Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    14. Rujan 2021. 02:31

Sunašce83

vickivale

Pa dobro, nikakva drama, mini anomaly je uzv na kojem ti detaljno pogleda bebine organe. Radi se ranije da se na vrijeme uoce nepravilnosti koje bi upucivale na neke kromosomopatije.

😂kod mene je drama jer sam htjela bebana vidjeti na uzv napokon nakon mj.dana🙈🤣.

Uvijek možeš privatno, ako ti tvoj gin stvarno ne bude htio raditi pregled ili tebi bude neugodno moljakati ga. Sve ovisi kakav je doktor, ako mu nisi samo broj onda mu neće biti problem posvetiti par minuta više da ti budeš malo mirnija. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Arsancres
    14. Rujan 2021. 07:02

lu

Niki777

Cure, samo da provjerim. Oplodnja se događa 6-12 dana nakon ovulacije. A implantacija se događa 6 dana nakon toga? Ona znaci ugnjezdivanje oplođene stanice u maternicu i ona može izazvat blago krvarenje?

Ako ti je ciklus 28 dana onda ti je ovulacija 14. dan. Meni je ciklus kraći bude i 25 dana onda je 11. dan. Ako je duži ciklus bit će i kasnija ovulacija. Implantacija ti ispod 7 dana od oplodnje nije, može biti i 10 dana. Uglavnom od ovulacije do menstruacije ti je uvijek 14 dana

Ne mora značiti, tijelo nije stroj. To se pretpostavlja, ali nije uvijek kod svake žene tako. Moji su ciklusi 28 dana, točni ko sat, ovulacije su mi varirale od 14.-18.dana, pratila sam ih bazalnom i lh trakicama, u ovom dobitnom ciklusu mi je bila 18.dan...
    Možda joj je lutealna kraća, kod puno žena je baš to problem kod začeća npr, ako je lutealna 10 dana ili kraća, to je neki minimum. 
    14 dana od ovulacije do menstruacije je idealna situacija, ali ne realno stanje i nije generalno tako. 
    Ako nije nikako popratila, ne može znati točno. 

Arsancres
    14. Rujan 2021. 07:39

lu

Meni su doktori objasnili da je drugi dio ciklusa uvijek stabilan, a prvi dio nestabilan.

Nije tako, stvarno. Pronjuškaj i sama malo. Kod velike većine žena i je pa se vjerojatno zato tako odmah i tretiraju sve ostale. Nekim ženama baš ta kraća lutealna faza stvara problem kod začeća jer ukoliko je kraća od 10 dana, smatra se da oplodnja uopće ne može kvalitetna ili se ne može niti dogoditi. Kao tih 10 dana je donja granica, ali se preporuča ispitati jel to samo koji mjesec slučajnost ili žena ima karakteristilnu kraću lf. 

• vickivale
    14. Rujan 2021. 08:02

Jutro svima! Kad smo vec kod prava, za trudnice na komplikacijama ( a vrijedi i za bilo koje drugo bolovanje) dulje od 90 dana u kontinuitetu kroz kalendarsku godinu imate pravo od poslodavca na isplatu jedne proracunske osnovice ( znam za javne i drzavne sluzbe).. s obzirom koloko iznose komplikacije svaka kuna dobro dodje

Dvojajcane blizanke 🍒

• vickivale
    14. Rujan 2021. 08:18

Mislim da to nema veze s godinama prvog djeteta, imas pravo na tri godine, bez brige

Dvojajcane blizanke 🍒

• vickivale
    14. Rujan 2021. 08:19

I onda te tri mozes razvuci do osme godine najmladeg djeteta, ne mora biti u kontinuitetu ( sto je super, ako si u drzavnoj ili javnoj firmi i nervira te sef 😂😂😂)

Dvojajcane blizanke 🍒

• MarijanaMartin
    14. Rujan 2021. 08:24

Omerta nisam znala da se drži u hladnjaku. Piše od 8 do 15 stupnjeva. Znam da to nije sobna temp ali moj hladnjak je zamrzivač, haha bit će veselo Posvuduša koja je to firma? Zvuči kao obećana zemlja Njemačka,haha Traže li još ljudi,haha Moja "firma" je ok izlazi ljudima u susret ali umjereno. Nemogu se žaliti! Ali za ova dodatna prava kod doktora nisam znala. Hvala još jednom!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    14. Rujan 2021. 08:34

Sunašce83, nema veze za godine, to je porod :) 
    To se sve broji, pa i mrtvorođene bebe se broje pod rođenje djeteta tj. ubrajaju se u sve te stvari vezane za prava.
    Jedino što ti naknada nakon prve godine pada na onih 2300 

• vickivale
    14. Rujan 2021. 08:36

@lu da, treba prouciti kolektivni ugovor, zdravstvo ima sigurno, koliko sam cula i skolstvo

Dvojajcane blizanke 🍒

TiNa
    14. Rujan 2021. 08:49

Evo mene zvala gin, zvala je sve okolo, rekla je da se javim u Breyer za panorama test, sad sam zvala da pitam jel se treba narucivati ili dodem kad god pa ce mi se javiti, nije se nitko na tom odjelu javljao. Puno hvala svima koji su pomagali ako tu nebude uspjelo zovem onu zenu cije ime mi je tu netko dao i zahvalna sam. Ako i to ne onda ce mi moja radit kombinirani. Jos moram do Petrove kg i rh to je isto netko rekao da se od 7 do 12 uzimaju uzorci jel da? 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.