Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vickivale
    13. Rujan 2021. 10:13

Meni je kao zdravstvenom radniku porazno susati kako laici govore da se ne zna sto je u cjepivu. Apsolutno se zna. Ne zna se sto je u pasteti. Stajem o koroni.
    Tajice iz lidla su super, ima ih hrpa na kneziji ako je netko iz zagreba ali nisam nasla xs, samo s. 

Dvojajcane blizanke 🍒

Arsancres
    13. Rujan 2021. 10:20

Meni je muž u Samoboru danas na terenu pa je ulovio sive S i crne M, ako netko nije ulovio veličinu, vičite, on je tamo do 2 hahah pa može otići uzeti kojoj, kaže da je sve razbacano, ali da se može pronaći 😂
    MarijanaMartin, mislim da imaju neke vaginalete koje smiju u trudnoći, sad ću probati naći na whatsappu, frendici je ginekokog prepisao, ne znam jel imam još poruku gdje je napisala kak se zovu

Arsancres
    13. Rujan 2021. 10:22

antonela98

Ima li koja vodenasti iscjedak? Meni povremeno zna biti, ali tek od prije par dana. Jel to normalno?

Ja sam imala u prvoj trudnoći stalno takav vodeni, malo mliječni pa gušći pa opet vodeni, ali jako obilan, cijelu trudnoću doslovno, gin je pomislio da može bit da su gljivice il nešto jer je baš hrpa bilo pa mi briseve uzeo ali sve okej bilo, jednostavno očito je svaki iscjedak normalan 😂
    Ja sam po 5,6 gaća na poslu mijenjala. 
    Sad stavljam utriće pa nisam mjerodavna, samo mi oni curkaju, ako i imam iscjedak, izgubi se u tome

• MarijanaMartin
    13. Rujan 2021. 10:23

vickivale

Meni je kao zdravstvenom radniku…

Juhuuu dobili smo i mi svoju doktoricu!!! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tonka341
    13. Rujan 2021. 10:28

Mi smo dosli na more na par dana ali evo mama mi je uspjela ugrabiti s sive i crne tajice 😁.

Ante 💙 Maro 💙

• katsy
    13. Rujan 2021. 10:46

MarijanaMartin

Cure imate kakva iskustva ili savjet za vaginalete za zdravu fluoru? Mene napale gljivice. Kao prošlo mi ali vidim da to još nije na 100 posto. Kupila sam neke, ali se rastopila i nisam znala kako bi to nagurala 🙈 i imaju neki miris na mentol. Pa nije mi to baš za dolje??!!

MarijanaMartin, meni je tako bilo prije dva tjedna i ginekologica mi je rekla da uzmem 3 vaginale (3 noći za redom) PLYMICOL od Pliva-e.
    Mogu ti reći da mi je pomoglo ODMAH. Imaš u slobodnoj prodaji u ljekarni

• MarijanaMartin
    13. Rujan 2021. 10:53

katsy

MarijanaMartin

Cure imate kakva iskustva ili savjet za vaginalete za zdravu fluoru? Mene napale gljivice. Kao prošlo mi ali vidim da to još nije na 100 posto. Kupila sam neke, ali se rastopila i nisam znala kako bi to nagurala 🙈 i imaju neki miris na mentol. Pa nije mi to baš za dolje??!!

MarijanaMartin, meni je tako bilo prije dva tjedna i ginekologica mi je rekla da uzmem 3 vaginale (3 noći za redom) PLYMICOL od Pliva-e.

To sam uzela ali prošlo je negdje tjedan dva i opet mi nešto čudno. Pa bi sad nešto stavila da vratim zdravu fluoru. Ima dosta za trudnice, ali ove moje su neke čudne. Otopile se kao krema,haha Zato ako ima netko da je stavljao da mi kaže iz iskustva. Imala sam i u prošloj trudnoći ali je jedna terapija Canesten i svaki dan kefir bilo dovoljno da pobijedim "šampinjone", haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Rujan 2021. 11:04

antonela98

Ja bi pocela kupovat stvari 🤣 vec mi je gin rekla da misli da cu u zadnjem tromjesecju mirovat zbog dvoroge, tak da onda sigurno necu obilazit trgovine..

Sad sam nasla komodu i krevetic za 800kn, slabo rabljeno i dode mi da odmah uzmem.
    Ali sta ako nesto bude, a ja sve pripremila. Iako znam da nesto moze bit i 2 dana prije poroda 🤷🏻‍♀️

Svasta moze biti do 40tt ali necemo tako treba biti pozitivan . Iako imam lose iskustvo iza sebe danas nisam odolila malim carapicama za mrvicu. Neutralne su boje jer jos ni spol ne znamo. Pa nek ide sve.... hehe
    Znate kak sam si ja poslozila to u glavi. Uzivam u svakom danu i trenutku trudnoce a kada i ako dode do problema nositi cu se u tom trenu s njima. Inace bi vec sad prosvikala od straha i svega 
    Tako da curke samo hrabro i pozitivno biti ce sve ok!
    -----
    Na prvom pregledu mi je gin prepisala lactogyn probiotik koji je odlican za floru i vaginalete (koje se sad nemrem sjetiti kako su se zvale). Jer je vidjela da imam nekakav iscjedak. Na dr pregledu je radila briseve papu i sve je doslo uredno. 

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Rujan 2021. 11:06

vickivale

Meni je kao zdravstvenom radniku porazno susati kako laici govore da se ne zna sto je u cjepivu. Apsolutno se zna. Ne zna se sto je u pasteti. Stajem o koroni.
    Tajice iz lidla su super, ima ih hrpa na kneziji ako je netko iz zagreba ali nisam nasla xs, samo s.

I ja sam na kneziji uzela jutros 

Omerta
    13. Rujan 2021. 11:08

MarijanaMartin

katsy

MarijanaMartin

To sam uzela ali prošlo je negdje tjedan dva i opet mi nešto čudno. Pa bi sad nešto stavila da vratim zdravu fluoru. Ima dosta za trudnice, ali ove moje su neke čudne. Otopile se kao krema,haha Zato ako ima netko da je stavljao da mi kaže iz iskustva. Imala sam i u prošloj trudnoći ali je jedna terapija Canesten i svaki dan kefir bilo dovoljno da pobijedim "šampinjone", haha

Acidosalus možda? One su ti prirodne. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.