Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    30. Ožujak 2022. 10:42

Dobro jutro, 
    Sretno danas na pregledima 🤗
    Tejuska ja sam 4.4. ponovo na pregledu.
    Omerta pitala sam se gdje si ti, dal si rodila 😊 I meni se približilo dva tjedna, sve sam si mislila daleko sam, sad mi je već malo frka 😊
    Znam da vam nema smisla pisati na obje strane, ali falite 💔 Javite nam obavezno kad rodite 🥰 
    Je li i Arsancres na fejsu ili je nema nigdje? 

AnnieP
    30. Ožujak 2022. 11:50

Pozdrav svima, ja sam s Ljetnih beba ali vas čitam već nekiih tjedan dana da vidim kako porodi prolaze. 😄
    Vidim da je većina već rodila, čestitam vam svima na bebicama. ❤
    Imam pitanje, da li je koja od vas rodila ili planira u Karlovcu ili Ogulinu? Zanimaju me iskustva jer ja još nemam pojma kuda ću.

🩷 7/2022
    🩷 6/2025

• katsy
    30. Ožujak 2022. 13:27

Pregled - nocas sam otisla u bolnicu jer sam dobila svakih 6 min bolove naprijed-nazad i prokrvarila malo, vratili me doma jer sam svega 2 cm otvorena i ctg me ocitava trudove. Ujutro sam imala redovan pregled u TA, ista priča..vratili me doma i rekli da su to pripremni trudovi i nek istrpim bolove. Ti bolovi su po meni umjereno jaki i dolaze svakih 6-7 min jos od sinoc u 22h. Sve me strah pravih trudova 😳 jutros mi je pretpostavljam ispao sluzni cep (puno sluzi i krvavo i smede svakakvo puna ruka svega)
    Tjedni - doktor koji me dns gledao smatra da sam prema prvom UZV u trudnoci po njegovoj procjeni tek 39+1 i zbog nepravilnih menstr.ciklusa. Rekao je da se vratim u petak u TA da opet vidimo stanje. U ponedjeljak 04.04.bi trebalo biti 41+3 ili ti ga dan indukcije koliko sam upucena. Obzirom da doktor dns navodi da je misljenja da je mlađa trudnoca sto mislite oce li mi dati da prijedem termin 41+3 bez induc? 

Tonka341
    30. Ožujak 2022. 13:48

Sretno svima na pregledima! Bome se lista skroz smanjila ☺. I bas je utihnuo forum od kad nas se vecina na fejs prebacila.
    Katja, Arsencres nema nigdje. Ni ovdje ni na fejsu.

Ante 💙 Maro 💙

LucK
    30. Ožujak 2022. 14:38

Ja imala danas prvi pregled u TA jer sam se počela otvarati i cerviks se skratio na 21 mm (danas 34+6) pa mi moja dr rekla strogo mirovanje 
    Na uzv sve ok, bebač ima 2200g❤️
    Ali! Prema ovom doktoru danas nikakvo mirovanje nije potrebno i neka pristanem stavljati utrogestane i piti magnezij. Po njemu nema veze i da sada rodim🙄
    Koga poslušati? Ima netko sličnu situaciju?🤔🤷‍♀️
    Sljedeći pregled 13.4. kad ću raditi i bris na bhsb
    😊

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Dustyy
    30. Ožujak 2022. 15:02

Drage buduće mame,
    poklanjam jednoj od vas pristup webinaru "Što te čeka u prvoj godini?". Webinar je namijenjen 'soon to be' roditeljima i roditeljima novorođenčadi. Za pristup webinaru potrebno je imati gmail račun. Tko se prvi javi i referira na Proljetne bebe, dobiva pristup (pristup snimci traje 3 mjeseca). Za ostale trudnice koje zanima ova tema, a neće biti 'najbrži prst', ako se referirate na ovaj forum, možete dobiti 50 % popusta na webinar (60 kn umjesto 120 kn). Webinar traje 2 sata, a osmislila sam ga jer sam se nakon poroda susrela s mnogim izazovima o kojima sam jako malo znala. Po struci sam psiholog pa se fokusiram posebice na psihičko zdravlje tijekom prve godine roditeljstva. 

DETALJNIJE O WEBINARU
    Sadržaj:
    - roditeljstvo nekoć i danas
    - vrijeme velikih promjena (promjene nakon rođenja, stres, baby blues, postporođajna depresija, postporođajna anksioznost)
    - izazovi nakon rođenja djeteta
    - izazovi u partnerskom odnosu
    - mentalna higijena
    - Što treba roditelju za očuvanje mentalnog zdravlja?
    - Što roditelji kažu da im je pomoglo?

Cilj webinara je pružiti realna očekivanja, normalizirati određene pojave nakon rođenja djeteta, pružiti tips&tricks za prvu ruku, dati smjernice za očuvanje mentalnog zdravlja i mentalne higijene u prvoj godini roditeljstva koja se pokazala izazovnom i stresnom za mnoge parove.  

• Dustyy
    30. Ožujak 2022. 15:02

I da, javite se na oslonise@gmail.com :). 

Tejuska♡
    30. Ožujak 2022. 20:55

Dubrovčanka

Kako ste curke? Baš utihnulo ovdje?
    Čekamo nove bebice ❤️

Da jako..ostalo nas par koji nismo na fb,vi ste sve tamo presle na zalost.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    30. Ožujak 2022. 20:56

LucK

Ja imala danas prvi pregled u TA jer sam se počela otvarati i cerviks se skratio na 21 mm (danas 34+6) pa mi moja dr rekla strogo mirovanje
    Ali! Prema ovom doktoru danas nikakvo mirovanje nije potrebno i neka pristanem stavljati utrogestane i piti magnezij. Po njemu nema veze i da sada rodim🙄
    😊

Luck samo miruj,zlu ne treba,zasto da se sad sa jedva 2kg rodi ako mozes mirovati i izgurati do sigurnijih tjedana ♥️ drzim fige da bude sve oke 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    30. Ožujak 2022. 23:45

LucK

😊

Hej, moj nalaz u 28.tj je bio i gori od tvog sada i uz mirovanje je sve ostalo isto do 32. tj. No doktor me savjetovao na daljnja 3 tjedna mirovanja.. onda je već 35-ti tjedan i kao možemo se vjerojatno opustiti. Ali ja ću se skroz opustiti tek ulaskom u 37.tj jer to su zapravo tek sigurni tjedni..
    Tako da je po meni neodgovorno reći da je isto rodilo se dijete u 34. tj. ili terminu jer to može nositi niz komplikacija s kojima ćete se dugoročno možda morati nositi, ako se može prevenirati s malo mirovanja ne vidim razlog da se ne prevenira. U svakom slučaju se probaj opustiti i ne sekirati i bit će sve ok. Na kraju ćemo i ti i ja hopsati na lopti da se još taj zadnji cm otvorimo kad budemo u 40-om tjednu
    i s trudovima🤭🙏💪

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani