Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    23. Kolovoz 2021. 21:31

Nooha bas te svasta snaslo..Drago mi je da se uspjesno boris i pozitivna si skroz♥️🙏vjerujem da ce sve proci odlicno 😍
    Koliko si rekla da si sada trudna?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LlamaFace
    23. Kolovoz 2021. 21:45

Nooha

Meni su otvorene od 6 + 6…
    Ali ja imam dosta indikacija za to ( prijasnji pobacaji, dokazana trombofilija, obavezna serklaža)

tu je sve jasno, nadam se da ce ti sve dalje biti u redu 🙂 sogi mi isto ima trombofiliju, imala je problema samo u prvoj trudnoci kad nije znala da ju ima, a evo je sada u sedmom mjesecu trece trudnoce i sve je cakum-pakum 😁

• Nooha
    23. Kolovoz 2021. 21:50

Tejuska♡

Nooha bas te svasta snaslo..Drago mi je da se uspjesno boris i pozitivna si skroz♥️🙏vjerujem da ce sve proci odlicno 😍

9 + 2...
    I imam povišene leukocite u mokraći i Ureaplazmu 10 na 3 🙈
    U četvrtak sam naručena u Petrovoj da mi daju terapiju za to...

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2021. 22:04

Nooha

Tejuska♡

9 + 2…
    I imam povišene leukocite u mokraći i Ureaplazmu 10 na 3 🙈
    U četvrtak sam naručena u Petrovoj da mi daju terapiju za to…

Ajooj 🙈 Moze li te nesto zaobici?🤪 
    Nadam se da ce brzo otici sve ...💙

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Razumna
    23. Kolovoz 2021. 22:19

Evo i mene od ginekologa. Otvorio mi je komplikacije ( piše očekivano bolovanje 60 dana) . Sad moram još nešto ići na hzzo jer komplikacije ne plaća poslodavac... taj dio nisam razumjela moram to još proučiti.
    Moram ići nosti 2 urina na pregled i gomilu pretraga napraviti valjda iz krvi... nisam odspavala poslje posla pa nisam svoja 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Arsancres
    24. Kolovoz 2021. 08:49

Meni je znalo proći 2,3 dana dok se ne pojavi na portalu. Iako bi mi uvijek reklo da će doći ranije 🤷‍♀️

TeaBj94
    24. Kolovoz 2021. 08:52

Bok cure, cestitam svima na pozitivnim testovima i nalazima NIftya 💕 
    Kod nas je ludnica iz uređivanje kuće,selidbu, planiranje svatova za iduću godinu i bebu pa ne stignem pisati. 
    I dalje nemam nikakvih pretjeranih simptoma, a sto se tiče odjeće bome i ja u sve manje hlača stanem…
    Idući pregled mi je 6.9. Tad bi trebala biti u 10tjednu ☺️

👩🏼 27g
    🧔🏻‍♂️27g
    Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
    💦 Lh trakice od 7/21
    💊 Folna solgar
    20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
    02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
    16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
    22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙

Amelie 1
    24. Kolovoz 2021. 09:57

Cure koje ste bile na pregledima, cestitam i da ostane sve dobro do kraja! 🙃
    Ja danas isto idem na pregled, jedva čekam i samo da čujem dobre vijesti 🙏

• XOXO
    24. Kolovoz 2021. 10:38

Bokic curke, jos mi je ludnica na poslu pa vas teze hvatam
    Dubrovcanka cestitke na urednom niftyu i 💗. Ime mi je predivno. Ja volim isto neobicnija imena koja nisu tako cesta bar kod nas.
    Cestitke i curama koje su ovih dana imale pregled. I sretno na danasnjim pregledima.
    Napravila sam listicu da se lakse pratimo. Mozda je neko i napisao a ja sam preskocila a sve druge koje zelite upisite datume pa cu azurirat. ❤️
    Sto se robe tice ja vec neko vrijeme ne stanem u nista. Uzela sam si nekoliko lelosi tajica jer su mi udobne i ne stiscu me. I nekoliko tunikica koje cu i kasnije moc nositi.

Lista pregleda 💜💙
    Antonela98 - 25.08.
    TejaBj94 - 06.09.
    TiNa - 07.09.
    XOXO - 07.09.
    Tejuska - 20.09.

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Tonka341
    24. Kolovoz 2021. 10:55

XOXO

Bokic curke, jos mi je ludnica na poslu pa vas teze hvatam
    Dubrovcanka cestitke na urednom niftyu i 💗. Ime mi je predivno. Ja volim isto neobicnija imena koja nisu tako cesta bar kod nas.
    Cestitke i curama koje su ovih dana imale pregled. I sretno na danasnjim pregledima.
    Napravila sam listicu da se lakse pratimo. Mozda je neko i napisao a ja sam preskocila a sve druge koje zelite upisite datume pa cu azurirat. ❤️
    Sto se robe tice ja vec neko vrijeme ne stanem u nista. Uzela sam si nekoliko lelosi tajica jer su mi udobne i ne stiscu me. I nekoliko tunikica koje cu i kasnije moc nositi.

Lista pregleda 💜💙
    Antonela98 - 25.08.
    TejaBj94 - 06.09.
    TiNa - 07.09.
    XOXO - 07.09.
    Tejuska - 20.09.

Moj pregled je sad u petak 27.08 💙

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.