Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    14. Rujan 2021. 08:51

Tina da, od 7-12, dođi iza 10 ako možeš, tad uopće nema gužve, ujutro valjda svi nahrle jer je to općenito labos pa svi živi sve vade tamo. Ja došla oko 11,bila gotova stvarno za 15ak min od ulaska, popunjavanja papira. Samo jedna osoba bila ispred mene. 

• vickivale
    14. Rujan 2021. 08:55

Samo dodjes u breyer za panoramu, nema narucivanja, na telefon ih je jako tesko dobiti

Dvojajcane blizanke 🍒

• vickivale
    14. Rujan 2021. 09:09

Panorama se sigurno salje vani jer rade samo dva labosa u svijetu, oba u americi. Znam jer prosli put kad sam radila, bila je ona oluja u teksasu i sve je stalo na nekom aerodromu u ohiu, tako da sam duze cekala rezultate, sad je doslo za 9 dana

Dvojajcane blizanke 🍒

Arsancres
    14. Rujan 2021. 09:26

Ja sam slala maik u Breyer prije koji dan, vezano za nešto drugo, ali odgovorili su mi kroz manje od sat vremena pa možeš možda probati i tako. Našla na webu njihovom, ništa sad nema neki posebno

TiNa
    14. Rujan 2021. 09:38

Nema narucivanja sad mi je rekla, bilo koji dan do 16h, uzorak ide isti dan, ako je petak jedino tada doci malo ranije da se stigne poslati da ne propada kroz vikend. Posto nisam iz zagreba onda cu odma i u petrovu za Kg i Rh. Da rijesim sve u jednom danu. Uzorak se salje da rekla je u Ameriku, oko 10 dana najkasnije rezultati
    Hvala Curke sad sam malo mirnija valjda cu rijesiti 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

elle 🙋‍♀️
    14. Rujan 2021. 09:52

Hi curke 😊 Nikad nisam mislila da ću se požaliti na ovo ali eto... Sutra mi je 14tt a još nisam dobila ni deku na kilaži. 
    Prije trudnoće sam pazila na prehranu i trenirala jer sam od onih kaj pogledaju kolač i dobe kilu i sad mi nije jasno kako sad ništaaaa, jedem puno više nego prije i jedem sve kaj mi se jede. Da li je to normalno ili trebam biti zabrinuta? 😏

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• vickivale
    14. Rujan 2021. 09:57

Ne moras brinuti, dokle god bebica dobro raste i prati nekakav svoj tempo rasta nema razloga da dobijes hrpu kila. Samo lijepo jedi koliko imas potrebu, probaj raznovrsno koliko ide i koliko ti pase, ako imas mucnine to zna biti tesko. Doci ce kilice 😉😉

Dvojajcane blizanke 🍒

Arsancres
    14. Rujan 2021. 10:04

elle 🙋‍♀️

Hi curke 😊 Nikad nisam mislila da ću se požaliti na ovo ali eto… Sutra mi je 14tt a još nisam dobila ni deku na kilaži.
    Prije trudnoće sam pazila na prehranu i trenirala jer sam od onih kaj pogledaju kolač i dobe kilu i sad mi nije jasno kako sad ništaaaa, jedem puno više nego prije i jedem sve kaj mi se jede. Da li je to normalno ili trebam biti zabrinuta? 😏

Nemoj brinuti, nisam ni ja još ništa dobila, ali ne brinem da neću :D
    U prvoj trudnoći do 22.tt nisam dobila ništa, jela normalno, s bebom sve ok, jednostavno nisam se debljala ništa, a ni stomak mi se nije ni vidio.. I onda su krenule kile svakih par tjedana, rodila sa 15kg +
    Mislim, beba je u tim tjednima je par stotina grama, nema ni razloga da na konto bebe dobiješ ne znam koliko kila tj. ne uvjetuje ta kilaža nikakav bebin razvoj, baš kak Vickivale kaže, ak je sve ok, ne brigaj

• MarijanaMartin
    14. Rujan 2021. 10:05

Elle ako su ti svi nalazi dobri šećer, jetra i dr mislim da bi trebala slaviti a ne tugovati. Salo nikad nije dobro, pa ni u trudnoći. Naravno ne smiješ biti pohranjena ali ako sve dobro napreduje sigurno ćeš dobiti nešto kg i to baš koliko treba. A ne kao ja, koja sam slonica,haha Meni tijelo u trudnoći toliko poludi za jelom da se počnem tresti od gladi i moram svaka 2h jesti, iako mi se u ovoj toliko ne prima, ali sam jučer u Lidlu kupila XL tajice nek se nade,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

elle 🙋‍♀️
    14. Rujan 2021. 10:16

Ma i mislila sam si da se brinem bzvz ali lakše mi je kad čujem iz prve ruke od vas da je to normalno... Hvala Vam 💕
    Kad se sjetim muke koju sam prošla prije 3 godine da smršavim i dovedem se u red a sad tu cvilim jer se ne debljam 🤣🤣🤣

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.