Jutro! Bubica, Lonmi, Ninnach, sretno danas! Javljate dobre vijesti! Bubica drzimo fige da je malena dobila na kilazi i da je sve ok 😘
.
Meni je jezik bijel i u grlu mi je malo cudno. Nemam pojma kak (zbog maski i nekretanja) al cini se da budem pokupila nest. Mali se veselo rasteze i miga :)
Jutroo,lijep dan vam zelim!🎀
Danas sam pametna pa sam skrinala i tak odgovaram🤣🤣
Girl -divna si trudnica🥰
Mom of 4 -nije ti promakao moj nalaz bez brige hahah moja doktorica je ovaj mjesec u ordinaciji samo dva dana, sutra i krajem veljace, navratila se ja neki dan do ordinacije jer sam bila usput pa je sestra rekla da cu tak i vidjet to s doktoricom u utorak pa da se strpim da ne trazi jer je guzva.. reeko okej🤷🏼♀️
Nisam previse pazila al zadnje sam jela oko 18h
Kaj se kihanja tice,ja se uvijek uhvatim jer imam osjecaj da cu se upiskit inace hahah
EmEn- skrinala sam,ovo tak fino izgledaa🤤🤤
Jagodice- ja sam cula za to pohranjivanje maticnih stanica iz pupkovine,ali nisam nista razmisljala😅
I bit cemo mi fit mame,ali nekad si moras nekaj priustit,pogotovo dok rodis kad sad ne mozes sve..uz sve setnje kile budu otisle malo po malo🥰
Bebanomoje - di ti to pise za kontrolu? Ja sam isto 0+, moram pitat doktoricu sutra
Popis mi je svaki dan sve veci kaj me sve zanima hahaha
Bubice -nisi jedina haha ja od 5 se okrecem, taman nesto prije 7 zaspim i cujem alarm da muz ide na posao,pa psi brzo dodu da idemo van i gotovo spavanje🤣
Sretno na pregledima danaas cure, Bubice drzim fige da je curka dobila na kilazi,cekamo dobre vijesti od tebe i od ostalih🥰🥰
Nocas sam spavala na lijevoj i desnoj strani i curka se nije bunila dok sam bila na desnoj, cudno🤣 inace cim se okrenem na desni bok lupka me, valjda joj smeta.. izgleda da nam je nocas pasalo🤭
Sad sam se tek skoro srušila kad sam vidla da mi na tickeru piše još 22 dana do termina! 🤣🤗
Kud prijee🙈🙈🥰🥰🥰
Jutro! Bubica, Lonmi, Ninnach, sretno danas! Javljate dobre vijesti! Bubica drzimo fige da je malena dobila na kilazi i da je sve ok 😘
.
Meni je jezik bijel i u grlu mi je malo cudno. Nemam pojma kak (zbog maski i nekretanja) al cini se da budem pokupila nest. Mali se veselo rasteze i miga :)
Hvala
... Bijeli jezik meni uvijek bude prije grlobolje i dr mi kao jednom davno rekla da to znači da treba više tekućine unositi,... Voda, čaj.... Svakako c vitamin i ako počne grlobolja opali po Isla pastilama one moos, zeleno pakiranje su meni najbolje. Meni je to pomoglo prije neki mjesec. Znam da nisam sad napisala naučnu fantastiku, ali eto to je meni pomoglo. Sretno i nadam se da nije ništa ipak! 😊
Sad sam se tek skoro srušila kad sam vidla da mi na tickeru piše još 22 dana do termina! 🤣🤗
Kud prijee🙈🙈🥰🥰🥰
Ajme, ne znam... Proletjelo mi vrijeme! Svakako se javim iza pregleda. 😊
Cure sretno na pregledima. Držim fige da je sve ok. Javljajte se 🤗😉
.
Ninnach baš sad pijemo kavu ja i muž i kažem ja njemu zamisli stalno sam čekala kad ćemo kao odbrojavat ispod 30 dana i sad je ispod 30 i sad ono šok i nevjerica, prebrzo to doslo sad jos kao nisam sto posto spremna nebi ja još. Panika lovi pomalo 🤣🤣 Sad nas vec ima nekoliko ispod 30 u biti na jednu stranu ono super brzo ćemo vidjet bebice a na drugu neki čudan osjećaj kao da je prebrzo to doslo i neki strah kako će to sve proći i kako će ro bit s novim članom u kući. 🤣 uglavnom nama ženama nikad dobro 🤣🤣🤣 uvijek smo u nekoj brizi 😉
Cure sretno na pregledima. Držim fige da je sve ok. Javljajte se 🤗😉
.
Ninnach baš sad pijemo kavu ja i muž i kažem ja njemu zamisli stalno sam čekala kad ćemo kao odbrojavat ispod 30 dana i sad je ispod 30 i sad ono šok i nevjerica, prebrzo to doslo sad jos kao nisam sto posto spremna nebi ja još. Panika lovi pomalo 🤣🤣 Sad nas vec ima nekoliko ispod 30 u biti na jednu stranu ono super brzo ćemo vidjet bebice a na drugu neki čudan osjećaj kao da je prebrzo to doslo i neki strah kako će to sve proći i kako će ro bit s novim članom u kući. 🤣 uglavnom nama ženama nikad dobro 🤣🤣🤣 uvijek smo u nekoj brizi 😉
E to si u pravu, uvijek nađemo razlog za brigu. Ja sam isto sad mužu rekla koliko nam je malo ostalo do termina, a meni pošto može bit i carski, znači da nemam ni 22 dana možda. Uzbuđenje je prisutno ali i strah kak ću ja sad s dvoje... Mislila sam s jednim je izazov, zato se i divim svim curama koje već imaju djece i više od mene kako one to hendlaju. Imala sam toliko vremena da malog priviknem na njegov krevet, a on se toliko neda i neda da sam sad u brizi kako ih rasporediti, a da se nitko ne osjeti zakinutim. Ah, nešto ću već smisliti. Kud sve, tud i to😁😁
Znači sitno odbrojavamo, hehe😉
Jutro cure moje, evo i mene..digla se, spavala bas i nisam najbolje, nekakva me mucnina pere zadnjih par dana i evo jucer i jutros sam stalno na wc-u, da nije mozda ciscenje crijeva pred porod? 🤔 vidjet cemo sto ce danas gin reci, imam pregled u pola 11h, a ja se osjecam bas nekako ko bolesno, a ne vjerujem da je bolest 🙄
Ajde bar sam se digla ranije, pa se nadam da ce wc stati prije nego budem morala krenuti na pregled 🤦♀️🤞
Bubica, Lomni i Ninnach sretno cure danas 🥰❤
EmEn ti pala ispod 30, a ja 11 dana 🙈😲😲 ja nikako nisam spremna hahha 🤣 ili to kazu sve zene 🙄
AnaAn mantramo da je danas zadnji dan u bolnici 🥰🤞🤞
Nea 💗
Da da sitno. Tako ti je moja mlađa curka bila stalno kod mene u krevetu i onda sam ja polako svaku vecer isla s njom u njezin krevet ležat dok ne zaspe i kad je zaspala sam otisla i sad se naucila ode sama u krevet malo gleda mobitel i onda zaspe ponekad odloži mob pa zaspe a ponekad zaspe s mob u ruci pa ga ja samo maknem 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji