Koje lijepe vijestiiii Dubrovčanka ❤️
Sad ima da krene niz opuštanja :))
Što se tiče oglašavanja trudnoće, mi nismo još nikome rekli, samo kumovima 🤭 a sve mi se čini da ću što duže skrivati, da još malo mi uživamo :D
U subotu sam rekla svojoj curi da imam bebu u stomaku, prije pregleda, ušla je kasnije s mužem da vidi i ona.. Bila je jako zbunjena, kao sudjelovala je, al baš sam vidjela po njoj da joj je mega upitnik u glavi, garant zbog mene koja ležim i neka teta mi dira s nečim po stomaku 😂
Nisam htjela ništa s njom to analizirati kasnije, pustila sam da sama obradi.. Sinoć se ja mažem po stomaku uljem, a ona dođe do mene i poljubi mi stomak i kaže tu unutra je beba, sutra ćeš imat velik stomak 😂❤️❤️ preslatki su
Jel jos netko jedva ceka izac iz tog zlokobnog prvog tromjesecja? 🤣
Jaaaaaa 🥳🥳🥳🥳
Jako sam paranoicna, trenutno nemam simptoma osim da mi se sve gadi pa se bojim da je beba prestala rasti 😫😥 ali doktor kaže da ako je trudnica do sad bila uredu da nema razloga vjerovati da sad nešto nije dobro. Drži se 💗
Koliko si ti trudna sad?
Ja isto tako, danas me bradavice bole manje nego jucer i sad ocekujem da ce mi sutra rec da je srce stalo
Muka mi je vise od ovog stanja psihe, pakao u glavi…
I preeeevise procitanih informacija u proslom spontanom nije doprineslo mom mozgu 😑
Nikom nismo ni rekli za trudnocu, ja sam rekla da cu obznanit za Bozic. Muzu sam vec dopizdila ne zeli me vise ni slusat
Ja sam danas točno 7tt 🥰
Još 4 puta toliko i eto poroda. Jupi 🤞🙏
Ja sam rekla svojima na poslu jer sam od danas na komplikacijama, direktor je sretan kao da mu je kći trudna, čak me je i njegova žena došla vidjeti 😁
Radit ću od doma i direktor će mi to dodatno platiti.... rekla sam da ne teba ali inzistira....
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Arsancres kako slatko. Nakon što sam se vratila s pregleda jučer sam svojoj curici poklonila konjića što joj je beba kupila. Zagrlila je trbuh i rekla "hvala bebo". Onda me pitala kako je beba već izašla vani i ima novaca. Ja sam joj "objasnila" da me iznutra nagovarala da joj to kupim kad zna da ona to jako volim. Onda je opet zagrlila trbuh i rekla "jako te volim bebo".
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Arsancres kako slatko. Nakon što sam se vratila s pregleda jučer sam svojoj curici poklonila konjića što joj je beba kupila. Zagrlila je trbuh i rekla "hvala bebo". Onda me pitala kako je beba već izašla vani i ima novaca. Ja sam joj "objasnila" da me iznutra nagovarala da joj to kupim kad zna da ona to jako volim. Onda je opet zagrlila trbuh i rekla "jako te volim bebo".
Joj počet ću plakat 😭😭😭
Meni su tak slatka ta djeca ❤️ a mudrica mala, kak je ona odmah pitala 😂
Moja jako voli mace i pse, baš obožava.. Imamo psa i 2 mačke.. I znala sam ju nekad pitati jel bi i ona htjela da imamo bebu (znala je vidjeti te mrvice rođene kod par frendica pa je bila sva umiljata) i bi ju pitala pa jel bi ti htjela da i mi imamo jednu bebu, a ona bi uvijek rekla ma ne, ona bi da mama u stomaku mačiće neke ima, to bi ona, male mace ako može 😂😂
A mislim si ja... Dovoljne su mi i ove dvije u stanu, nijedna nije bila planirana. Klasična priča, samo privremeno, da ju maknemo s ulice. Evo maunu, jedna već 5, drugi skoro 4 godine kod nas 😂
Moja isto boli sve mace, pse, hrčke, bubamare, leptire... Nadam se da će i bebu,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
*voli ne boli
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Ja sam jučer vidjela neku curicu od 6g kako maltretira psa. Srce mi se paralo. Baš je bila okrutna prema njemu a on je onako podvio rep i bio sav u podcinjenom položaju. Baš mi je bilo teško. Vi ste očito lijepo naucile svoju djecu ♥️
U principu ljubav se uči. Moja poznanica kaže da se njena djeca mrze i ja to smatram njenim propustom, mama im je i može to promjeniti da hoce
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna vidjet ćemo kako će biti. To što ona sad priča sve lijepo, ništa ne znaci. Promjeni se to za 5 sekundi kad mala štruca dode kuci i poćne krasti svu moju pažnju. Pokušavamo sad u ovih 6 mjeseci dobro ju pripremiti što ju čeka. Objašnjavamo joj njenu ulogu velike seke i zadaće, izmišljamo super priče o dvije seke i tako sve samo da ju ne šokirano, jer ona je jako emocionalno osjetljiva i jako zahtjevna. Nadam se najboljem!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
June i mi vama saljemo 😚
Dubrovcanka jako mi je draaago zbog tebe ali bas bas 🥰
MM je ovaj puta svima razglasio,prebrzo da se mene pita ali on je rekao da je toliko sretan i da ne moze cekati 🤔 no dobro kaj je tu je...obitelj i najuzi i najdrazi svi znaju ☺
Moj J jako voli zivotinje,iako ima oziljke od psa od ugriza ali njegova ljubav nikad nije prestala.
N je vragolan,voli ih ali voli jako macke non stop dizati na nesto uzviseno,svaki ali svaki dan rasprave vodim s njime,te ih na stolove stavlja,uza prozore i slicno a kad ih primi primi ih za kožu 😑 ima male ruke i ne moze ih obuhvatiti,a te su macke da pitate mene jos blesavije od njega..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dubrovčanka ja se trebala ofarbati i napravim test i pozitivan. Užas, da sam se barem vikend prije ofarbala! Mene muče sijede a ne toliko uzrast jer se farbađ u svoju boju. Nekako mi je bolesno sijeda trudnica. Osjećam se kao baka!
Ja se mažem eucerin ulje protiv strija, to sam i u prošloj trudnoci. Udebljala sam se 40kg, formu tijela iz xs sam pretvorila u xl i na trbuhu niti jedna crtica. Guzicu nisam mazala, jer je pre pre ogromna i trebala bi jedna ta bočica dnevno i dobila sam milijun strija. Neznam je li povezano ali trbuh sam sačuvala. Tako ću i ovu, već sam se pocela mazati.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Sortiraj odgovore
Najstariji