Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    08. Veljača 2021. 07:26

Mom_of_4 kod mene nema takvog osjecaja kao da ce sve ispasti, povremeno pritisak na mjehur, ali od kad se beba okrenula poprecno i to je malo popustilo. Od tih nelagodnih osjecaja imam stezanje u trbuhu dok se dizem ili okrecem po krevetu i bol ispod desnog rebra par puta na dan, ali u mene je ogroman trbuh trenutno, ljudi misle da cu jos malo i roditi, a i lezanje sve skupa je dosta utjecalo na misice, ko pingvincek sam 😊

Ninnach
    08. Veljača 2021. 07:27

Bubica1

Lonmi i Ninnach, sretno i vama na pregledima, javljajte nam dobre vijesti! 😊👍

Bubica1
    Hvala ti, i ja tebi želim samo najbolje vijesti na uzv! Moj je tek u 17:30h.idem danas privatno jer ono zadnji put… Mislim da je dr koja je uzimala mjere na uzv to prvi put radila. A i moram vidjeti što će reći taj moj doktor više, jel i dalje čekamo ili carski ili šta već.

Ninnach
    08. Veljača 2021. 07:29

Napišem i sve se nešto poremeti kad šaljem
    .. 
    Htjela sam napisati... 
    Bubica1, hvala i ja tebi isto želim samo dobre vijesti s uzv-a! Ja moram se jo

Ninnach
    08. Veljača 2021. 07:31

Ja se moram strpiti, pregled tek u pol 6 popodne.... Privatno idem jer mog dr nema po bolnici, a miram vidjet šta "emo i kako dalje.... I kakvo je  stanje u konačnici 

Ninnach
    08. Veljača 2021. 07:32

Sad sam se tek skoro srušila kad sam vidla da mi na tickeru piše još 22 dana do termina! 🤣🤗

08. Veljača 2021. 07:55

Jutro! Bubica, Lonmi, Ninnach, sretno danas! Javljate dobre vijesti! Bubica drzimo fige da je malena dobila na kilazi i da je sve ok 😘
    .
    Meni je jezik bijel i u grlu mi je malo cudno. Nemam pojma kak (zbog maski i nekretanja) al cini se da budem pokupila nest. Mali se veselo rasteze i miga :)

08. Veljača 2021. 08:05

Jutroo,lijep dan vam zelim!🎀
    Danas sam pametna pa sam skrinala i tak odgovaram🤣🤣
    Girl -divna si trudnica🥰
    Mom of 4 -nije ti promakao moj nalaz bez brige hahah moja doktorica je ovaj mjesec u ordinaciji samo dva dana, sutra i krajem veljace, navratila se ja neki dan do ordinacije jer sam bila usput pa je sestra rekla da cu tak i vidjet to s doktoricom u utorak pa da se strpim da ne trazi jer je guzva.. reeko okej🤷🏼‍♀️
    Nisam previse pazila al zadnje sam jela oko 18h
    Kaj se kihanja tice,ja se uvijek uhvatim jer imam osjecaj da cu se upiskit inace hahah
    EmEn- skrinala sam,ovo tak fino izgledaa🤤🤤
    Jagodice- ja sam cula za to pohranjivanje maticnih stanica iz pupkovine,ali nisam nista razmisljala😅
    I bit cemo mi fit mame,ali nekad si moras nekaj priustit,pogotovo dok rodis kad sad ne mozes sve..uz sve setnje kile budu otisle malo po malo🥰
    Bebanomoje - di ti to pise za kontrolu? Ja sam isto 0+, moram pitat doktoricu sutra
    Popis mi je svaki dan sve veci kaj me sve zanima hahaha 

Bubice -nisi jedina haha ja od 5 se okrecem, taman nesto prije 7 zaspim i cujem alarm da muz ide na posao,pa psi brzo dodu da idemo van i gotovo spavanje🤣
    Sretno na pregledima danaas cure, Bubice drzim fige da je curka dobila na kilazi,cekamo dobre vijesti od tebe i od ostalih🥰🥰
    Nocas sam spavala na lijevoj i desnoj strani i curka se nije bunila dok sam bila na desnoj, cudno🤣 inace cim se okrenem na desni bok lupka me, valjda joj smeta.. izgleda da nam je nocas pasalo🤭

08. Veljača 2021. 08:05

Ninnach

Sad sam se tek skoro srušila kad sam vidla da mi na tickeru piše još 22 dana do termina! 🤣🤗

Kud prijee🙈🙈🥰🥰🥰

Ninnach
    08. Veljača 2021. 08:08

NevaEva

Jutro! Bubica, Lonmi, Ninnach, sretno danas! Javljate dobre vijesti! Bubica drzimo fige da je malena dobila na kilazi i da je sve ok 😘
    .
    Meni je jezik bijel i u grlu mi je malo cudno. Nemam pojma kak (zbog maski i nekretanja) al cini se da budem pokupila nest. Mali se veselo rasteze i miga :) 

Hvala
    ... Bijeli jezik meni uvijek bude prije grlobolje i dr mi kao jednom davno rekla da to znači  da treba više tekućine unositi,... Voda, čaj.... Svakako c vitamin i ako počne grlobolja opali po Isla pastilama one moos, zeleno pakiranje su meni najbolje. Meni je to pomoglo prije neki mjesec. Znam da nisam sad napisala naučnu fantastiku, ali eto to je meni pomoglo. Sretno i nadam se da nije ništa ipak! 😊

Ninnach
    08. Veljača 2021. 08:10

Lussi🎀

Ninnach

Kud prijee🙈🙈🥰🥰🥰

Ajme, ne znam... Proletjelo mi vrijeme! Svakako se javim iza pregleda. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani