SaporeVero vau koja priča! Baš sam uživala čitajući. Baš mi je drago što je sve tako dobro prošlo i što je maleni Mateo stigao zdrav i jak 💙 Čuvajte se i uživajte u maženju 😍
Tejuska pa sto ne govoris 😂 Sretan ti rodendan! 🎂🎉🎈
Sunašce83 dobrodošla na fb kokošinjac 🥰
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Tejuska draga sretan ti rodjendan 🎉🎈🎂 Najljepši poklon stiže uskoro 🥰
Mrzlopoljka čestitam ❤️ Kakav ekspresan porod 🤭 Bravo, bravo 👏🏻
Nakon sto sam pročitala u koje doba noći je krenulo i kako je brzo završilo išla sam ispeglati odjeću koju sam pripremila za bolnicu 😅
SaporeVero cestitam ❤️ drago mi je da si podijelila svoju priču s nama, nije vam bilo lako, ali je ipak sve dobro završilo. Super da si uspostavila dojenje unatoč svemu, veliki uspjeh za vas dvoje 🥰💪🏻
Dubrovcanka, Coksa, drago mi je pročitati da i vama super ide s bebicama 🤗
Meni kako se približio termin nisam vise sigurna jer želim da se upoznamo sto prije ili kasnije 🙈😅
Saporevero drago mi je da je sve dobro ispalo i cestitke🥰
Tejuska sretan rocko!
Sretno na pregledima tko ima danas😀
Tejuska sretan rođendan i sve naaajbolje ti želim! 🥳🥰
SaporeVero huh koje iskustvo.. Ali hrabra ženo, bitno da ste oboje dobro i da Mateo lijepo napreduje 💙❤️
Arwen čestitam ti ☺️🥰
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Saporevero priča ti je stvarno woow, svaka čast...
Tejuška sretan ti rođendan. Sve najbolje ti želim 🥳.
Cure jeli koja od vas osjeća kao probada je, bol u području zdjelica, kukova, skroz dole nisko u stomaku? Ne sjećam se da me tako probadalo u prvom trudnoći. Nije uvijek nego samo povremeno i imam osjećaj da to osjetim najviše ako ležim na leđima 🤔
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Jutro 💞 sretno na pregledima (i porodima) 🤞😍
Tejuska sretan rođendan 💝🎂
SaporeVero čestitke 🎉💕 nije ti bilo lako, a sada uživajte ☺️
Moj pregled sutra napokon 💪
31👩❤️💋👨38
Tejuska sretannn rodendan i sve najboljeeee 💓
Saporevero bitno da je sada sve u redu s tobom i bebicom 🥰
Tea mene probada od 35 tjedna tako i znam nekad magnezij popiti i bude mi bolje, mene probada da ne mogu hodati.
Hvala svima od ♥️ na lijepim zeljama 🎉
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dubrovcanka kod mene nista jos 🤣🤣 ali nikad ne znas. Ne znam jesam spremna ili ne 😅
Zenice, ja evo sad sa pregleda. Imala za razgovor da bih dogovorila porod u bolnici i pregled. Beba ima vec 3,320kg, ostalo je sve odlično. Zakazali su mi termin ponovo za 2 sedmice da provjere da li beba i dalje toliko napreduje, ako bude onda ce mi u 38oj sedmici izazvati porod jer misle da bi beba do punog termina bila oko 5kg. 🤭 Sad me uhvatila panika, inače sam imala osjecaj da porod nece doci bar za mjesec dana 😯
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji