Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    13. Rujan 2021. 14:27

Cariban 10mg (neznam dali su dostupne u Hr)

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• katsy
    13. Rujan 2021. 14:38

anchika

Cure, ima li koja mučnine do te mjere da ima gađenje prema hrani? Muka mi je od mirisa većine hrane, čak i od pomisli na hranuNema povraćanja, samo mučnina..

da, traje mi već mjesec dana mučnica (pokoji dan popraćeno povraćanjem) 
    mučno mi dođe na mirise, ali i na pomisli na mirise.. Trenutno mi UŽASNO smeta miris perilice za pranje posuđa kad se opere, grozan miris, a prije ga nisam osjećala...

anchika
    13. Rujan 2021. 14:44

katsy

anchika

Cure, ima li koja mučnine do te mjere da ima gađenje prema hrani? Muka mi je od mirisa većine hrane, čak i od pomisli na hranuNema povraćanja, samo mučnina..

da, traje mi već mjesec dana mučnica (pokoji dan popraćeno povraćanjem)
    mučno mi dođe na mirise, ali i na pomisli na mirise.. Trenutno mi UŽASNO smeta miris perilice za pranje posuđa kad se opere, grozan miris, a prije ga nisam osjećala…

Sve mi smrdi, parfemi, hrana pogotovo, mirisi po gradu koje prije nisam osjecala..cak i sama sebi ponekad🤣🤣

TiNa
    13. Rujan 2021. 14:58

nooha32

Jutro cure, vidim okupio se ovdje već lijepi broj trudnica.
    Drago mi je da sam među onima koji su prošli 12 tjedana, danas 12 + 2, ali opet pomalo zavidim onima kojim već piše 15 + jeste svijesne da već pošteno grabite prema polovici
    Ja sam danas ujutro popila kapučino i to mi je izazvalo toliku mučninu, koma… gore nego tako u 9 tjednu kad je sve na vrhuncu.
    Uglavnom jedva čekam četvrtak i mini anomaly da malo više saznam da li se beba dobro razvija.
    Vezano uz koronu, ja sam ju preboljela u ožujku, nažalost ovih dana mi se izlazi kovid potvrda i nadam se da neću imati radi toga probleme kod ulaska u bolnicu i slično.
    Nipošto nisam antivakser, ali sam svijesno odgovdila cijepljenje sad kad smo bili u fazi da želimo bebu, tim više jer sam preboljela pa ipak imam određenu razinu zaštite. kad trudnoća i eventualno period dojenja završi, svakako neću imati ništa protiv cijepljenja.

Doci ce i tvoj pregled. Za mini anomaly. Sigurno ce sve biti oke. Kod mene je sve oke. Samo pozitivno. 👌💕

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    13. Rujan 2021. 14:59

vickivale

Meni je kao zdravstvenom radniku porazno susati kako laici govore da se ne zna sto je u cjepivu. Apsolutno se zna. Ne zna se sto je u pasteti. Stajem o koroni.
    Tajice iz lidla su super, ima ih hrpa na kneziji ako je netko iz zagreba ali nisam nasla xs, samo s.

Znam kako ti je i ja sam u zdravstvu. No koment 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    13. Rujan 2021. 15:07

Moram onda i ja do Lidla po tajce,.... Dok ih jos ima. Nemam vise sta obuc. Tko je trebao, jeste vec sve izvadile krvnu grupu? Ja moram ic do Petrove izvadit a nikako da odem. Ovaj tj mi je pustila uputnicu. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• katsy
    13. Rujan 2021. 15:16

u kojem tt se radi ultrazvuk preko trbuha? 

Arsancres
    13. Rujan 2021. 16:14

Sunašce83

Sad sam svasta napisala za zdravstvene djelatnike ali i izbrisala. Ipak su i oni obicni ljudi koji grijese😒.
    Znaci ovak 15.9. Imam pregled nalaza,a ne mene. Propao mi mini anomaly☹.

Štaaa? Ja sad ne kužim ništa

• vickivale
    13. Rujan 2021. 17:41

Pa dobro, nikakva drama, mini anomaly je uzv na kojem ti detaljno pogleda bebine organe. Radi se ranije da se na vrijeme uoce nepravilnosti koje bi upucivale na neke kromosomopatije. 

Dvojajcane blizanke 🍒

• vickivale
    13. Rujan 2021. 18:40

Krovo si me shvatila. Nisam mislila da mozes bez ultrazvuka, nego da te moze pogledati i na 14+2 isto ce vidjeti organe i sve

Dvojajcane blizanke 🍒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.