Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    23. Kolovoz 2021. 16:16

Tonka ja sam baš mama bear 😂😂 mene izlude takvi komentari, a bome bi ja svašta rekla toj tvojoj susjedi. Baš to, kak dijete od godinu dana može uopće biti zločesto, baš taj epitet. Još ajde kad babe lupetaju, iako mi je to žalosno svejedno, ali kad tak neke mame mlađe, naših godina, jel, tvrde isto.. To mi je pretužno.
    Tantrumi su nešto što dijete mora proći i dobro je da prođe, ne rade djeca namjerno neke stvari niti nas žele razljutiti. Meni je super knjiga Razvoj dječjeg mozga, tamo sam još dobila bolju predodžbu svega što sam mislila da već znam, a zapravo je tamo baš idealno objašnjeno, ne bi takvima škodilo takvo štivo malo i pročitati.
    Meni je općenito nevjerojatno šta si ljudi dopuštaju kod komentiranja tak nekih stvari za djecu, ono, odakle ti pravo. Ja sam toliko neumjesnih komentara čula jer smo malu oduvijek nosili u nosiljkama i maramama, joooj bit će razmažena, navezana, joj učiš ju na ruke, neće nikad prohodat, vi ju usporavate.. Ironija je da se se ona sa 8 mj počela podizat, sa nepunih 11 mjeseci je prohodala skroz sama.
    I kakve su to izjave da se bebe ne uči na ruke, dijete se uči na ljubav, što je loše u mami koja nosi i grli svoje dijete.. Kako uopće možeš jednoj majci koja je nosila to dijete 9 mjeseci pod srcem reći da ne uči svoje dijete na svoje tople ruke?
    Zato nam i je takvo društvo općenito, totalno su se izgubile vrijednosti.
    Meni nema ništa ljepše na svijetu od onog kad mi moje dijete dođe i kaže mama volim te i zagrli me rukicama, ili kad se udari pa odmah dođe k meni da ju uzmem i kaže da poljubim da prođe.
    A dojenje je priča za sebe.. Tu valjda prednjače glupi komentari, većinom od takvih baba koje nisu dana dojile. To je stvar majke i djeteta, neka mama doji dok god ona i dijete to žele, a ne neka susjeda il tko već.

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2021. 16:20

Hvala cure,sve pet,smirila sam se malo
    Prvi val je prosao.
    Ne nije me na nista narucila .. 
    Nisam osoba koja ce lagati da bi vidjela,ne volim to tako da cu cekati.
    Nadati se najboljem i eto 
    ♥️hvala jos jednom

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

TiNa
    23. Kolovoz 2021. 16:31

Dubrovčanka

Ja idem na preglede svako tri tjedna. Tako me moj gin u bolnici naručuje. Ja mu vjerujem i sretna sam jer imam kraće periode za čekanje 😄. Svako kako voli. Tejuška znam da ti je kao vječnost. Svaki dan je kako vječnost. Ako je panika pođi u državnu reci da te stomak boli i sa te strah pa nek te pogledaju 😁
    TiNa meni se neki dan odvalio komad zuba. Ljepotica. I ja moram u zubara brrrrrrr.
    Eh da ja sutra imam pregled kod Gina. To je kontrola kod moga koji mi vodi trudnoću. Taj doktor u bolnici. Dobila sam i D1 uputnicu da je sve lakše,a neki dan pokupila trudničku knjižicu.

Sretno na pregledu. Znaci i ja moram kod zubara kao i tj. Samo me zanima dali smijemo primit lokalnu 😂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Tonka341
    23. Kolovoz 2021. 16:59

Arsaners radi se o starijoj susjedi ali opet...a ova druga isto starija me stalno zamarala s time gdje mali spava ono svaki put kad bi prosli ulicom i na kraju sam muzu rekla ako me opet pita da cu ju pitati a gdje njen sin spava? Sin joj ima 50 godina 😂,ali fkt sam pukla..pa za dudu da je prevelik za dudu ( da jednogodisnje dijete je preveliko za dudu 🙄) i da ne nabrajam..,zena kad postane mama stvarno se mora naviknuti na svakakve glupave komentare....s vremenom se covjek navikne pa na jedno uho unutra a na drugo van.

A ovo sta kazes za nosenje mi je isto grozno. Ma kako netko moze imati srca i ostaviti malu bebu da place umjesto da je nosi i umiri? Bebe zude za dodirom i toplinom, pa nebudu se vjecno nosili.

Ante 💙 Maro 💙

Arsancres
    23. Kolovoz 2021. 17:17

Pa upravo to. Ja nisam vidjela djecu da dudaju u 1.osnovne i da ih mama nosi u školu 🤦‍♀️
    Uostalom, taman i da stvarno je tako, ne vidim šta netko ima s tim, pa tvoje je dijete, tvoja briga ako je već briga.
    Moja mala spava s nama iako sam kupila krevetić i mislila da će ga koristiti, na koncu sam ju možda 2 tjedna pokušavala staviti u njega,al bi se ona probudila vrlo brzo, ja sam imala užas oporavak od poroda, dojila sam ju i bilo mi je toliko bolno se uopće ustajati ju uzeti i sve skupa, onda bi još gledala 20 min jel diše haha, bilo me strah ju ostaviti kraj mene u bračnom jer sam bila baš psihički i fizički loše, nisam se mogla opustiti. Onda sam samo jednu noć prelomila, zaspala sam dojeći ju, ona je isto zaspala, dojila sam ju samo na boku jer nikak drugačije nisam mogla i od te noći sam valjda mentalno shvatila da joj neću ništa i da mama stvarno osjeti bebu.. Ja sam imala paranoje ak ju ostavim da ću ju poklopit il već neš 😂
    I ne mislim ništa mijenjati, nek bude koliko hoće s nama, ja ju volim kraj sebe, svi spavamo super, ona još uvijek doji, puno manje sad, ali i prije kad su noćni podoji bili česti se mi nikad nismo budili, ona bi pocicala u snu i nastavila dalje spavati.. Ja to uopće ne doživljavam više 🙈

LlamaFace
    23. Kolovoz 2021. 19:14

pitanje za cure iznad 30 (zene, zapravo 😁), jesu li vam ginekolozi nudili komplikacije? ne bih jos isla s posla, pogotovo zato sto nije jos proslo ni prvo tromjesecje, al s obzirom na to da imam 35, sjedim 8 sati a imam frke s ledjima, nisam se ni cijepila niti preboljela covid i radim sa strankama, nije mi bas neka izrazita zelja ostajat na poslu, a imam osjecaj da ce mi dr bacat grbu. u prvoj trudnoci sam imala 30 godina al imunitet mi je bio u podrumu i staaaalno sam bila bolesna i dvaput zavrsila na zaraznom, radila sam do petog mjeseca trudnoce i onda sam popizdila i jedva mi je nekako otvorila komplikacije. pitam jer me bas zanima kakva su vasa iskustva i skupljam argumente da ju izresetam ak bude pruzala otpor 😎

TiNa
    23. Kolovoz 2021. 19:34

LlamaFace

pitanje za cure iznad 30 (zene, zapravo 😁), jesu li vam ginekolozi nudili komplikacije? ne bih jos isla s posla, pogotovo zato sto nije jos proslo ni prvo tromjesecje, al s obzirom na to da imam 35, sjedim 8 sati a imam frke s ledjima, nisam se ni cijepila niti preboljela covid i radim sa strankama, nije mi bas neka izrazita zelja ostajat na poslu, a imam osjecaj da ce mi dr bacat grbu. u prvoj trudnoci sam imala 30 godina al imunitet mi je bio u podrumu i staaaalno sam bila bolesna i dvaput zavrsila na zaraznom, radila sam do petog mjeseca trudnoce i onda sam popizdila i jedva mi je nekako otvorila komplikacije. pitam jer me bas zanima kakva su vasa iskustva i skupljam argumente da ju izresetam ak bude pruzala otpor 😎

Ja kolko znam bez problema se moze otvorit komplikacije nakon 8tjedna.tako da moj savjet ti je probaj ic na bolovanje, misli na sebe. Nece ti nitko rec hvala. Ako ikako mozes.....

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    23. Kolovoz 2021. 19:35

Dubrovčanka

TiNa meni je frendica rekla da mislim da možeš Al da ona nije htjela jer je valjda bolje

Aha. E hvala Al pitat cu ja jos njih. Al mislim da nista nemoze bit iako se dobije. Ma najbolje da ja pitam ginekologiji 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    23. Kolovoz 2021. 19:37

E da kaj sam vas htjela pitat 🙂 jeste si kupovale vec neku odjecu za sebe.? Mene sve nekako "tiska" a ide jesen i kupila bi neke trudnicke hlace ili makar tajce, majice neke sa 3/4rukavima, suskavac, trebat ce mi a neznam u koju trgovinu da idem. Zg dolazi u obzir jer sam cesto tamo 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    23. Kolovoz 2021. 19:57

antonela98

Ja nista ne kupujem, ni ne dopustam sebi da se povezem s bebom ☹ ponasam se kao da je sve normalno 🤦‍♀️

Pa tako i ja Al ne stanem fizicki u robu. Nemam opce osjecaj da sam trudna Al se "sirim" 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.