AnaAn toooo!!! 🤩🤩🤩🤩🎉🎊🤸♂️🤸♀️ javi sta su ti tocno rekli.
Nikac ja se slazem s tobom, vec sam puno puta pisala, sve je u glavi. U redu je pozalit se, sve to radimo samo je bitno ne izludit samog sebe i ostat cvrst. Tajice sam nosila valjda samo za ciscenje i pokusaje trcanja po nasipu, u trudnoci ih ne skidam! I ja imam deblje carape koje sam kupila na akciji ali me nekak stiskaju dolje u nozi i radije sam u tajicama a za toplije vrijeme sam uzela 30 den na tockice za 100 kuna u calzedoniji sad Girl :) ove troje za 120 nisu trudnicke, ali ce mi dobro doc kad se vratim na posao i ne budem trudna vise a sad su dosta povoljne i fakat imam samo dobra iskustva s njima. Da nosim najlonke samo dok nekam idem ili tak nest, kupila bi za 6,99kn u mülleru. Ovak dok ih radi posla nosim skoro svaki dan mi je bitno da su izdrzljive i udobne i dugo traju, calzedonia je fakat 1.izbor radi toga i radi dizajna.
Jao cure kasnije cu vas procitati sve, kapetan ide kuci 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 pravac McDonalds 🐷
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lussihttps://ibb.co/2nVs7B7
Ja sam u ovima, tusiram se u njima i hodam u njima po bolnici. Kad dodem doma samo cu ih oprati i dezinficirati
Ja sam isto mislila tako nesto, ali kako ih posusiti nakon tusiranja da ne idmem.bas mokra?
NevaEva, da da, kuzim.. Hvalaaa 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
AnaAn napokooonnn🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Nikac ma vjerujem da ce se Svrco naviknit na bebu,malo po malo i bude jer ce skuzit da je to vasa beba i clan obitelji🥰
A ovo su djeca koja dodu i odu i gnjave ga pa mu nije drago valjda
Iness kud prijeee 11 dana🤭🙈🙈🙈🙈
AnaAn bas mi je drago da ides kuci! 🤗😊
.
Ines to mi zvuci kao priprema za porod! 😍 u terminu si, sve je moguce..mozda ces vec danas ili sutra drzati svoju mrvicu. ❤
[/ url
Anaan eto super vijesti 🥳🥳🥳🥳
Sretno i ostalima koje danas gledaju svoje bebace 😁
Sutra planiram ogtt, ako sam dobro zapamtila, poslije 20 nema jela?
Beba i pas ili opcenito kucni ljubimac, drugo je kad su oni stalno skupa i prilagode se jedni drugom, i ti ih ucis i jedno i drugo sta smije i sta nesmije, a drugo kad dodu djeca u posjetu koja mozda i nemaju ljubimca, i pas nije navikao na njih.
Sobica za vikend slazemo kindac, i komodicu za presvlacenje pa se veselim tome. 🥰🥰
Jutro cure 😃
.
Ajme Ines, još malo, javi nam se što kažu na pregledu 🙂
.
AnaAn baš mi je drago da te puštaju, sad samo polako doma do termina. Jedino više nećemo imat priče o cimericama 🙃
.
Ja prijavljujem uredan ctg, iako me sestra malo isplašila kako je sužen i nereaktivan, što god to značilo i da ću vjerojatno morat ponavljat. A doktor došao tek za 40 minuta, jedva sam ga dočekala i on je reko da je sve ok 😁 Moj malac je na mene i u 8 ujutro očito spava, javio se tek maloprije 🥰
Nikac u nasem slucaju moj buldog neda mira djeci 😂😂😂😂
Ne mogu oni biti toliko divlji da bi njega umorili.
To je inace lijena pasmina, moj je lijen samo dok je vruce vani.
I kad god dođu gosti svatko ga mora cuvati ko da je mala beba jos 😂.
Anaaneto super vijesti 🥳🥳🥳🥳
Sretnoi ostalima koje danas gledaju svoje bebace 😁
Sutra planiram ogtt, ako sam dobro zapamtila, poslije 20 nema jela?
Ja opce ne znam,ja sam zadnje jela u 18h,tak sam si nekak slozila da bude🤷🏼♀️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji