Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LucK
    25. Ožujak 2022. 08:49

Jutroo 💞
    Tonka čestitke od ❤️ brzo se oporavi 🤞😍
    Sretno danas ☺️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• katsy
    25. Ožujak 2022. 09:05

Sunasce - cestitke od srca, kako je divno cuti da je dojenje odmah uspjelk 💪💙 zelim vas svu srecu i brz oporavak
    Demi- bas mi je zao za ruke i utrnulost..ja se nisam s tim susrela, ali zvuci zaje**** 😑 drzim fige da brzo prode 🤞

• A11
    25. Ožujak 2022. 09:25

Demi30

Sunašce83 Konačno se mali gospodin odlučio pojaviti van 😂 Čestitke od 💙 i želim ti što brži oporavak! Baš mi je drago za dojenje, to je tako lijepo za pročitati 🙏
    Tonka čestitke i ovdje ❤️ Nadam se da si sad već puno bolje 🤞
    Cure moje meni tako moje ruke idu na živce.. Non stop su utrnute, osjet u prstima jedva da imam, sad vidim da su mi prsti natekli. Jedva sam skinula prsten. Tlak i urin su mi ok, pa se doktor nije zabrinjavao. Kaže klasične trudničke tegobe, ali ja ću izludit baš. Ne mogu ništa primiti u ruke. Ovo sad tipkam valjda 20tak minuta 😨 Ne pomažu više ni tone magnezija. Kaže doktor otići će to nakon poroda… Mislim se pa imam ja još do poroda, popizdit cu do tad 🤯

Dobro ti doktor kaze,trudnicke tegobe. Meni se to dogada zadnjih tjedan dana,pogotovo preko noci. Znaju toliko jako utrnuti da bas boli. Evo sad dok tipkam,desna mi trne.. 😅 Vjerujem da ce proci nakon poroda,a ne znam ima li nesto sto bi moglo pomoci u vezi toga..Izdrzi 💪

• 20.04.2022. 🌷

Demi30
    25. Ožujak 2022. 09:26

posvudusa

Demi ja sam ti imala isti identičan problem. To je bilo prestrašno, preko noći se ukoče do te mjere da boli kao da ih lomim dok pokušavam skupiti šaku nazad a preko dana prste ne osjećam jer su utrnuli.
    I nema lijeka, dobro ti kažu.
    Ja sam danas 3. Dan od carskog i TOLIKO je bolje da je to čarolija. Vjerujem da sam za 10 dana kao nova

Jao prestrasno... Eto isto mi je tako. Znači dobro mi je dr. rekao - kad rodim, sve tegobe čarolijom nestaju 😂
    Katsy hvala, izdrzat cu nekako - valjda 😬

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Tejuska♡
    25. Ožujak 2022. 10:38

Dan!
    Tonka čestitke od 💚 i želim ti brz oporavak,da cim prije stanes na noge 🍀 saljemo puno zagrljaja 🫂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    25. Ožujak 2022. 10:38

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀

Katsy - 25.03
    Magy107 - 25.03
    Anchy_23 - 28.03
    _katja_ - 28.03
    EvaKB - 30.03
    Luck - 30.03
    Mrzlopoljka - 31.03
    Plavo_nebo - 01.04
    Doti - 01.04
    Boobamara - 05.04
    Lovely_ - 06.04
    Dani30 - 08.04
    Demi30 - 13.04
    Tejuska - 13.04
    Amelie - 14.04

Sretnoo cure 🍀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

zana89
    25. Ožujak 2022. 10:57

Tonka cestitam i brz oporavak zelim 😁😁
    Moj pregled je u nedjelju 27.3 i onda opet u ponedjeljak. Tlak je bio dobar, protoci uredni. Bebica ima 3100g 💓 ja mislim da pola robice nece nositi bit ce pre malo 🤣🤣

Tejuska♡
    25. Ožujak 2022. 11:20

zana89

Moj pregled je u nedjelju 27.3 i onda opet u ponedjeljak. Tlak je bio dobar, protoci uredni. Bebica ima 3100g 💓 ja mislim da pola robice nece nositi bit ce pre malo 🤣🤣

Kak to da imas pregled dva dana zaredom? 
    Bas mi je drago da je sve super,ma budee,moji su bili 3,5 i 3,6 kg pa su nosili 2mj 56 sigurno 🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

zana89
    25. Ožujak 2022. 11:36

Tejuska♡

zana89

Kak to da imas pregled dva dana zaredom?
    Bas mi je drago da je sve super,ma budee,moji su bili 3,5 i 3,6 kg pa su nosili 2mj 56 sigurno 🤗

Ma kao jer ne znaju hocu imat pregled u nedjelju mozda samo ctg pa su me narucili i za ponedjeljak, a mozda bude samo pregled a ne i ctg pa da dodem opet za svaki slucaj. 
     A ovdje kod nas od 38 tjedna ides svaka 2 dana u TA na ctg. 

• katsy
    25. Ožujak 2022. 12:15

Pregled - sve ok, otvorena jos uvijek samo 1 prst. Valjda bude to uskoro malo vise 😅
    Tejuska - mozes na nasu mini listu zabiljezit 28.03.ponovni pregled.
    Pretrage iznad 40tt -  u pon.28.03. cu biti 40+3 pa ce mi nadam se napraviti UZV jer je zadnji bio u 36 tt i opce nemam ideje koliko mi bebac ima kg. Takoder se nadam da ce mi plodnu vodu testirat jer dns nisu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.