Cariban 10mg (neznam dali su dostupne u Hr)
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Cure, ima li koja mučnine do te mjere da ima gađenje prema hrani? Muka mi je od mirisa većine hrane, čak i od pomisli na hranuNema povraćanja, samo mučnina..
da, traje mi već mjesec dana mučnica (pokoji dan popraćeno povraćanjem)
mučno mi dođe na mirise, ali i na pomisli na mirise.. Trenutno mi UŽASNO smeta miris perilice za pranje posuđa kad se opere, grozan miris, a prije ga nisam osjećala...
Cure, ima li koja mučnine do te mjere da ima gađenje prema hrani? Muka mi je od mirisa većine hrane, čak i od pomisli na hranuNema povraćanja, samo mučnina..
da, traje mi već mjesec dana mučnica (pokoji dan popraćeno povraćanjem)
mučno mi dođe na mirise, ali i na pomisli na mirise.. Trenutno mi UŽASNO smeta miris perilice za pranje posuđa kad se opere, grozan miris, a prije ga nisam osjećala…
Sve mi smrdi, parfemi, hrana pogotovo, mirisi po gradu koje prije nisam osjecala..cak i sama sebi ponekad🤣🤣
Jutro cure, vidim okupio se ovdje već lijepi broj trudnica.
Drago mi je da sam među onima koji su prošli 12 tjedana, danas 12 + 2, ali opet pomalo zavidim onima kojim već piše 15 +jeste svijesne da već pošteno grabite prema polovici
Ja sam danas ujutro popila kapučino i to mi je izazvalo toliku mučninu, koma… gore nego tako u 9 tjednu kad je sve na vrhuncu.
Uglavnom jedva čekam četvrtak i mini anomaly da malo više saznam da li se beba dobro razvija.
Vezano uz koronu, ja sam ju preboljela u ožujku, nažalost ovih dana mi se izlazi kovid potvrda i nadam se da neću imati radi toga probleme kod ulaska u bolnicu i slično.
Nipošto nisam antivakser, ali sam svijesno odgovdila cijepljenje sad kad smo bili u fazi da želimo bebu, tim više jer sam preboljela pa ipak imam određenu razinu zaštite. kad trudnoća i eventualno period dojenja završi, svakako neću imati ništa protiv cijepljenja.
Doci ce i tvoj pregled. Za mini anomaly. Sigurno ce sve biti oke. Kod mene je sve oke. Samo pozitivno. 👌💕
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Meni je kao zdravstvenom radniku porazno susati kako laici govore da se ne zna sto je u cjepivu. Apsolutno se zna. Ne zna se sto je u pasteti. Stajem o koroni.
Tajice iz lidla su super, ima ih hrpa na kneziji ako je netko iz zagreba ali nisam nasla xs, samo s.
Znam kako ti je i ja sam u zdravstvu. No koment
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Moram onda i ja do Lidla po tajce,.... Dok ih jos ima. Nemam vise sta obuc. Tko je trebao, jeste vec sve izvadile krvnu grupu? Ja moram ic do Petrove izvadit a nikako da odem. Ovaj tj mi je pustila uputnicu.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sad sam svasta napisala za zdravstvene djelatnike ali i izbrisala. Ipak su i oni obicni ljudi koji grijese😒.
Znaci ovak 15.9. Imam pregled nalaza,a ne mene. Propao mi mini anomaly☹.
Štaaa? Ja sad ne kužim ništa
Pa dobro, nikakva drama, mini anomaly je uzv na kojem ti detaljno pogleda bebine organe. Radi se ranije da se na vrijeme uoce nepravilnosti koje bi upucivale na neke kromosomopatije.
Dvojajcane blizanke 🍒
Krovo si me shvatila. Nisam mislila da mozes bez ultrazvuka, nego da te moze pogledati i na 14+2 isto ce vidjeti organe i sve
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji