Sunasce - ovo je dobro iskustvo 😀 a zasto su mislili dovrsiti carskim?
Pregled - bio je uspjesan jutros, bebac je 3370g, otvorena 2 cm, imam kao menstrualne bolove pa se nadam da bude ovaj tjedan se to pokrenulo da ne moram na inducirani..sljed.pregled 30.03. Tejuska…😅 ak stignes i ak ti se da.
Facebook - da, puno nas je tamo, preglednije je i slike se dijele puno lakse i brža je komunikacija. Tko nam se nije pridruzio, dođite..fkt je anonimno i tajna je grupa. Ja imam povjerenja u grupu i bas mi pomaže jer su sve žene divne i savjetodavne. Neki dan mi se zblokirao stari fejs i isla sam odma napravit novi racun ne zbog fejsa nego zbog grupe..al bez zezancije 😇😅😆
Sunasce bas zgodno iskustvo ♡ Drago mi je da je sve proslo odlicno i eto prirodno,a rez ce zarasti,kad tad,biti ces uskoro kao nova 🥰 i bas mi je drago za dojenje🤩🍀
Katsy drzim figice da se uskoro pokrene kad si vec pomalo i otvorena😍naravno da mi se da.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nela cestitke i vama na urednom pregledu😊🤗jos maloo🍀
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Upravo upalila izdajalicu dok malac spava i sada pročitala sve što ste pisale 😁 Nisam baš aktivna na fb pa niti ovdje jer smo od danas nas dvoje sami do 15:30 jer nam tata radi pa smo prošli tjedan uživali što više dok je on bio doma.
Ja sam super, Marino školski napreduje sa gramažom (u četvrtak i danas bila patronažna), a pupak samo što ne otpadne ☺️ budi se na svaka 3-4h i za sada je dobrica ☺️☺️
Tejuska odlično što ste na vrijeme obavili selidbu 😊 Sretno u potrazi za kolicima 😁
Sunašce ti si to super odradila, svaka čast 😊
Katsy ubrzo ćeš i ti nama uljepšati dan sa svojom bebicom 😊😊❤️
Sretno na pregledima, a još više na porodima ovaj tjedan 😁😁💞
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Bok svima 😊
I moj pregled dobro prošao, ctg i ostalo, a vaginalno nije gledala. Sljedeći pregled opet u ponedjeljak.
Rekla mi je da pijem čaj lista maline, ja skroz zaboravila na to.
Arwen čestitam na bebici 🤗
Tejuska bravo za preseljenje 💪🏻 Pomalo sad, doći će sve na svoje mjesto 😊
Sunasce drago mi je da je porod tako lijepo prošao ❤️
Mame koje dojite drugi/treći put kako vam ide? Koristite li kremu za bradavice? Spremala sam torbu za bolnicu pa gledam dal mi to uopće treba… Nadam se da će me ragade ovaj put zaobići 🙄
Sunasce - ovo je dobro iskustvo 😀 a zasto su mislili dovrsiti carskim?
Pa mislili ako ovako ne uspijem jer sam jako uska dolje i ta zdjelica a bebica je za moju anatomiju bas masivan. Jedva je prosla glavica a jos veca muka je bila sa ramenima. Kad sam zamolila da radije cvaknu dolje je sve islo super tak da smo izbjegli carski😁
Sunasce - e da da, sjetih se sad price..zaboravna sam i ima vas puno zena pa zaboravim koja sta govori. Super sto si uspjela ipak vaginalno 👍 a znaci inducirani je bio? Jel uz to ide obavezno epidural il se da izdrzat? Kakvu si kombo ti imala? Volim se pripremiti za svaki slucaj 💪
Curke evo napravila face pa ak moze link
https://www.facebook.com/groups/4428582623936648/?ref=share
Hi curke, da prijavim i ovdje da nam je jutros stigla mala Lucija, dan prije termina. 3270g i 49cm. Sve proslo super i neocekivano brzo. Trudovi krenuli u 2h i to odmah na 2.5min. Dosla u radjaonu u 4.50h, a rodila u 5.40h. Malena je bila ekspresna. Obje smo dobro, sad radimo na dojenju. 🥰
Drage moje, evo da se i ja javim... Kako znate bila sam završila u bolnici 23.2. zbog prijetećeg prijevremenog poroda.. Dobila trudove i bila otvorena 2 cm. Primala sam atosiban dva dana kroz infuziju za zaustavljanje trudova, dvije doze deksametazona za sazrijevanje bebinih pluca i 5 dana antibiotika ketocefa jer eto nisu znali imam li upalu ili ne. Svi nalazi su na kraju došli sterilni, i urin i cervikalni brisevi uredni.. Nakon dva dana atosibana sam pila coridipin i tako ležala tjedan dana na patologiji trudnoće 2 u Petrovoj.. tamo mi je iskreno bilo grozno... kao u zatvoru.. ne mozes ni po kavu otici jer je taj odjel zakljucan.. bez posjeta bez icega... 2.3. su me pustili kuci na strogo cuvanje trudnoce, znaci doslovno krevet-wc i nista drugo... cega sam se i držala...
👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻♀️ 2021.
Pokušavamo 06/2021 👶🏻
+16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
Folat + Gynositol + B kompleks
Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.
da bi me ponovno uz terapiju cordipina zabolilo 6.3. Dobila trudove.. otisla u ponoc u petrovu.. kad ono 6 cm otvorena trudovi kao i prije svako 5 minuta... trajali po 40 sekundi jačina na ctgu negdje do 80... vodenjak se napinjao.. e sad tu dolazi mucenje.. nitko od doktora nije znao sta da rade sa mnom.. jedni su htjeli da lezim tako danima da beba izgura sto dulje u maternici jer sam tad bila tek 33 TT, drugi su mislili da je neka upala jer mi je crp iz dana u dan rastao... i tako sam dvije noci "spavala" u boxu.. iscrpljena od trudova koji su trajali 2 dana i nespavanja, i gladovanja dva dana.. doslovno mi nisu dali jest od ponedjeljka u jutro do srijede u jutro jer nisu znali hoce li ic u porod sa mnom ili ne..
👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻♀️ 2021.
Pokušavamo 06/2021 👶🏻
+16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
Folat + Gynositol + B kompleks
Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.
Sortiraj odgovore
Najstariji