antonela98 On je uvjeren da ce ovaj put biti sve ok pa je i mene uvjerio. Bas je neki smireni tip, to mi bas i treba.
Mi ti imamo vec i kolica i autosjedalicu i hrpu robice. Sve sam to spremila sacuvala i sada cu korisititi Bar mi je ovaj put lakse jer pola toga imamo.
LISTA PREGLEDA 💜💙
Arsancres - 14.09
SaporeVero - 15.09
Posvudusa - 16.09
LlamaFace - 16.09
Nooha - 16.09
Lovely_ - 16.09
Mamaj - 19.09
Tejuska - 20.09.
Omerta - 20.09
Tonka341 - 21.09
Dada1224 - 22.09
Magy107 - 23.09
Dubrovčanka - 24.09
Doti - 27.09
Maya 34 - 28.09
Antonela98 -28.09
Kriss - 29.09
Coksa - 30.09
Milica.Kamilica - kraj 09.
XOXO - pocetak 10.
TeaBj94 - 04.10
Tina - 06.10
Aarauch - 07.10
Alena1 - 08.10
Plavo_nebo - 08.10
Lu - 11.10
TERMINI PORODA💜💙
Coksa - 17.02 💜
XOXO - 24.02 💜
Arsancres - 02.03
Dubrovčanka - 07.03 💜 (Dubrovnik)
Lu - 13.03 💜
Martie30 - 13.03
Milica.Kamilica - 15.03💙
Elle - 16.03
Sunašce83 - 17.03 (Rijeka) 💙
Kriss - 17.03
Tina - 19.03 (Vinogradska,Zg)
Vickivale - 21.03 💜💜
Maya34 - 23.03
TeaBj94 - 23.03
Aarauch - 23.03
Tonka341 - 24.03
Nooha - 26.03
O_Nela - 28.03 (Split)
Antonela98 -28.03
Posvudusa - 30.03
Magy107 - 05.04
Doti - 11.04
Omerta - 13.04
Anchy_23 - 15.04 (Zagreb,Sv.Duh)
Tejuska - 27.04 (Petrova Zg)
Mariina1106 - 07.05
Dada1224 - 08.05
Plavo_nebo - 11.05 (Vinogradska,Zg)
RossaNerra - 12.05
Lovely_ - 12.05
Alena1 - 17.05
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dan 🤰
Puno ste pisale vidim🤪
Ja sam nocas ostavila jednu narukvicu (za mucnine) na ruci,ujutro sam se cure probudila naotecena,cijela ruka,nisam prste mogla savinuti,uopce ne znam kako to nisam osjetila 😏🙄
Muz mi ih je skoro presjeko skarama 😅
Uglavnom sad je bolje ali i dalje kao bumbar sam..
Nisam cjepljena protiv covida,nisam sigurna bih li sada u trudnoci,ali vjerujem u tu sugavu bolescinu,odnjela je par zivota koje poznajem 😔
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
MarijanaMartin, kaže frendica da se vaginalete zovu Acidosalus, da su njoj riješile problem. Vjerujem da će bilo koje biti okej, šta god da uzmeš.
Ja isčekujem sutrašnji pregled da saznam spol 🤭
Tina jel ti se dr i dalje na javlja za nifty? Jesi zvala za panoramu?
Acidosalus možda? One su ti prirodne.
Ja te imam. Jesi ih koristila. Meni se pretvore u kremu. Kako to ugurati?
"Lactogym" sam htjela ali kažu u ljekarni nema ih više za kupiti, povučene iz prodaje! Ha!!??
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Dan 🤰
Puno ste pisale vidim🤪
Ja sam nocas ostavila jednu narukvicu (za mucnine) na ruci,ujutro sam se cure probudila naotecena,cijela ruka,nisam prste mogla savinuti,uopce ne znam kako to nisam osjetila 😏🙄
Nisam cjepljena protiv covida,nisam sigurna bih li sada u trudnoci,ali vjerujem u tu sugavu bolescinu,odnjela je par zivota koje poznajem 😔
Tejuska,dali ti pomazu te narukvice....ja trenutno koristim neke medikamente protiv povracanja i evo vec 3 dan ne povracam medjutim mucnina me izludi,imam osjecaj da su ti lijekovi suzbili povracanje ali to negdje kuha u meni pa neznam dali imaju te narukvice ikakvu svrhu😑
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Dan 🤰
Puno ste pisale vidim🤪
Tejuska,dali ti pomazu te narukvice….ja trenutno koristim neke medikamente protiv povracanja i evo vec 3 dan ne povracam medjutim mucnina me izludi,imam osjecaj da su ti lijekovi suzbili povracanje ali to negdje kuha u meni pa neznam dali imaju te narukvice ikakvu svrhu😑
Mislim da mi je pomagalo da ali narukvice su male sta znam,mozda za nekog tko ima 60kg je okej,meni su ruke buknile,mozda eto jer sam veca pa imam i vece ruke🙄
Kaj pijes ti? Prosljedis mi link da procitam? To je bas samo za povracanje? Jer ja bas imam mucnine velike iako i B6 pijem
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure, ima li koja mučnine do te mjere da ima gađenje prema hrani? Muka mi je od mirisa većine hrane, čak i od pomisli na hranu Nema povraćanja, samo mučnina..
Dan 🤰
Puno ste pisale vidim🤪
Tejuska,dali ti pomazu te narukvice….ja trenutno koristim neke medikamente protiv povracanja i evo vec 3 dan ne povracam medjutim mucnina me izludi,imam osjecaj da su ti lijekovi suzbili povracanje ali to negdje kuha u meni pa neznam dali imaju te narukvice ikakvu svrhu😑
Mislim da mi je pomagalo da ali narukvice su male sta znam,mozda za nekog tko ima 60kg je okej,meni su ruke buknile,mozda eto jer sam veca pa imam i vece ruke🙄
Kaj pijes ti? Prosljedis mi link da procitam? To je bas samo za povracanje? Jer ja bas imam mucnine velike iako i B6 pijem
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Dan 🤰
Puno ste pisale vidim🤪
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sortiraj odgovore
Najstariji