Ines, sretno na pregledu😊!
NevaEva, vidim netko je već napisao za propolis... Imaš bezalkoholni od medexa u farmacia ljekarnama, to sam isto uzimala👍
Ružica, ja sam uzela deblju i tanju vreću za spavanje. Ne znam još šta ću obući ispod bebi ali vidjet ću jel ovisno koliko toplo će biti. Ja sam uzela u c&a vreću na 50posto popustu je bila svega 70kn a jako kvalitetna, još ima i rukave male koji se na cif skidaju ili stabe po potrebi. Inače, to sam kupila ima mj dana, ali ako ti je u blizini ta trgovina, navrati pa vidi. Tanju vreću sam platila 100 kn u baby centru neki dan, ali ima i bubamara. Kik isto ima vreće, u pepcu ne znam kakve su, a sad u četvrtak i lidl će imat vreće za spavanje, treba pogledati. Evo, nadam se da sam pomogla bar malo.
E, da, da se nadovežem za muke po spavanju u krevetiću mog sina.... Pokušali smo i mi s njim u njegov i naš krevet i sve te načine, ali on je mudrica i čim mu se počne spavati odmah odlazi u kinderbet. Uglavnom, smislit ćemo nešto, ali hvala na savjetu🤗uvijek dobro dođe
Idem s mužem sastavit kolica, nadam se da ne fale dijelovi😬😬
Jao cure kasnije cu vas procitati sve, kapetan ide kuci 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
👍👍👍😀😀😀😀Ooodlično! Baš je drago!
Jutrooo!
Sretno svima na pregledima 🍀
AnaAn, supeer
NevaEva, jesu li te točkaste trudnicke i koja ima je cijena.. Nisam sve shvatila u poruci 🙈
Ines, 11 dana.. Ajme meni 🙊💕
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Mi poko u radovima i ja se sjeti da prefarbati stokove prije bebice i pocela sam u subotu (vrata ce vani s kompresorom). Bas sam se naradila, jos danas i gotovo. Cak mi se cini da se beba okrenula (mozda jer sam se saginjala previse), samo se nadam da ce se vratii glavicom prema dolje. Od sada polako usporavam. Jedidino sto me sad ceka je rusenje kupaone, ali dobro to ce raditi drugi.
Sto se tice MPO ja nisam drugi puta mogla ostvariti trudnocu i isla sam na 2 postupka ivf (ukupno mislim 6 embriotransfera) i nije nam uspijelo (samo 1 biokemijska). I na kraju sam ostala prirodno trudna. S ti da su meni otkrili samo trombofiliju i kod supruga malo smanjen spermiogram. Jedino sto smo mi bili pod velikim stresom zbog gubitka 1.djeteta.
A sto se tice hemeroida meni pomaz nevenova mast, dr teiss.
AnaAn toooo!!! 🤩🤩🤩🤩🎉🎊🤸♂️🤸♀️ javi sta su ti tocno rekli.
Nikac ja se slazem s tobom, vec sam puno puta pisala, sve je u glavi. U redu je pozalit se, sve to radimo samo je bitno ne izludit samog sebe i ostat cvrst. Tajice sam nosila valjda samo za ciscenje i pokusaje trcanja po nasipu, u trudnoci ih ne skidam! I ja imam deblje carape koje sam kupila na akciji ali me nekak stiskaju dolje u nozi i radije sam u tajicama a za toplije vrijeme sam uzela 30 den na tockice za 100 kuna u calzedoniji sad Girl :) ove troje za 120 nisu trudnicke, ali ce mi dobro doc kad se vratim na posao i ne budem trudna vise a sad su dosta povoljne i fakat imam samo dobra iskustva s njima. Da nosim najlonke samo dok nekam idem ili tak nest, kupila bi za 6,99kn u mülleru. Ovak dok ih radi posla nosim skoro svaki dan mi je bitno da su izdrzljive i udobne i dugo traju, calzedonia je fakat 1.izbor radi toga i radi dizajna.
Jao cure kasnije cu vas procitati sve, kapetan ide kuci 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 pravac McDonalds 🐷
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lussihttps://ibb.co/2nVs7B7
Ja sam u ovima, tusiram se u njima i hodam u njima po bolnici. Kad dodem doma samo cu ih oprati i dezinficirati
Ja sam isto mislila tako nesto, ali kako ih posusiti nakon tusiranja da ne idmem.bas mokra?
NevaEva, da da, kuzim.. Hvalaaa 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
AnaAn napokooonnn🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Nikac ma vjerujem da ce se Svrco naviknit na bebu,malo po malo i bude jer ce skuzit da je to vasa beba i clan obitelji🥰
A ovo su djeca koja dodu i odu i gnjave ga pa mu nije drago valjda
Iness kud prijeee 11 dana🤭🙈🙈🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji