Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2021. 08:52

Ninnach bas ti hvala 🤗🤗 inace pijem vise vode, zadnja 2,3 dana sam primjetila da sam nesto smanjila. Mozda je fakat potaknulo pa se idem natocit brzo. Hvalaaaa 🌷⚘🌹🥀
    .
    Info 1: ako netko kupuje vrece za spavanje -  jollein su u pola cijene u magic baby (online kupujem), 50kn kostaju. Uzela sam jednu od 70cm da isprobam pa eto da znate :) imaju popuste na one kinderkraft kolijevke koje smo prije komentirale a kako meni treba i krevetic i kolijevka jer sam na 2 lokacije, uzela sam sad, 679kn umjesto 899. Dostava besplatna. 
    .
    Info 2: calzedonia ima popust i to prilican, kupila sam 3 para najlonki za 120kn. Njihove su meni iz iskustva peri deri a puno ih nosim radi posla. Uzela sam neke s tockicama, neke s crtom od iza i jedne sexy. Naravno, trudnicke nisu na akciki ali sam si uzela jedne jer dolazi toplo vrijeme a nemam ni jedne tockaste trudnicke.. ove za 120 tri komada sam si uzela sad jer na jesen budu skupe opet a onda ce mi trebat.

Petra982
    08. Veljača 2021. 08:52

Jutro curke! 
    Eto, mene mjehur probudio u 6, a zaspala u 2. Sve mi se čini da ću otkunjat kroz jutro, al ne smijem previše da mi se sve ne poremeti... 
    Girl, jednostavno prelijepo 😍😍😍
    EmEn, ja bi im poslužila dvopek s namaznim sirevima i rekla da uživaju u finger food. Svaka ti čast što mijesiš i pečeš, a ne jedeš. 
    anaAn, mantram da se spremaš za doma i da ćeš pojesti neš u Meku! Do poroda bolnice dosta! 
    Svim curama uredne preglede želim! 
    Mom,sa svakom idućom trudnoćom, manji napor, veća lokvica 🤣😭
    NevaEva, žlicu meda u usta i jednu limunadu, a možeš i propolis ako imaš bez alkohola. 
    Ostalim curkama želim lijep dan!

• EmEn9
    08. Veljača 2021. 08:55

Da Ines ti pa 11, ma nitko u biti nemože reć da je spreman. Svi imamo tu dozu treme u sebi kako ce to bit i proć. Nemožeš baš na takvu stvar kao što je porod i novi član u kući bit ravnodušan. To je sve izazov za svakoga i vas kojima je prvo i nas kojima je 2,3,4, tako da u biti kad se to približi ovako ispod 30 počne lovit neka mala panikica i strah, ništa strašno ali opet podsvjesno prisutno. 🤗 Čekamo da se javiš nakon pregleda 😉

08. Veljača 2021. 08:57

Ines jos 11 dana? 🤩🤩 sjecam se kak smo se zabrinule u 34.tj.dok si rekla da se otvaras a ti do termina dogurala! To bi mogao bit pocetak po ovom sto su cure prije pisale. Javi sto ce ti dr.rec. inace, Ines, TI si potpuno spremna. Samo disi, tvoja curka bi se mazila s mamom par dana prije. 😍

Petra982
    08. Veljača 2021. 08:58

Ajme Ines, 11 dana! To može bit i danas, 11 dana gore dole!
    Nadam se da te zaista ništa ne lovi i da je to samo priprema za gran finale! 
    NevaEva, Calzedonia online ili u dućanu? 

• EmEn9
    08. Veljača 2021. 09:00

Petra 🤣🤣🤣🤣 baš si me nasmijala s dvopekom nisam se ni sjetila tog recepta🤣🤣, vidiš da si me jučer podsjetila nebi pekla bezveze nego bi dvopeke  i rjesen problem, ovako sam se napekla a nisam jela, onako bi bar 1 dvopek uzela za gušt 🤣🤣

08. Veljača 2021. 09:00

Nasa Ines je u glavi spremna samo ju panika pere al to je normalno "prije nastupa" 😅
    .
    Hvala Petra 🤩 idem i meda uzet, imam uvijek doma. Propolis nemam. Sad cu se ja izlijecit prije nego sto krene.

• ružica
    08. Veljača 2021. 09:01

NevaEva hvala za ove info.
    Daj mi pojasni kako beba spava u ovim vrećama? 
    Može li to za bebe u 3 mjesecu i što ispod obućeš?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

08. Veljača 2021. 09:02

Petra982

Ajme Ines, 11 dana! To može bit i danas, 11 dana gore dole!
    Nadam se da te zaista ništa ne lovi i da je to samo priprema za gran finale!
    NevaEva, Calzedonia online ili u dućanu?

Calzedonia - jucer sma uzela dok sam bila u avenue mallu, nisam gledala online. Vjerojatno ima i online. Imali su i kratkih carapica po super cijenama, i muskih. :)

08. Veljača 2021. 09:05

ružica

NevaEva hvala za ove info.
    Daj mi pojasni kako beba spava u ovim vrećama?
    Može li to za bebe u 3 mjesecu i što ispod obućeš?

E draga moja Ruzica, ja sam ti prvorotka 😂 Preporuka je sad da se bebe stavljaju u to i zamataju ko prije 100 godina, ponovno su otkrili istu toplu vodu, kao opasno je da se bebe pokrivaju nego je bolje da ih gurnes u tu vrecu i koristis swaddle. Koliko vidim, materijali vreca su razliciti, deblji, tanji i vise je dimenzija. Ispod bebu normalno obuces samo ju umjesto popluna/deke stavis u vrecu. Fora s vrecom je da se ne moze beba uvuc unutra i ugusit a nogice su joj slobodne sto je dobro za kukice. Dal ce sljakat.. vidjet cemo 😂 trebalo bi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.