Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    13. Rujan 2021. 11:18

antonela98 On je uvjeren da ce ovaj put biti sve ok pa je i mene uvjerio. Bas je neki smireni tip, to mi bas i treba.
    Mi ti imamo vec i kolica i autosjedalicu i hrpu robice. Sve sam to spremila sacuvala i sada cu korisititi  Bar mi je ovaj put lakse jer pola toga imamo.

Tejuska♡
    13. Rujan 2021. 11:29

LISTA PREGLEDA 💜💙
    Arsancres - 14.09
    SaporeVero - 15.09
    Posvudusa - 16.09
    LlamaFace - 16.09
    Nooha - 16.09
    Lovely_ - 16.09
    Mamaj - 19.09
    Tejuska - 20.09.
    Omerta - 20.09
    Tonka341 - 21.09
    Dada1224 - 22.09
    Magy107 - 23.09
    Dubrovčanka - 24.09
    Doti - 27.09
    Maya 34 - 28.09
    Antonela98 -28.09
    Kriss - 29.09
    Coksa - 30.09
    Milica.Kamilica - kraj 09.
    XOXO - pocetak 10.
    TeaBj94 - 04.10
    Tina - 06.10
    Aarauch - 07.10
    Alena1 - 08.10
    Plavo_nebo - 08.10
    Lu - 11.10

TERMINI PORODA💜💙
    Coksa - 17.02 💜
    XOXO - 24.02 💜
    Arsancres - 02.03
    Dubrovčanka - 07.03 💜 (Dubrovnik)
    Lu - 13.03 💜
    Martie30 - 13.03
    Milica.Kamilica - 15.03💙
    Elle - 16.03
    Sunašce83 - 17.03 (Rijeka) 💙
    Kriss - 17.03
    Tina - 19.03 (Vinogradska,Zg)
    Vickivale - 21.03 💜💜
    Maya34 - 23.03
    TeaBj94 - 23.03
    Aarauch - 23.03
    Tonka341 - 24.03
    Nooha - 26.03
    O_Nela - 28.03 (Split)
    Antonela98 -28.03
    Posvudusa - 30.03
    Magy107 - 05.04
    Doti - 11.04
    Omerta - 13.04
    Anchy_23 - 15.04 (Zagreb,Sv.Duh)
    Tejuska - 27.04 (Petrova Zg)
    Mariina1106 - 07.05
    Dada1224 - 08.05
    Plavo_nebo - 11.05 (Vinogradska,Zg)
    RossaNerra - 12.05
    Lovely_ - 12.05
    Alena1 - 17.05

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Rujan 2021. 11:32

Dan 🤰

Puno ste pisale vidim🤪
    Ja sam nocas ostavila jednu narukvicu (za mucnine) na ruci,ujutro sam se cure probudila naotecena,cijela ruka,nisam prste mogla savinuti,uopce ne znam kako to nisam osjetila 😏🙄
    Muz mi ih je skoro presjeko skarama 😅
    Uglavnom sad je bolje ali i dalje kao bumbar sam..

Nisam cjepljena protiv covida,nisam sigurna bih li sada u trudnoci,ali vjerujem u tu sugavu bolescinu,odnjela je par zivota koje poznajem 😔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    13. Rujan 2021. 12:00

MarijanaMartin, kaže frendica da se vaginalete zovu Acidosalus, da su njoj riješile problem. Vjerujem da će bilo koje biti okej, šta god da uzmeš.
    Ja isčekujem sutrašnji pregled da saznam spol 🤭
    Tina jel ti se dr i dalje na javlja za nifty? Jesi zvala za panoramu? 

• MarijanaMartin
    13. Rujan 2021. 12:05

Omerta

Acidosalus možda? One su ti prirodne.

Ja te imam. Jesi ih koristila. Meni se pretvore u kremu. Kako to ugurati?
    "Lactogym" sam htjela ali kažu u ljekarni nema ih više za kupiti, povučene iz prodaje! Ha!!??

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

aarauch
    13. Rujan 2021. 12:59

Tejuska♡

Dan 🤰

Puno ste pisale vidim🤪
    Ja sam nocas ostavila jednu narukvicu (za mucnine) na ruci,ujutro sam se cure probudila naotecena,cijela ruka,nisam prste mogla savinuti,uopce ne znam kako to nisam osjetila 😏🙄

Nisam cjepljena protiv covida,nisam sigurna bih li sada u trudnoci,ali vjerujem u tu sugavu bolescinu,odnjela je par zivota koje poznajem 😔

Tejuska,dali ti pomazu te narukvice....ja trenutno koristim neke medikamente protiv povracanja i evo vec 3 dan ne povracam medjutim mucnina me izludi,imam osjecaj da su ti lijekovi suzbili povracanje ali to negdje kuha u meni pa neznam dali imaju te narukvice ikakvu svrhu😑 

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Tejuska♡
    13. Rujan 2021. 13:22

aarauch

Tejuska♡

Dan 🤰

Puno ste pisale vidim🤪

Tejuska,dali ti pomazu te narukvice….ja trenutno koristim neke medikamente protiv povracanja i evo vec 3 dan ne povracam medjutim mucnina me izludi,imam osjecaj da su ti lijekovi suzbili povracanje ali to negdje kuha u meni pa neznam dali imaju te narukvice ikakvu svrhu😑

Mislim da mi je pomagalo da ali narukvice su male sta znam,mozda za nekog tko ima 60kg je okej,meni su ruke buknile,mozda eto jer sam veca pa imam i vece ruke🙄

Kaj pijes ti? Prosljedis mi link da procitam? To je bas samo za povracanje? Jer ja bas imam mucnine velike iako i B6 pijem

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

anchika
    13. Rujan 2021. 14:17

Cure, ima li koja mučnine do te mjere da ima gađenje prema hrani? Muka mi je od mirisa većine hrane, čak i od pomisli na hranu Nema povraćanja, samo mučnina..

aarauch
    13. Rujan 2021. 14:17

Tejuska♡

aarauch

Tejuska♡

Dan 🤰

Puno ste pisale vidim🤪

Tejuska,dali ti pomazu te narukvice….ja trenutno koristim neke medikamente protiv povracanja i evo vec 3 dan ne povracam medjutim mucnina me izludi,imam osjecaj da su ti lijekovi suzbili povracanje ali to negdje kuha u meni pa neznam dali imaju te narukvice ikakvu svrhu😑

Mislim da mi je pomagalo da ali narukvice su male sta znam,mozda za nekog tko ima 60kg je okej,meni su ruke buknile,mozda eto jer sam veca pa imam i vece ruke🙄

Kaj pijes ti? Prosljedis mi link da procitam? To je bas samo za povracanje? Jer ja bas imam mucnine velike iako i B6 pijem

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    13. Rujan 2021. 14:18

aarauch

Tejuska♡

aarauch

Tejuska♡

Dan 🤰

Puno ste pisale vidim🤪

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.