Nooha bas te svasta snaslo..Drago mi je da se uspjesno boris i pozitivna si skroz♥️🙏vjerujem da ce sve proci odlicno 😍
Koliko si rekla da si sada trudna?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Meni su otvorene od 6 + 6…
Ali ja imam dosta indikacija za to ( prijasnji pobacaji, dokazana trombofilija, obavezna serklaža)
tu je sve jasno, nadam se da ce ti sve dalje biti u redu 🙂 sogi mi isto ima trombofiliju, imala je problema samo u prvoj trudnoci kad nije znala da ju ima, a evo je sada u sedmom mjesecu trece trudnoce i sve je cakum-pakum 😁
Nooha bas te svasta snaslo..Drago mi je da se uspjesno boris i pozitivna si skroz♥️🙏vjerujem da ce sve proci odlicno 😍
9 + 2...
I imam povišene leukocite u mokraći i Ureaplazmu 10 na 3 🙈
U četvrtak sam naručena u Petrovoj da mi daju terapiju za to...
9 + 2…
I imam povišene leukocite u mokraći i Ureaplazmu 10 na 3 🙈
U četvrtak sam naručena u Petrovoj da mi daju terapiju za to…
Ajooj 🙈 Moze li te nesto zaobici?🤪
Nadam se da ce brzo otici sve ...💙
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo i mene od ginekologa. Otvorio mi je komplikacije ( piše očekivano bolovanje 60 dana) . Sad moram još nešto ići na hzzo jer komplikacije ne plaća poslodavac... taj dio nisam razumjela moram to još proučiti.
Moram ići nosti 2 urina na pregled i gomilu pretraga napraviti valjda iz krvi... nisam odspavala poslje posla pa nisam svoja
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Meni je znalo proći 2,3 dana dok se ne pojavi na portalu. Iako bi mi uvijek reklo da će doći ranije 🤷♀️
Bok cure, cestitam svima na pozitivnim testovima i nalazima NIftya 💕
Kod nas je ludnica iz uređivanje kuće,selidbu, planiranje svatova za iduću godinu i bebu pa ne stignem pisati.
I dalje nemam nikakvih pretjeranih simptoma, a sto se tiče odjeće bome i ja u sve manje hlača stanem…
Idući pregled mi je 6.9. Tad bi trebala biti u 10tjednu ☺️
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Cure koje ste bile na pregledima, cestitam i da ostane sve dobro do kraja! 🙃
Ja danas isto idem na pregled, jedva čekam i samo da čujem dobre vijesti 🙏
Bokic curke, jos mi je ludnica na poslu pa vas teze hvatam
Dubrovcanka cestitke na urednom niftyu i 💗. Ime mi je predivno. Ja volim isto neobicnija imena koja nisu tako cesta bar kod nas.
Cestitke i curama koje su ovih dana imale pregled. I sretno na danasnjim pregledima.
Napravila sam listicu da se lakse pratimo. Mozda je neko i napisao a ja sam preskocila a sve druge koje zelite upisite datume pa cu azurirat. ❤️
Sto se robe tice ja vec neko vrijeme ne stanem u nista. Uzela sam si nekoliko lelosi tajica jer su mi udobne i ne stiscu me. I nekoliko tunikica koje cu i kasnije moc nositi.
Lista pregleda 💜💙
Antonela98 - 25.08.
TejaBj94 - 06.09.
TiNa - 07.09.
XOXO - 07.09.
Tejuska - 20.09.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Bokic curke, jos mi je ludnica na poslu pa vas teze hvatam
Dubrovcanka cestitke na urednom niftyu i 💗. Ime mi je predivno. Ja volim isto neobicnija imena koja nisu tako cesta bar kod nas.
Cestitke i curama koje su ovih dana imale pregled. I sretno na danasnjim pregledima.
Napravila sam listicu da se lakse pratimo. Mozda je neko i napisao a ja sam preskocila a sve druge koje zelite upisite datume pa cu azurirat. ❤️
Sto se robe tice ja vec neko vrijeme ne stanem u nista. Uzela sam si nekoliko lelosi tajica jer su mi udobne i ne stiscu me. I nekoliko tunikica koje cu i kasnije moc nositi.
Lista pregleda 💜💙
Antonela98 - 25.08.
TejaBj94 - 06.09.
TiNa - 07.09.
XOXO - 07.09.
Tejuska - 20.09.
Moj pregled je sad u petak 27.08 💙
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji