Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    13. Rujan 2021. 09:02

Ja moram priznati da nisam bas pobornik teoretija zavjera u smislu da mislim da ce me s time cipirati, promjeniti gene ili da cu umrjet ako me cijepe i slicne gluposti ali evo oko mene se dosta ljudi cijepilo i imam sumnju dali to uopce djeluje jer jako puno ljiudi se razboljelo unatoc sto su primili 2 doze pa ne znam koliko to uopce stiti 🤷‍♀️,prije sam bila def.za ali sad eto ne znam jer sumnjam u ucinkovitost a u trudnoci se opcenito protiv nicega nebi cijepila, a sad racunam da imam neki imunitet a i da dobim da ce tijelo imati blazu reakciju posto sam vec imala,evo nezz..bez obzira na sve nije mi svejedno i sad sam skroz opustena ali bome me strah zime i tog zadnjeg tromjesecja 

Ante 💙 Maro 💙

• nooha32
    13. Rujan 2021. 09:07

Jutro cure, vidim okupio se ovdje već lijepi broj trudnica.
    Drago mi je da sam među onima koji su prošli 12 tjedana, danas 12 + 2, ali opet pomalo zavidim onima kojim već piše 15 + jeste svijesne da već pošteno grabite prema polovici
    Ja sam danas ujutro popila kapučino i to mi je izazvalo toliku mučninu, koma... gore nego tako u 9 tjednu kad je sve na vrhuncu.
    Uglavnom jedva čekam četvrtak i mini anomaly da malo više saznam da li se beba dobro razvija.
    Vezano uz koronu, ja sam ju preboljela u ožujku, nažalost ovih dana mi se izlazi kovid potvrda i nadam se da neću imati radi toga probleme kod ulaska u bolnicu i slično.
    Nipošto nisam antivakser, ali sam svijesno odgovdila cijepljenje sad kad smo bili u fazi da želimo bebu, tim više jer sam preboljela pa ipak imam određenu razinu zaštite. kad trudnoća i eventualno period dojenja završi, svakako neću imati ništa protiv cijepljenja.

• MarijanaMartin
    13. Rujan 2021. 09:21

Korone se bojim kao što se bojim i sira u bureku,haha ali ne mislim da je korona samo karijes. Nažalost kod mene na poslu je dosta ljudi umrlo. Ljudi, govorimo o sprovodima i ostavljenim obiteljima, ma katastrofa. Zdravi normalno ljudi! Ne bojim se malaksalosti i ne bojim se gubitka njuha ali da želim biti na respiratoru u ovo vrijeme uništenog zdravstvenog sustava. Moj je odgovor NE. Kad vas korona jače pogodi, što će tek tada u vas ubrizgati, ne zna niti dragi Bog. Zato je meni opcija jedna injekcija naspram tisuće njih bolji izbor. A cijepim dijete protiv svega i isto neznam šta je unutra! Ali i dalje nosim masku, izbjegavam velika okupljanja, perem ruke i sl! Da li ćemo od ovoga svi poludjeti, sigurna sam da hoćemo! Ali to ne mjenja činjenicu da svijetom vlada pandemija i jebiga baš u naše vrijeme! Svatko ima pravo na svoj izbor i svima želim sreću! Naravno svi čekamo dan da korona nestane sa zemlje!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• nooha32
    13. Rujan 2021. 09:21

I da stigli su mi novi nalazi briseva, sad više nema Ureaplazme (ubio je antibiotik) sad se pojavila Escherichia
    Nju inaće uvijek dobijem nakon nekih ginekoloških zahvata..koma...najgore je bilo iza poroda. Moram na to u četvrtak doktoricu posebno upozoriti jer u prvoj trudnoći kad sam imala spontani sa 13 + 0, sam nju imala. Možda je i ona izazvala prsnuće vodenjaka, iako to nikad ne možeš dokazati.

Arsancres
    13. Rujan 2021. 09:26

Ja nikako ne mislim da je to teorija zavjere ili da korona ne postoji, i ovo što Tonka kaže za čipiranja i sl, cijepljena sam po kalendaru oduvijek, dijete sam isto cijepila i vjerujem u medicinu i koristim njezine blagodati, ali ovo cjepivo uopće ne vidim kao takvo. Za 10 godina kad dobije sve potrebne dozvole i kad se bude znalo šta je to točno, onda sam se otvorena cijepiti kao i što sam se svim drugim.
    Iako je činjenica da puno stvari koje su ti tzv. Teoretičari zavjera pričali prije godinu dana je ispalo sad stvarno tako, pa ne znam jel bi ih uopće tako više i nazivala. Mi smo bili ok, dr. opće prakse je rekla da nas neće slat na testiranje, da se javimo u bolnicu zbog težih simptoma ak budu i to je to. Muž uzeo godišnji i bili smo 11 dana na vikendici. Sad nakon 5 mj smo vadili antitijela, imamo ih i dalje, a ironija je da to kao niš ne znači nego za svaki klinac netko uvjetuje test tj. bris nosa za koje sam se uvjerila koliko znaju biti nepouzdani i da pokažu krivi rezultat. A moje 2 epruvete krvi nitko ne priznaje kao vjerodostojni imunitet. Pa evo meni to nema veze s mozgom i takve stvari mi samo hrane nepovjerenje. Da se  cijela hrvatska testira na antitijela, sigurna sam da bi bar 20% ljudi još imalo neku vrstu imunizacije.. A to očigledno vladajućima ne paše. Oni prvi nisu dosljedni i vjerujem da je bunt naroda isključivo zato i prisustan, malo jedno pa malo drugo.. Pa evo trudne ste, sad ste skupina koja treba itekako štititi svoja prava, ekipa na pelješkom mostu se grli bez maske i slavi do kasno u noć, a npr. merkur u zg od 3/2020 ne dopušta pratnju na porodu niti posjete. Dno dna. 

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Rujan 2021. 09:43

Bokic curke!
    Bila sam u Lidlu uzela njihove tajice. Imam jedne od prve T i super su mi. Tako da sam se sad opskrbila i mirna sam!
    Dubrovčanka mislim da jesu malo rastezljivije ali ja sam uzela svoj broj i fino su mi udobne i ne stežu. Ima mjesta za trbuscic koji ce rasti!

TiNa
    13. Rujan 2021. 09:47

Bok Curke, kak ste
    Ja cekam poziv od gin da vidim kaj ce javit za nifti
    Kaj se tice jela jedem kaj mi se jede od persina nadalje samo izbjegavam bas gazirano. Cestitam novim plusicima, dobrodosle!
    Prebolila sam Koronu u 4mj,imala sam dosta simptoma i bilo mi je jako tesko disanje i kasalj. Puno kose mi je otpalo u Koroni a inace imam gustu plavu kosu... Moj sljedeci pregled je 6.10. Termin poroda je 19.3. 2022 i bit ce VJEROJATNO vinogradska 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• MarijanaMartin
    13. Rujan 2021. 09:48

Arsancres

Ja nikako ne mislim da je to teorija zavjere ili da korona ne postoji, i ovo što Tonka kaže za čipiranja i sl, cijepljena sam po kalendaru oduvijek, dijete sam isto cijepila i vjerujem u medicinu i koristim njezine blagodati, ali ovo cjepivo uopće ne vidim kao takvo. Za 10 godina kad dobije sve potrebne dozvole i kad se bude znalo šta je to točno, onda sam se otvorena cijepiti kao i što sam se svim drugim.
    Iako je činjenica da puno stvari koje su ti tzv. Teoretičari zavjera pričali prije godinu dana je ispalo sad stvarno tako, pa ne znam jel bi ih uopće tako više i nazivala. Mi smo bili ok, dr. opće prakse je rekla da nas neće slat na testiranje, da se javimo u bolnicu zbog težih simptoma ak budu i to je to. Muž uzeo godišnji i bili smo 11 dana na vikendici. Sad nakon 5 mj smo vadili antitijela, imamo ih i dalje, a ironija je da to kao niš ne znači nego za svaki klinac netko uvjetuje test tj. bris nosa za koje sam se uvjerila koliko znaju biti nepouzdani i da pokažu krivi rezultat. A moje 2 epruvete krvi nitko ne priznaje kao vjerodostojni imunitet. Pa evo meni to nema veze s mozgom i takve stvari mi samo hrane nepovjerenje. Da se cijela hrvatska testira na antitijela, sigurna sam da bi bar 20% ljudi još imalo neku vrstu imunizacije.. A to očigledno vladajućima ne paše. Oni prvi nisu dosljedni i vjerujem da je bunt naroda isključivo zato i prisustan, malo jedno pa malo drugo.. Pa evo trudne ste, sad ste skupina koja treba itekako štititi svoja prava, ekipa na pelješkom mostu se grli bez maske i slavi do kasno u noć, a npr. merkur u zg od 3/2020 ne dopušta pratnju na porodu niti posjete. Dno dna.

Slažem se sa svime što kažeš, osim što vjerujem da je bolje sa cijepivom nego bez njega. Ako si određena stranka onda može grljenje,haha Svoje odluke donosim na osnovu vlastitog promišljanja a nikako sukladno njihovim savjetima. Evo mi smo na poslu svi cijepljeno i kao "beroš" rekao ne treba onda nositi maske,haha Ja i dalje nosim iako svima smeta,haha a onda uzmem još deblju onu iz zarazne,haha 
    Dubrovčanka vama je "tradicija" da se ne cijepite,haha 😜
    Ok cure ja isto više neću o koroni, samo ću o siru i salati,haha 🙈

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• MarijanaMartin
    13. Rujan 2021. 09:56

Cure imate kakva iskustva ili savjet za vaginalete za zdravu fluoru? Mene napale gljivice. Kao prošlo mi ali vidim da to još nije na 100 posto. Kupila sam neke, ali se rastopila i nisam znala kako bi to nagurala 🙈 i imaju neki miris na mentol. Pa nije mi to baš za dolje??!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• MarijanaMartin
    13. Rujan 2021. 10:05

Sunašce83

Sad mi je palo na pamet da imam brdo zenske robice😱,a stize decko🥴. Morat cu u shoping uskoro.

Joj to i mene muči, šteta lijepe robice. Ja se nadam da je curica🤞🤞

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.