Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pukica
    24. Kolovoz 2021. 18:47

Pa samo otiđi u lab, ja sam prošlu trudnoću izvadila krv i ostavila urin kod svoje doktorice opće prakse nakon što mi je ginekologija poslala uputnici. Nisam tada trebala radit urinokulturu već obični nalaz mokraće.

TiNa
    24. Kolovoz 2021. 19:09

Dubrovčanka

Evo me s pregleda 😄 bebica 5,1 cm ❤️. Maše rukicama i nogicama. Kakva ljubav 🥰. Kontrola za 4 tjedna i prije toga vađenje nekih nalaza. Zapisala sam 🤣. Po mens sam 12plus1 Al kaskam 4 dana radi produženih ciklusa. Napokon se počinjem pomalo opuštati ❤️

Drago mi je da je sve oke, uzivaj sad. ❤️💕🤰

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    24. Kolovoz 2021. 19:10

Arsancres

Koje lijepe vijestiiii Dubrovčanka ❤️
    Sad ima da krene niz opuštanja :))
    Što se tiče oglašavanja trudnoće, mi nismo još nikome rekli, samo kumovima 🤭 a sve mi se čini da ću što duže skrivati, da još malo mi uživamo :D
    U subotu sam rekla svojoj curi da imam bebu u stomaku, prije pregleda, ušla je kasnije s mužem da vidi i ona.. Bila je jako zbunjena, kao sudjelovala je, al baš sam vidjela po njoj da joj je mega upitnik u glavi, garant zbog mene koja ležim i neka teta mi dira s nečim po stomaku 😂
    Nisam htjela ništa s njom to analizirati kasnije, pustila sam da sama obradi.. Sinoć se ja mažem po stomaku uljem, a ona dođe do mene i poljubi mi stomak i kaže tu unutra je beba, sutra ćeš imat velik stomak 😂❤️❤️ preslatki su

Kak su slatki.... Bas sam se raznježila... 💕

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Amelie 1
    24. Kolovoz 2021. 19:12

Javljam se s tužnim vijestima, plod je stao u razvoju i srce je prestalo kucati, moram na kiretazu u ponedjeljak. 
    Želim vam svima svu sreću i da iznesete trudnoće do kraja školski i uredno. 
    Bilo mi se ugodno družiti i ovaj period dok sam bila s vama. 

TiNa
    24. Kolovoz 2021. 19:14

posvudusa

Pa ja idem samo na preljeve sad kako znam da sam trudna, farbanje može pričekati.

Prošli tjedan sam kupila ulje za strije jer vidim da grudi samo bujaju pa ne škodi malo mazuckanja odmah od starta.

Jel vi sve jedete? Malo sam čitala kao ne bi trebale tunu i suho meso…nisam još niti jedno od to dvoje jela ali ne znam…čini mi se da od male količine jednom mjesečno mi neće ništa biti a opet nisam pametna. Za vikend idem na svadbu pa bi htjela malo pršuta probati haha

Što se tiče dodataka prehrani, pijem folacin i rekla mi je ginekologica da slobodno uz folacin uzmem i neke prenatal dodatke pa sam kupila Novalac. To dvoje sad pijem, folacin ujutro a novala nakon ručka.
    Bude mi muka ako oboje odjednom ujutro popijem.

Razmišljam još da krenem na neki pilates ili nešto jer sjedim po cijele dane u uredu i baš se slabo krećem a prije sam bila dosta aktivna. Imat ću 100kg do poroda 😅

Mislim da ti nista nece biti ako pojedes, ja jedem sta mi se jede. Sta mi dode na zelju to si pojedem. Kak su nase mame sve jele pa im nis nije bilo. Malo opustenosti. I ja pijem folacin i novalac. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    24. Kolovoz 2021. 19:19

Tejuska♡

Ja jedem sve kaj mi se jede 🥲 meni nitko nikada nije govorio kaj smijem a kaj ne,citala sam izbacila ono sta nikako nije dobro…Od mm starci imaju domace kobase i ne odricem ih se niti sam u jednoj trudnoci 😄 prsut ne volim to mi je bljak skroz 😄 povrce volim jako a voce mi se trenutno ne jede i mozes ga fuckat 🤣
    Ima netko od vas da ce roditi u Petrovoj ? 😊
    Sa koliko tt ste radile urinokulturu? I sta ste uza to jos radile?

Ja cu rodit u vinogradskoj a urinokulturu sam radila sa skoro 7tj jer mi je u urinu bilo dosta sluzi i eritrocita (imala sam 2 dana iscjedak svjetloroze boje vjerojatno zbog toga ali urinok je dosla sterilna) 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    24. Kolovoz 2021. 19:21

Amelie 1

Javljam se s tužnim vijestima, plod je stao u razvoju i srce je prestalo kucati, moram na kiretazu u ponedjeljak.

Neeeeeeeeeeee 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Arsancres
    24. Kolovoz 2021. 19:29

Amelie 1

Jako mi je žao 😭

Maya34
    24. Kolovoz 2021. 19:36

Amelie 1

Grozno 😪😪😪 A još si jučer napisala da si upravo to sanjala 😪😪 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tejuska♡
    24. Kolovoz 2021. 19:38

Amelie 1

Ajme 😪😪 jako mi je zao,jako jakooo 😔😔 zelim ti svu srecu draga,nedostajat ces ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.