Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadi_
    07. Veljača 2021. 22:26

Ines

Ruzica ja sam rh + i nisam isla, pitala i njih na bolnici, kazu da ne treba, da se ponavlja samo onima sa rh -
    Girl ajmeee koja zgodna trudnica 🥰🙈🙈😘
    Nadi ja pijem cijelu trudnocu bez problema, evo u zadnje vrijeme popijem i po litru dnevno i nije mi nista, cak imam super probavu sto je jedan veliki plus 👍

Ja isto cesto popijem litar i vise mineralne vode dnevno, a pijem dosta i obicne vode. Ipak sa probavom sam rubno, nije alarmantno stanje al ne ide bas ni glatko. Uz to uzimam i magnezij

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Lonmi
    07. Veljača 2021. 22:26

MissGraz

Emmie, u Hrv se te injekcije jos uvijek daju iza poroda, a neke drzave kao ona u kojoj ti zivis to daju za vrijeme trudnoce i time uspjesno sprijecavaju HNB i slicne komplikacije (HNB nije jedina). Svakako ako je ispravno praceno nece imati ne zeljeni ishod, ne brini nista! 🙃
    Lonmi, ako si Rh poz. sacekaj 33-34 tj. i napravi onda kompletan nalaz, a ako si neg. pametno je napraviti i sad i naravno u 33-34. tj.

Rh pozitivna sam, ja sam mislila sad zbog preskakanja prvog vadenja bez obzira na rh, a mogu i bez obzira na to ponoviti kroz 8 tj.
    Ajd jos cu sutra privatnika pitati dal da sad cekam ili samo napravim. 
    Puno ti hvala jos jednom sta si to spomenula i objasnila mi, stvarno nisam znala. 

07. Veljača 2021. 22:27

Girl 🤩🤩🤩
    .
    EmEn a daaaaj 🤩 ja bi kiflicuuuuu

• EmEn9
    07. Veljača 2021. 22:29

Jagodica125

EmEn- bemti, taman kad sam mislila da moj trik pali (operem zube i nadam se da mi vise ne bude do jela jer je nakon zubne paste okus onak bljakast) ti postas ovo savrsenstvo sa sunkicom i sirekom i jos i kiflice, 

🤣🤣🤣🤣 znam kako ti je tako i meni kad cure stavljaju one krafne i torte, a i kad gosti jedu ovo a ja čekam da oni otiđu da pojedem jedan obični jogurt i zamišljam da jedem krafne 🤣🤣🤣

Jagodica125
    07. Veljača 2021. 22:32

EmEn9

Jagodica125

EmEn- bemti, taman kad sam mislila da moj trik pali (operem zube i nadam se da mi vise ne bude do jela jer je nakon zubne paste okus onak bljakast) ti postas ovo savrsenstvo sa sunkicom i sirekom i jos i kiflice,

🤣🤣🤣🤣 znam kako ti je tako i meni kad cure stavljaju one krafne i torte, a i kad gosti jedu ovo a ja čekam da oni otiđu da pojedem jedan obični jogurt i zamišljam da jedem krafne 🤣🤣🤣

Ja cu si poceti kao nasa Emmie radit galeriju slika sa svim jelima u kojima cu se daaaavit kad rodim iako moram dobro razmislit o tome jer mi tako padaju snovi i planovi da budem "fit mama" o cemu sam pricala s Lussi 🤔😅 jesti ili ne jesti, pitanje je sad !?😅😋

mom_of_4
    07. Veljača 2021. 22:47

Evo jedno pitanje pred spavanje,jel se vama desava kada kihnete da se morate uhvatit dole za gospoju jer mi  je feeling da ce mi ispast sve dome kad kihnem bas nekako cudno... ono  valjda od naprezanja isto tako ne mogu se derat ahhahahahha svaka radnja u kojoj se naprežem imam osjecaj ode sve dole u 3 lipe...kad kazem derat npr iz kuhinje dozivat dicu koja su u sobi ili povisit ton ako se “kolju “ medusobno ahhahahahah

Ines
    07. Veljača 2021. 23:00

mom_of_4

Evo jedno pitanje pred spavanje,jel se vama desava kada kihnete da se morate uhvatit dole za gospoju jer mi je feeling da ce mi ispast sve dome kad kihnem bas nekako cudno… ono valjda od naprezanja isto tako ne mogu se derat ahhahahahha svaka radnja u kojoj se naprežem imam osjecaj ode sve dole u 3 lipe…kad kazem derat npr iz kuhinje dozivat dicu koja su u sobi ili povisit ton ako se “kolju “ medusobno ahhahahahah

Ahhaha ti si vrh 😅😅🤣 al ne ja nisam imala takvu potrebu, jedino se znam uhvatit kad kihnem da se ne upisam, al dabe ak ode ode hahha 😅🙈

Nea 💗

Emmie
    07. Veljača 2021. 23:12

Jagodice nisam ni znala da aktivno sakupljam slike hrane sve dok nisam otvorila moj "downloads" album. Valjda to podsvijesno radim hahahhaha. 
    Girl, predivna si trudnica! 🥰
    MissGraz, znači dobre vijesti za mene! Kako si ti sada? Je li se povukao svrbež?

• MissGraz
    07. Veljača 2021. 23:29

Emmie

Jagodice nisam ni znala da aktivno sakupljam slike hrane sve dok nisam otvorila moj "downloads" album. Valjda to podsvijesno radim hahahhaha.
    Girl, predivna si trudnica! 🥰
    MissGraz, znači dobre vijesti za mene! Kako si ti sada? Je li se povukao svrbež?

Prvih par dana na terapiji se smirio, ali evo zadnja dva dana mi se cini da se vraca i to u gorem obliku nego je bio prvi put. Sutra mi je kontrola krvi, pa cu biti pametnija. Svakako pomalo ludim. Jedino sto je svrbez intenzivniji nocu nego danju, pa se uspijem preko dana oporaviti psihicki nekako i nadoknaditi san. Strepim sto ce biti sutra, ali pokusavam misliti sto pozitivnije mogu i nadam se ce biti sve ok. 🙏 hvala ti sto pitas. ❤ 

• Ivancica90
    07. Veljača 2021. 23:42

Ej cure, evo i ja se gostila s hranom danas, smazala sam ledo okruglice one čokolada kokos, još sam ih ful zalila s čokoladom. Jedino sam žalosno gledala u goste dok su jeli biftek, ne volim skroz pečen pa nisam ni htjela jest kad već ne smijem medium rare 😭 Al sad je gotov vikend pa natrag na zdravo od sutra 😅

.

Ružice ja sam vadila i drugi put iako sam pozitivna, iz ovih razloga koje je MissGraz objašnjavala. Mene je ginekologica sama ponovno poslala, ubiti nije krvna grupa nego testovi senzibilizacije ili tako nešto.

.

Girl prelijepo izgledate 🥰

.

Nadi ja skoro svaki dan pijem Donat, nisam nigdje našla da šteti, znam i da dosta ginekologa preporuča za probavu i nisam primijetila da mi smeta. 

.

I cure ja sam misla kako sam se samo ja prepala svoje gospođe dok sam provjeravala depilaciju ogledalom, al vidim da nas je više. Baš ste me nasmijale 🤣

.

Laku noć svima i sretno na pregledima ako netko ima ima sutra 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani