni su jedini tada u Zg imali tako popodne pa su mi bili ok jer smo i muž i ja radili do 15/16h i nema šanse da igdje stigneš, baš što kažeš radno vrijeme, wtf
Nas nitko nije tražio potvrdu uopće, ali tko će znat 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji