Tonka cestitam i brz oporavak zelim 😁😁
Moj pregled je u nedjelju 27.3 i onda opet u ponedjeljak. Tlak je bio dobar, protoci uredni. Bebica ima 3100g 💓 ja mislim da pola robice nece nositi bit ce pre malo 🤣🤣
Kak to da imas pregled dva dana zaredom?
Bas mi je drago da je sve super,ma budee,moji su bili 3,5 i 3,6 kg pa su nosili 2mj 56 sigurno 🤗

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tonka cestitam i brz oporavak zelim 😁😁
Moj pregled je u nedjelju 27.3 i onda opet u ponedjeljak. Tlak je bio dobar, protoci uredni. Bebica ima 3100g 💓 ja mislim da pola robice nece nositi bit ce pre malo 🤣🤣
Kak to da imas pregled dva dana zaredom?
Bas mi je drago da je sve super,ma budee,moji su bili 3,5 i 3,6 kg pa su nosili 2mj 56 sigurno 🤗
Ma kao jer ne znaju hocu imat pregled u nedjelju mozda samo ctg pa su me narucili i za ponedjeljak, a mozda bude samo pregled a ne i ctg pa da dodem opet za svaki slucaj.
A ovdje kod nas od 38 tjedna ides svaka 2 dana u TA na ctg.

Pregled - sve ok, otvorena jos uvijek samo 1 prst. Valjda bude to uskoro malo vise 😅
Tejuska - mozes na nasu mini listu zabiljezit 28.03.ponovni pregled.
Pretrage iznad 40tt - u pon.28.03. cu biti 40+3 pa ce mi nadam se napraviti UZV jer je zadnji bio u 36 tt i opce nemam ideje koliko mi bebac ima kg. Takoder se nadam da ce mi plodnu vodu testirat jer dns nisu..

Zana pa dobro,super onda 🤗
Katsy super za pregled,drzim fige za UZV da vide kolika je bebica 🤗♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
zana89 ništa ne znaš dok ne dođe. Meni cijelo vrijeme velika beba velika beba. Duga duga i na kraju 49’cm 😄
ajme gledam sad tvoju trakicu i ne vjerujem. Već ste prešle tjedan dana 😱 pa kaj nisi ti jučer rodila ? 🤣🤣🤣

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Evo da se i mi javimo s kratkim rezimeom:). Dakle jucer od podne bili neki lažni kao trudovi koji su postajali učestaliji. Obzirom da su bili tako, uputili smo se vidjeti kaj je, i dosli u Vinogradsku oko 22h. Još razmisljam dal da idem ili ne, rekoh sramota me 5.bebica a da ja ne znam jer je ili nije:). Uglavnom ctg kao vez trudova nezz na koju foru, ja ih osjetila,doduse blago. Sve ok i vratili se doma. Popila normabel i legla u krevet oko ponoć i pol. Zaspala sve do pola 3 kad su me probudile uzasno jake kontrakcije i to svake 3min. Brzo se ustali i rekoh vracamo se. Dakle, jedva je dvice stigli. Oko 3:05 uletavam doslovce na 3.kat skidam si jaknu putem u liftu, tenesice ma sve kaj mogu. I zvonimo da otvore vrata i ulazim u 3:10 brzinski pregled na stolu skroz otvorena, trk u boks u 3:15 me smjestili na stol, bez spavacice, bez icega jer nismo stigli i u 4 truda u 3:28 stigao nam je Marko, 3300g, 49cm. U 36+5tt. Apgara 10/10. Da nije bilo tateka koji je jurio a opet pažljivo odvozio, rodio bi se Marko u autu🤦♀️. Tim muz i ja rijesili stvar:))) pustili su nam tatu kratko da se podruzi s nama i onda smo se samo nas dvoje mazuckali:))))
Tanja24 svaka cast zeno 🙌🏼 drago mi je da je sve brzo i dobro proslo i da je sve u redu sa bebicom! 🥰🥰

tanja pa ovo je filmskiiiiii🙈🥳🥳🥳🥳 Čestitam vam! Uživajte i brz oporavak ❤️

Tanja cestitam 🤗❤️ Kako dobar porod 😊 Ti si skoro u novinama završila 🤣
A ja danas punih 37 tjedana, bez spremljene torbe, panika me uhvatila dok sam čitala 🤭 Sutra to rješavam 😊 Iako imam osjećaj da ću opet preko termina…
Tanja čestiiitke,bas zvuci odlicno😁😁porod iz snova doslovce 😍😍

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji