AnaAn bas mi je drago da ides kuci! 🤗😊
.
Ines to mi zvuci kao priprema za porod! 😍 u terminu si, sve je moguce..mozda ces vec danas ili sutra drzati svoju mrvicu. ❤
[/ url
Anaan eto super vijesti 🥳🥳🥳🥳
Sretno i ostalima koje danas gledaju svoje bebace 😁
Sutra planiram ogtt, ako sam dobro zapamtila, poslije 20 nema jela?
Beba i pas ili opcenito kucni ljubimac, drugo je kad su oni stalno skupa i prilagode se jedni drugom, i ti ih ucis i jedno i drugo sta smije i sta nesmije, a drugo kad dodu djeca u posjetu koja mozda i nemaju ljubimca, i pas nije navikao na njih.
Sobica za vikend slazemo kindac, i komodicu za presvlacenje pa se veselim tome. 🥰🥰
Jutro cure 😃
.
Ajme Ines, još malo, javi nam se što kažu na pregledu 🙂
.
AnaAn baš mi je drago da te puštaju, sad samo polako doma do termina. Jedino više nećemo imat priče o cimericama 🙃
.
Ja prijavljujem uredan ctg, iako me sestra malo isplašila kako je sužen i nereaktivan, što god to značilo i da ću vjerojatno morat ponavljat. A doktor došao tek za 40 minuta, jedva sam ga dočekala i on je reko da je sve ok 😁 Moj malac je na mene i u 8 ujutro očito spava, javio se tek maloprije 🥰
Nikac u nasem slucaju moj buldog neda mira djeci 😂😂😂😂
Ne mogu oni biti toliko divlji da bi njega umorili.
To je inace lijena pasmina, moj je lijen samo dok je vruce vani.
I kad god dođu gosti svatko ga mora cuvati ko da je mala beba jos 😂.
Anaaneto super vijesti 🥳🥳🥳🥳
Sretnoi ostalima koje danas gledaju svoje bebace 😁
Sutra planiram ogtt, ako sam dobro zapamtila, poslije 20 nema jela?
Ja opce ne znam,ja sam zadnje jela u 18h,tak sam si nekak slozila da bude🤷🏼♀️
Daa hehe samo 11 dana, a ja se osjecam ko da imam jos par mj..jos mene sinoc muz zeza, kaze, kako ces ti s bebom, hoces ti to znat, kaze ja te ne mogu zamislit s Neom u rukama 🤣🤣 zato jer sam ja uvijek vise naginjala zivotinjama nego djeci, visam onaj animal person, kao da bolje znam s njima nego s malim bebama i djecom opcenito 😅🙄 ja reko, pa to dode prirodno. Smatram da je jedno kad se igras s tudom djecom, a sasvim nesto drugo kad imas svoje ❤🥰
I tako zene moje evo mene u cekaoni, al bome ima guzve danas, ima nekakvih 8 trudnica ispred mene 😲 ali dobro cekat cemo, sta drugo mozemo 🤷♀️
Nea 💗
Nikac u nasem slucaju moj buldog neda mira djeci 😂😂😂😂
Ne mogu oni biti toliko divlji da bi njega umorili.
To je inace lijena pasmina, moj je lijen samo dok je vruce vani.
I kad god dođu gosti svatko ga mora cuvati ko da je mala beba jos 😂.
Jajahaha ma daaaj🤣🤣🤣 vidis on je drustven s djecom🤣
Postala bi video al djete nije moje pa ne smijem,cura kojoj smo prodali peseka ima bebicu od nepunih godinu dana i pesicu od 7mj, beba ju navlaci za usi, za rep, dlaku, pas nista jos se legne na leda i da bebi pusu🤣 toliko flegmatican pas da to ne mozete vjerovat🤣🤣
A ja sam mislila da je moj Leo flegma dok ga je moja seka terorizirala dok je bila mala🤣 ali on ju i dalje obozava.. dok npr ako dode netko k nama s djecom i ne pozna tu djecu, ne bude se dao gnjaviti..eventualno pomaziti ako osjeti da je situacija ok
Tooo anaAn 🥳🥳🎉
.
Jooj Inesss još maloo, javljaaj se 🤗
.
Nikac ja mislim da kad dođe bebonja pesek više neće vama dat prići njoj 😂 mislim da će beba imat privatnog zaštitara, tako to nekako na kraju uvik bude.
.
Hvala svima za lijepe rijeci za sobicu, nadam se uskoro vidjeti vase i gustat skupa s vama u slikama 🎉.
.
Pridružujem se Jagodici oko snova sa dojenjem, sanjala sam noćas da nisam cijeli dan i noć nahranila bebu svoju i da smo samo spavali i onda me ulovila panika jer to nesmije tako i htjela sam mu dat cicu i nisam nikako mogla, užasno baš baš. Probudila sam se jadna i uznemirena. Ali snovi 🤦🏼♀️.
.
Sretno na pregledima danas
AnaAn, jejjii i rekle smo da ces izaci danas 🥳🥳🍾👏👏💪
MareiKate, uff ne mogu ni zamislit kako ti je, svaka ti cast sto to nekako podnosis, ja ne znam kako bi, posto sam ja control freak i kod mene uvijek mora imati par dana viska, nego manjka 🤣 ali naravno ne ide uvijek sve kako si mi to zamislimo. Ma samo se ti nemoj zamarat, znam da je to nemoguce, ali cim manje tim bolje 💪❤ bit ce to sve dobro na kraju.
Ivancica cestitke na urednom ctg-u, ma neka te to ne brine i ja sam prvi puta morala ponavljat jer se curka stalno micala od sonde i nikako nije mogla uhvatit 20min u komadu.
Nea 💗
Evo napravila krevetić da vidim kako će to izgledat, slikala sam vam. Kutak di je krevetić u našoj sobi. 🤗
https://ibb.co/k55MRJB
Još uvijek nemogu vjerovat da će nova beba doć tu 🤗🤗🤗🥰😍🤩😘
Sortiraj odgovore
Najstariji