Jutroo 💞
Tonka čestitke od ❤️ brzo se oporavi 🤞😍
Sretno danas ☺️
31👩❤️💋👨38
Sunasce - cestitke od srca, kako je divno cuti da je dojenje odmah uspjelk 💪💙 zelim vas svu srecu i brz oporavak
Demi- bas mi je zao za ruke i utrnulost..ja se nisam s tim susrela, ali zvuci zaje**** 😑 drzim fige da brzo prode 🤞
Sunašce83 Konačno se mali gospodin odlučio pojaviti van 😂 Čestitke od 💙 i želim ti što brži oporavak! Baš mi je drago za dojenje, to je tako lijepo za pročitati 🙏
Tonka čestitke i ovdje ❤️ Nadam se da si sad već puno bolje 🤞
Cure moje meni tako moje ruke idu na živce.. Non stop su utrnute, osjet u prstima jedva da imam, sad vidim da su mi prsti natekli. Jedva sam skinula prsten. Tlak i urin su mi ok, pa se doktor nije zabrinjavao. Kaže klasične trudničke tegobe, ali ja ću izludit baš. Ne mogu ništa primiti u ruke. Ovo sad tipkam valjda 20tak minuta 😨 Ne pomažu više ni tone magnezija. Kaže doktor otići će to nakon poroda… Mislim se pa imam ja još do poroda, popizdit cu do tad 🤯
Dobro ti doktor kaze,trudnicke tegobe. Meni se to dogada zadnjih tjedan dana,pogotovo preko noci. Znaju toliko jako utrnuti da bas boli. Evo sad dok tipkam,desna mi trne.. 😅 Vjerujem da ce proci nakon poroda,a ne znam ima li nesto sto bi moglo pomoci u vezi toga..Izdrzi 💪
• 20.04.2022. 🌷
Demi ja sam ti imala isti identičan problem. To je bilo prestrašno, preko noći se ukoče do te mjere da boli kao da ih lomim dok pokušavam skupiti šaku nazad a preko dana prste ne osjećam jer su utrnuli.
I nema lijeka, dobro ti kažu.
Ja sam danas 3. Dan od carskog i TOLIKO je bolje da je to čarolija. Vjerujem da sam za 10 dana kao nova
Jao prestrasno... Eto isto mi je tako. Znači dobro mi je dr. rekao - kad rodim, sve tegobe čarolijom nestaju 😂
Katsy hvala, izdrzat cu nekako - valjda 😬
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dan!
Tonka čestitke od 💚 i želim ti brz oporavak,da cim prije stanes na noge 🍀 saljemo puno zagrljaja 🫂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Katsy - 25.03
Magy107 - 25.03
Anchy_23 - 28.03
_katja_ - 28.03
EvaKB - 30.03
Luck - 30.03
Mrzlopoljka - 31.03
Plavo_nebo - 01.04
Doti - 01.04
Boobamara - 05.04
Lovely_ - 06.04
Dani30 - 08.04
Demi30 - 13.04
Tejuska - 13.04
Amelie - 14.04
Sretnoo cure 🍀
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tonka cestitam i brz oporavak zelim 😁😁
Moj pregled je u nedjelju 27.3 i onda opet u ponedjeljak. Tlak je bio dobar, protoci uredni. Bebica ima 3100g 💓 ja mislim da pola robice nece nositi bit ce pre malo 🤣🤣
Moj pregled je u nedjelju 27.3 i onda opet u ponedjeljak. Tlak je bio dobar, protoci uredni. Bebica ima 3100g 💓 ja mislim da pola robice nece nositi bit ce pre malo 🤣🤣
Kak to da imas pregled dva dana zaredom?
Bas mi je drago da je sve super,ma budee,moji su bili 3,5 i 3,6 kg pa su nosili 2mj 56 sigurno 🤗
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kak to da imas pregled dva dana zaredom?
Bas mi je drago da je sve super,ma budee,moji su bili 3,5 i 3,6 kg pa su nosili 2mj 56 sigurno 🤗
Ma kao jer ne znaju hocu imat pregled u nedjelju mozda samo ctg pa su me narucili i za ponedjeljak, a mozda bude samo pregled a ne i ctg pa da dodem opet za svaki slucaj.
A ovdje kod nas od 38 tjedna ides svaka 2 dana u TA na ctg.
Pregled - sve ok, otvorena jos uvijek samo 1 prst. Valjda bude to uskoro malo vise 😅
Tejuska - mozes na nasu mini listu zabiljezit 28.03.ponovni pregled.
Pretrage iznad 40tt - u pon.28.03. cu biti 40+3 pa ce mi nadam se napraviti UZV jer je zadnji bio u 36 tt i opce nemam ideje koliko mi bebac ima kg. Takoder se nadam da ce mi plodnu vodu testirat jer dns nisu..
Sortiraj odgovore
Najstariji