Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nooha
    23. Kolovoz 2021. 14:55

Da iako na prvu malo zvuči dugo, ali ti ćeš odmah biti na čistom sa situacijom.
    Ja da radi svojih dijagnoza ne moram ici odmah nebi nikad išla.
    Uvijek je ista stvar - vidi se samo prazna gestacijska pa se za tjedan dana vidi plod pa onda idem za tjedan dana dal ima otkucaja i tako...
    To je isto svojevrstan stres.
    Jednom mi je vrečica zaista ostala prazna tako da imam i to iskustvo...

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2021. 14:56

Amelie 1

Tejuskabas mi je zao. Svi iščekujemo te pregelede i onda ona tebi tek tad da termin. Bas grozno. Kod moje je praksa svaka 4 tjedna naručuje za pregled, meni je i to dugo 🙄 a u Njemačkoj čini mi se u cijeloj trudnoći imaju 3 ili 4 uzv.

Pa daaa barem prvi da vidim sve je oke tu je moje dijete😟
    Najkriticnijih prva 3mj ..
    A dobro kaj sad mogu,cekat samo.
    U Njem ide na svaka 3tj da imam sestricnu tamo,eno prije 2tj je rodila bas.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2021. 14:59

Nooha

Uvijek je ista stvar - vidi se samo prazna gestacijska pa se za tjedan dana vidi plod pa onda idem za tjedan dana dal ima otkucaja i tako…
    Jednom mi je vrečica zaista ostala prazna tako da imam i to iskustvo…

Zao mi je zbog tvoje situacije,meni je ovo isto stres poprilican da cekam 9tt da vidim da li je sve u redu.
    Ali eto,izjadala sam se,valjda bude sve u redu.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

TiNa
    23. Kolovoz 2021. 15:03

Dubrovčanka

Curkeeeeeee stigao nifty!!! Sve je u redu i stiže nam curkaaaaa💕💕💕💕

Aaaa aaaaaaaa čestitam ❤️💕

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Milica.Kamilica
    23. Kolovoz 2021. 15:05

Tejuska♡

Znaci ja sam u soku,dusu sam isplakala cure.
    Narucila me tek 20.9 (i to na djetetov 4.rockas) dakle biti cu trudna tada 2mjeseca ,9 tjedana
    Pa zar nije to prekasno za prvi pregled 😪😪 bas mi je tesko palo,ocekivala sam za nekih 2 tjedna ali mjesec dana 😟😟
    Ajde sad sam bila privatno da potvrdi ali nista se posteno nije ni vidjelo,nemam mogucnost placat stalno za preglede.
    Ma bas sam zalosna
    Oproatite kaj upadam ovako
    Antonela dobro nam dosla♥️

Tejuška, pa imala si pregled 18., jesam li dobro skontala? I sad ćeš imati opet za 4 tjedna? To je u redu. To su ti čak češći pregledi. Ja imam preglede svako 4 tjedna, a imam autoimune bolesti i bockam se injekcijama svaki dan.
    Ako ti baš smeta, možeš li za dva tjedna otići privatno?

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

• Nooha
    23. Kolovoz 2021. 15:06

Tejuska♡

Nooha

Uvijek je ista stvar - vidi se samo prazna gestacijska pa se za tjedan dana vidi plod pa onda idem za tjedan dana dal ima otkucaja i tako…

Zao mi je zbog tvoje situacije,meni je ovo isto stres poprilican da cekam 9tt da vidim da li je sve u redu.

Slažem se, kako god okreneš nije idealno! 

Buduci da vodim trudnocu od početka u Petrovoj meni je baš teško palo što su samo 3 uzv, a moje kolegice kod svojih doktora svaki pregled i uzv.
    Pogotovo mi je to na početku dok još ne osjećaš dijete.
    Ali eto preživjela sam...

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2021. 15:08

Milica isla sam privatno da vidim da li jesam trudna jer prije 2mj sam imala lazno pozitivan test te zbog cisti koje imam na jajniku i npr.desni jajnik ne radi uopce skoro.
    I to sam privatno isla dakle nema veze s ovom
    I nista se nije vidjelo samo neka tockica
    Nema djeteta jos i sl.
    Ona ne zna da sam isla privatno🙈
    Kao sto napisah nemam mogucnost davati stalno za privatne preglede 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2021. 15:09

Nooha

Tejuska♡

Nooha

Slažem se, kako god okreneš nije idealno!

Buduci da vodim trudnocu od početka u Petrovoj meni je baš teško palo što su samo 3 uzv, a moje kolegice kod svojih doktora svaki pregled i uzv.
    Pogotovo mi je to na početku dok još ne osjećaš dijete.
    Ali eto preživjela sam…

Noo pa nije nitko rekao da necu,samo sam si htjela olaksati dusu,ali eto,ne osjecam se sad ok sta sam uopce to rekla.
    Bolje da sam sutila

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

TiNa
    23. Kolovoz 2021. 15:13

@Tejuska ja da nisam otisla privatno prvi pregled bi imala tek sad 7.9 sa 12 tjedana jer mi se tak tad vraca sa godisnjeg ali sam otisla sa 8 tj privatno Jer sam se isto bojala ovo mi je bilo predugo cekat. Tu sam uz tebe ne brini sve je oke. Ako bilo sta bude mozes uvijek otic na hitnu i tamo ce te svatko pogledat. Razumijem tvoju brigu ista sam takva., ❤️

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    23. Kolovoz 2021. 15:16

Curke dali ima netko iskustva sa trudnocom i popravljanjem zubiju.naime prije 4 mj sam ugradila implantant jer mi je 5ica bila u banani, prije 2g sam skinula aparatic pa sam dala radit taj zub koji mi je bio los i sad moram ic da se napravi zub znaci zvala sam i narucila me u cetvrtak ali to traje pola h i moram dobit lokalnu. Ima netko iskustvo od vas i dali je netko primao lokalnu za vrijeme trudnoce
    Citala sam forum pise da moze da jos i bolje nego trpit i stresirat bebu na zivo da trpi radove oko zuba 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.