Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunnyday92
    29. Ožujak 2022. 17:16

Ja sam imala danas zadnji pregled kod svog ginića, dao mi d1 za trudničku, i rekao da je cerviks smekšan (zatvorena,uloživa) i da je to super za prvorotku. Kakva iskustva vi imate s konzistencijom cerviksa, hoće to stvarno olakšati/ubrzati stvar?  Idući tj su me već naručili u KBCSM, tad ću bit u 37.tt. 

seka_Frida
    29. Ožujak 2022. 21:54

Tejuska sretan rockas 🥳🍀 malo kasnim, al za lijepe zelje nikad nije kasno pa eto sve najboljeeee 🤗💐
    Ja sam bila odustna zbog obiteljskih druzenja i obaveza.
    Svima koje ste rodile cestitam od srca na trudu, snagi i bebicama 🥰💫
    Moj progled u Ta jucer prosao super, otvorena 2 prsta, cerviks u nestajanju, Niksa ljencina spava na ctgu, dr zadovoljna 🤗 novi pregled 4.4.

Omerta
    30. Ožujak 2022. 02:11

Tejuska♡

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀

EvaKB - 30.03
    Luck - 30.03
    Plavo_nebo - 01.04
    Lovely_ - 06.04

Nikako javit se i tu. Sram da me bude. 😬
    I moj pregled je danas. Ne mogu vjerovat da sam na 2 tjedna od termina. Prošli tjedan procjena 2800. Bit će to opet neka beba od max 3kile. Taman. Bris na streptokok mi nije rađen, nego moram donijeti stari nalaz od početka trudnoće di je pozitivan, jer će mi ionako šibnut na porodu antibiotik.
    ... 
    Još jednom ČESTITKE svim mamama koje su u međuvremenu rodile! 🥳🥳🥳  Baš se zaredalo. Dobrodošle bebice!!! 
    I sretno kojima je krenulo.. Stižu bebice brzinom munje!!! 💖

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Tejuska♡
    30. Ožujak 2022. 08:36

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀

EvaKB - 30.03
    Luck - 30.03
    Katsy - 30.03
    Mrzlopoljka - 31.03
    Plavo_nebo - 01.04
    Doti - 01.04
    Anchika - 01.04
    Seka_Frida - 04.04
    Boobamara - 05.04
    Lovely_ - 06.04
    Dani30 - 08.04
    Demi30 - 13.04
    Tejuska - 13.04
    Amelie - 14.04

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    30. Ožujak 2022. 08:37

Jutro! Sretno svima na pregledima i hvala na cestitkama 🎉

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    30. Ožujak 2022. 09:36

Jutro 💕
    Super za dobre preglede jučer i nek se i danas nastavi 🤞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

anchika
    30. Ožujak 2022. 09:55

Koja kratka lista pregleda! Sretno danas curke!

• _Katja_
    30. Ožujak 2022. 10:42

Dobro jutro, 
    Sretno danas na pregledima 🤗
    Tejuska ja sam 4.4. ponovo na pregledu.
    Omerta pitala sam se gdje si ti, dal si rodila 😊 I meni se približilo dva tjedna, sve sam si mislila daleko sam, sad mi je već malo frka 😊
    Znam da vam nema smisla pisati na obje strane, ali falite 💔 Javite nam obavezno kad rodite 🥰 
    Je li i Arsancres na fejsu ili je nema nigdje? 

AnnieP
    30. Ožujak 2022. 11:50

Pozdrav svima, ja sam s Ljetnih beba ali vas čitam već nekiih tjedan dana da vidim kako porodi prolaze. 😄
    Vidim da je većina već rodila, čestitam vam svima na bebicama. ❤
    Imam pitanje, da li je koja od vas rodila ili planira u Karlovcu ili Ogulinu? Zanimaju me iskustva jer ja još nemam pojma kuda ću.

🩷 7/2022

• katsy
    30. Ožujak 2022. 13:27

Pregled - nocas sam otisla u bolnicu jer sam dobila svakih 6 min bolove naprijed-nazad i prokrvarila malo, vratili me doma jer sam svega 2 cm otvorena i ctg me ocitava trudove. Ujutro sam imala redovan pregled u TA, ista priča..vratili me doma i rekli da su to pripremni trudovi i nek istrpim bolove. Ti bolovi su po meni umjereno jaki i dolaze svakih 6-7 min jos od sinoc u 22h. Sve me strah pravih trudova 😳 jutros mi je pretpostavljam ispao sluzni cep (puno sluzi i krvavo i smede svakakvo puna ruka svega)
    Tjedni - doktor koji me dns gledao smatra da sam prema prvom UZV u trudnoci po njegovoj procjeni tek 39+1 i zbog nepravilnih menstr.ciklusa. Rekao je da se vratim u petak u TA da opet vidimo stanje. U ponedjeljak 04.04.bi trebalo biti 41+3 ili ti ga dan indukcije koliko sam upucena. Obzirom da doktor dns navodi da je misljenja da je mlađa trudnoca sto mislite oce li mi dati da prijedem termin 41+3 bez induc? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.