Meni su super bile tajice iz lidla, ali to baš morate ganjat kad imaju u katalogu, nemaju stalno u ponudi. Imala sam jedne obične iz h&ma, ali nisu bile niš posebno, onak nisu gusti pamuk kak ja volim. Traperice sam naručivala sa asosa i super povoljne su bile. Meni je smetao onaj klasični produžetak za stomak koji bude uvijek na tim trudničkim stvarima, a obzirom da sam radila do kraja i to u uredu, nisam baš mogla dolazit ko neki điber obučena, bila je zima pa mi nije tak bilo praktično ni uvijek u haljinama.
U biti, asos ima puno tih trudničkih stvari zapravo krojrnih tak da su nižeg struka i pojačani gumom, da ide ispod stomaka u biti, a ne preko do sisa kao kod većine.
Pogledajte na gap.eu, ima puno sniženog ali baš gledajte da je eu, ne gap. hr jer su cijene skuplje na našem.
Poštarina je besplatna iznad 35 eura.
Znam da u Zg ima ona Mama nova ali su cijene bolesno visoke, barem ono što sam ja gledala. Ja si ni netrudna ne bi kupila pamučne tajice za 390kn pa ono, možda je problem i u meni haha
Ja kolko znam bez problema se moze otvorit komplikacije nakon 8tjedna.tako da moj savjet ti je probaj ic na bolovanje, misli na sebe. Nece ti nitko rec hvala. Ako ikako mozes…..
Nisam to znala, kontala sam da neki ginekolozi otvaraju komplikacije prakticki po defaultu a neki jednostavno ne daju bez nekog izricitog medicinskog razloga. fascinira me sto je ista ginekologinja otvorila mojoj kolegici s posla bez pogovora samo na konto toga sto je presla 30u (ne znaju se privatno, pitala sam), a ja sam prakticki gmizala po firmi od iscrpljenosti i morala sam ratovat s njom da me pusti na bolovanje. ugl, necu se zivcirat prije vremena, mozda nece bit problema vec samo nije dotaknula temu jer sam bila tek 5 tjedana trudna na prvom pregledu. idem sad u cetvrtak ponovno pa cemo vidjet. u svakom slucaju, hvala na info 🙂
Često sam znala viđati i oglase po marketplaceu, vjerujem da ima i na njuškalu.. Realno to je sve tak malo nošeno, teško da je neka trudnica mogla 6mj svaki dan stat u iste hlače, pa i te opcije ispitajte ak vam dolaze u obzir. I tak to kupiš za par mjeseci, šteta tolike love
Mene zanimaju neke Soft mekane trudničke tajice. Ono kao tipa debele čarape Al da se ne proziru. Ima li tko preporuke?
Ja kupujem Lelosi tajice,skuplje su ali odlicne za hladnije dane,jesen,zimu i proljece,jako su mekane,imaju produzeni gornji dio tako da su idealne za trudnicki trbuh.Toplije su tako da za ljeto nisu meni je bilo prevruce,ali eto ljeto odlazi tako daaa..Danas sam ih opet obukla 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure samo da se javim, beba je super. Dobila sam preljepu sliku te moram vadit krv i urin. Eto i ja krecem sa pretragama. Pitala sam ju za prenatalne testove, rekla mi je da nemam nikakve indikacije, da je beba po PSu i da ako hocu da mogu ali da medicinski nije nužno. Ma odmah mi je bilo srce veliko ko kuca i bas me utjesila! Mislila sam da ce radi zarade ipak u rukavicama me potaknuti da prihvatim ali eto posteno i strucno! Komplikacije mi nije nudila, ali je privatnik pa niti moze nuditi. Idem uzivati!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
pitanje za cure iznad 30 (zene, zapravo 😁), jesu li vam ginekolozi nudili komplikacije? ne bih jos isla s posla, pogotovo zato sto nije jos proslo ni prvo tromjesecje, al s obzirom na to da imam 35, sjedim 8 sati a imam frke s ledjima, nisam se ni cijepila niti preboljela covid i radim sa strankama, nije mi bas neka izrazita zelja ostajat na poslu, a imam osjecaj da ce mi dr bacat grbu. u prvoj trudnoci sam imala 30 godina al imunitet mi je bio u podrumu i staaaalno sam bila bolesna i dvaput zavrsila na zaraznom, radila sam do petog mjeseca trudnoce i onda sam popizdila i jedva mi je nekako otvorila komplikacije. pitam jer me bas zanima kakva su vasa iskustva i skupljam argumente da ju izresetam ak bude pruzala otpor 😎
Meni su otvorene od 6 + 6...
Ali ja imam dosta indikacija za to ( prijasnji pobacaji, dokazana trombofilija, obavezna serklaža)
Lu i Marijana, drago mi je da je sve super! Sad ste mirnije...
Lu, ja sutra vadim krv za nipt i bit će mi prpa sljedeća dva tjedna. 😶
Moram se sjetiti sljedeći put je pitati da mi da jednu sličicu.
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Nooha ti se baš moraš čuvati, moja prijateljica je tako sa serklažom dvije trudnoće iznijela. Sad treću bez ičega
Da, tako je kako je...
Ako smo jednom uspjeli nadam se da ću i ovaj puta.
Sa dvoje djece, pored svega navedenoga, uistinu bi bila zahvalna i presretna!
Cure bravooo🙏♥️bas mi je drago da je sve odlicnooo
Nooha cuvaj se samo ♥️ kako je trenutno? S trombofilijom,dajes si inekcije vec?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure bravooo🙏♥️bas mi je drago da je sve odlicnooo
Noohacuvaj se samo ♥️ kako je trenutno? S trombofilijom,dajes si inekcije vec?
Da, cleksan 0.6 od početka.
Trombofilija mi je otkrivena tako što sam nakon prvog pobačaja u 13 tt dobila trombozu noge.
Testiranje je pokazalo da imam Faktor II.
A serklažu su mi stavili jer sam se sa 20 tt u prosloj trudnoci skroz otvorila. No uz mirovanje sam izdrzala do 37...
Zato su sad rekli da cemo oko 16 tt svakako raditi serklažu...
Sortiraj odgovore
Najstariji