Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Milica.Kamilica
    24. Kolovoz 2021. 11:16

Xoxo, ja nikad nemam točan datum, nego me zovnu dan-dva prije. Takva je praksa. Samo znam okvirno da će biti krajem 9. mjeseca.

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Razumna
    24. Kolovoz 2021. 11:17

antonela98

Jel jos netko jedva ceka izac iz tog zlokobnog prvog tromjesecja? 🤣

Jaaaaaa 🥳🥳🥳🥳
    Jako sam paranoicna, trenutno nemam simptoma osim da mi se sve gadi pa se bojim da je beba prestala rasti 😫😥 ali doktor kaže da ako je trudnica do sad bila uredu da nema razloga vjerovati da sad nešto nije dobro.  Drži se 💗

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• MarijanaMartin
    24. Kolovoz 2021. 11:36

Evo cure ja sam upravo izašla iz prvog tromjesjecja i jučer imala super anomaly scan i stvarno toliko sam sretna da bi mogla trčati i plesati po cijelom svijetu. Stvarno su mi se javili osjećaji iz prošle trudnoce mir i spokoj. Čisti sam zen!!! Ajde i vi još malo brojite probajte pozitivno misliti, ako ne ide mislite na nešto drugo. Beba nestaje tako lako sa rastom i sa kucanjem srca, te misli odmah treba izbaciti iz glave. Držim palceve da sve bude super i da dalje pišemo samo o trošenju novaca😁.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• June27
    24. Kolovoz 2021. 11:44

Pozdrav! Prije par dana sam se javila s pozitivnim testom. Sad sam 4+3 po svim izracunima...danas sam uspjela kontaktirati dr. koja me narucila tek 30. 9. Napisala je da ce tada biti 9 tj. i da je to super vrijeme za prvi UZV. Meni je to u potpunosti neobicno, malo me sokiralo...ocekivala sam da ce mi barem prije napraviti krvne nalaze kako  bi mi potvrdila trudnocu. Ovako moram jako dugo tajiti svojima i nadati se da ce sve biti ok. Je li koja od vas isla tako kasno?
    Inace vas sve pratim i jako mi je drago kad procitam dobre vijesti, drzite se 💝 

TeaBj94
    24. Kolovoz 2021. 11:57

Cure, kako ste upoznati sa farbanjem kose u trudnoći? 
    Citala sam i kažu nakon prvog tromjesečja da je dozvoljeno, ima li tko kakvog iskustva obzirom da već ima mama tu ☺️

👩🏼 27g
    🧔🏻‍♂️27g
    Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
    💦 Lh trakice od 7/21
    💊 Folna solgar
    20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
    02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
    16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
    22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙

Tejuska♡
    24. Kolovoz 2021. 12:02

June27

Pozdrav! Prije par dana sam se javila s pozitivnim testom. Sad sam 4+3 po svim izracunima…danas sam uspjela kontaktirati dr. koja me narucila tek 30. 9. Napisala je da ce tada biti 9 tj. i da je to super vrijeme za prvi UZV. Meni je to u potpunosti neobicno, malo me sokiralo…ocekivala sam da ce mi barem prije napraviti krvne nalaze kako bi mi potvrdila trudnocu. Ovako moram jako dugo tajiti svojima i nadati se da ce sve biti ok. Je li koja od vas isla tako kasno?

Evo me istu situaciju imam na zalost...ali cekati cemo
    4+6 sam a pregled tek 20.9sa 9tt 🙏🙈
    Nas dvije smo blizuuu🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    24. Kolovoz 2021. 12:03

TeaBj94

Citala sam i kažu nakon prvog tromjesečja da je dozvoljeno, ima li tko kakvog iskustva obzirom da već ima mama tu ☺️

Farbam se i uvijek jesam,frizer po struci iako to vise ne radim,nafarbala sam se tisucu trudnica 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

TeaBj94
    24. Kolovoz 2021. 12:13

Tejuska♡

TeaBj94

Farbam se i uvijek jesam,frizer po struci iako to vise ne radim,nafarbala sam se tisucu trudnica 😊

Dakle nebi trebalo biti nikakvih problema ako su farbe bez amonijaka? 

👩🏼 27g
    🧔🏻‍♂️27g
    Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
    💦 Lh trakice od 7/21
    💊 Folna solgar
    20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
    02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
    16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
    22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙

• June27
    24. Kolovoz 2021. 12:28

Tejuska♡

June27

Pozdrav! Prije par dana sam se javila s pozitivnim testom. Sad sam 4+3 po svim izracunima…danas sam uspjela kontaktirati dr. koja me narucila tek 30. 9. Napisala je da ce tada biti 9 tj. i da je to super vrijeme za prvi UZV. Meni je to u potpunosti neobicno, malo me sokiralo…ocekivala sam da ce mi barem prije napraviti krvne nalaze kako bi mi potvrdila trudnocu. Ovako moram jako dugo tajiti svojima i nadati se da ce sve biti ok. Je li koja od vas isla tako kasno?

Evo me istu situaciju imam na zalost…ali cekati cemo
    4+6 sam a pregled tek 20.9sa 9tt 🙏🙈
    Nas dvije smo blizuuu🥰

Da, citala sam jucer o tome i skroz zaboravila na tebe! Ma dobro, onda to nije toliko neuobicajeno haha. Bit ce sve okej, saljem puse

• MarijanaMartin
    24. Kolovoz 2021. 13:13

Dubrovčanka baš mi je drago. Ajmo od danas opušteno?! 🎉🥰

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.