Girl super izgledaš, elegantna trudnica.
.
I da baš sam i ja jučer pisala da mi je trbuh niže da se spušta, lakše se diše ali je veliki pritisak dole. Tako da uvijek nas prate neke tegobe. 😉
Cure, jeste li vi vadile opet krvnu grupu u 34 tjednu, ja sad našla uputnicu skroz sam zaboravila na to!! Koliko je to bitno i jeli obvezno?
Mislim da se ne vadi krvna grupa nego onaj in.antiglobulinski test…meni pise za rhd pozitivne kontrola u 8.mj…pisalo mi je i u prve dvije trudnoce i nije me slala ponovo…sad cu ju bas pitat jel bi morala to 🤔
Znam da negativne imaju 2x kontrolu jos…al za ovo nezzz 🤷♀️
Da, i meni pise kontrola u 8 mj jer sam 0+ pa sam ja na svoju ruku tražila uputnicu, znam da se gin ne bi sam sjetio... ugl, išla sam sad u petak vaditi krv, tad sam bila 33+4, cekam da mi pošalju nalaz na mail. Ne bih se ja toga ni sjetila da niste tu tipkale kako na nalazima piše kad/ako treba kontrola pa sam isla citat sta meni piše.
Emmie, u Hrv se te injekcije jos uvijek daju iza poroda, a neke drzave kao ona u kojoj ti zivis to daju za vrijeme trudnoce i time uspjesno sprijecavaju HNB i slicne komplikacije (HNB nije jedina). Svakako ako je ispravno praceno nece imati ne zeljeni ishod, ne brini nista! 🙃
Lonmi, ako si Rh poz. sacekaj 33-34 tj. i napravi onda kompletan nalaz, a ako si neg. pametno je napraviti i sad i naravno u 33-34. tj.
Emmie, u Hrv se te injekcije jos uvijek daju iza poroda, a neke drzave kao ona u kojoj ti zivis to daju za vrijeme trudnoce i time uspjesno sprijecavaju HNB i slicne komplikacije (HNB nije jedina). Svakako ako je ispravno praceno nece imati ne zeljeni ishod, ne brini nista! 🙃
Lonmi, ako si Rh poz. sacekaj 33-34 tj. i napravi onda kompletan nalaz, a ako si neg. pametno je napraviti i sad i naravno u 33-34. tj.
HBN*, nezeljeni*
. Ne znam sta mi je s mozgom i pravopisom 😂
EmEn - bemti, taman kad sam mislila da moj trik pali (operem zube i nadam se da mi vise ne bude do jela jer je nakon zubne paste okus onak bljakast) ti postas ovo savrsenstvo sa sunkicom i sirekom i jos i kiflice, ajme meni 😍🤤🍖🧀
.
Znaci screenshotala sam si slikicu ovoga slanog. Kad rodim, ne znam di ce mi bit kraj 🤣
Ruzica ja sam rh + i nisam isla, pitala i njih na bolnici, kazu da ne treba, da se ponavlja samo onima sa rh -
Girl ajmeee koja zgodna trudnica 🥰🙈🙈😘
Nadi ja pijem cijelu trudnocu bez problema, evo u zadnje vrijeme popijem i po litru dnevno i nije mi nista, cak imam super probavu sto je jedan veliki plus 👍
Ja isto cesto popijem litar i vise mineralne vode dnevno, a pijem dosta i obicne vode. Ipak sa probavom sam rubno, nije alarmantno stanje al ne ide bas ni glatko. Uz to uzimam i magnezij
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Rh pozitivna sam, ja sam mislila sad zbog preskakanja prvog vadenja bez obzira na rh, a mogu i bez obzira na to ponoviti kroz 8 tj.
Ajd jos cu sutra privatnika pitati dal da sad cekam ili samo napravim.
Puno ti hvala jos jednom sta si to spomenula i objasnila mi, stvarno nisam znala.
EmEn- bemti, taman kad sam mislila da moj trik pali (operem zube i nadam se da mi vise ne bude do jela jer je nakon zubne paste okus onak bljakast) ti postas ovo savrsenstvo sa sunkicom i sirekom i jos i kiflice,
🤣🤣🤣🤣 znam kako ti je tako i meni kad cure stavljaju one krafne i torte, a i kad gosti jedu ovo a ja čekam da oni otiđu da pojedem jedan obični jogurt i zamišljam da jedem krafne 🤣🤣🤣
EmEn- bemti, taman kad sam mislila da moj trik pali (operem zube i nadam se da mi vise ne bude do jela jer je nakon zubne paste okus onak bljakast) ti postas ovo savrsenstvo sa sunkicom i sirekom i jos i kiflice,
🤣🤣🤣🤣 znam kako ti je tako i meni kad cure stavljaju one krafne i torte, a i kad gosti jedu ovo a ja čekam da oni otiđu da pojedem jedan obični jogurt i zamišljam da jedem krafne 🤣🤣🤣
Ja cu si poceti kao nasa Emmie radit galeriju slika sa svim jelima u kojima cu se daaaavit kad rodim iako moram dobro razmislit o tome jer mi tako padaju snovi i planovi da budem "fit mama" o cemu sam pricala s Lussi 🤔😅 jesti ili ne jesti, pitanje je sad !?😅😋
Sortiraj odgovore
Najstariji