Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laora.
    16. Studeni 2020. 14:30

Petra982

Meni je danas jako mučno! Jutros sam skoro povratila, ali na sreću nisam imala što, drago mi je da nema niti žuči. Nisam se naspavala, probudio me telefon i od onda sam ko pijana. Svako malo mučnina, gadi mi se pit I jest… Ajme meni, stvarno umara! A i probava mi se previše aktivirala, valjda od straha od sutra! Ne znam dal me više brine što me mogu bosti ili što mi mogu reći da ipak ne mogu. Mislim, računaju da se beba dovoljno povećala i razvukla i pokrila onog drugog, al odmah u meni alarm, što ako nije?!?!

Drži se i sretno sutra!

Lunica
    16. Studeni 2020. 14:30

Valkris sretno danas🥰🥰
    Meni sutra isto u 17.15. Već se lagano danas počinjem spremati😁😁
    Disanje jaako važno naučiti.nije teško ,ali treba malo izvježbati,iako na porodu svaka babica upućuje u disanje .Svakako je bolje prije saznati. Važno je znati nositi se s bolovima. Svaki trud oddisati i hrabro izdržati, vikanje jako odmaže i gubite fizičku i psihičku snagu.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Jagodica125
    16. Studeni 2020. 15:17

Važno je znati nositi se s bolovima. Svaki trud oddisati i hrabro izdržati, vikanje jako odmaže i gubite fizičku i psihičku snagu.

Amen sestro🙌 mislim ja po prvi puta rađam, ali mi ovo zvuci smisleno.
    .
    Tecaj - gdje slusate te tecajeve?

16. Studeni 2020. 15:18

Ja sam nocas imala bolove ko pred mengu , na kraju su me i probudili.. uzela sam si jastuk trudnicki i namjestala se i stalo je😅 sad me opet nekaj bolucka u donjem dijelu trbuha..
    Ali ja sama sebi stalno govorim da je to normalno, tijelo se prilagodava i siri, u cetvrtak si kod ginekologa pa ces pitat ak te kaj zanima, sve bude uredu 🤗

Petra982
    16. Studeni 2020. 16:06

Hvala cure! Divne ste!
    Čitav dan sam u krevetu, sad moram napraviti neki brzinski ručak. I dalje mi je slabo i samo bih ležala i gledala sit come. Al ekipa polako stiže doma pa bolje da se pokrenem. 

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
    Emmie
    16. Studeni 2020. 16:18

MissGraz drago mi je da ide na bolje, i da je svrbež malo podnošljiviji. Neka tako i nastavi.💗
    EmEn, hvala ti na odgovoru.🌻

pupetta
    16. Studeni 2020. 16:42

Deleted user nije obavezan OGTT. Ja sam pitala ginekologa pa mi je rekao da se to u zadnje vrijeme cesce provjerava, ali da on ne vidi razlog zasto bi me slao jer sam se udebljala zasad 3 kg i sve ide kako treba. Neke moje prijateljice su ginekolozi slali na to tek kada su dobile vise kg u tom mjesecu nego sto je predvideno, a jedna je morala ici jer ju je odmah slao bez obzira na kilazu. Tako da mislim da to bas ovisi od ginekologa do ginekologa 😊

Baby P 03/21 💙

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
    16. Studeni 2020. 16:56

Ovo za ogtt je i mene zanimalo. Sudeci po dosadasnjim pregledima, moj ne salje na to 😅
    👑
    Sta radite danas? Meni je ovo vrijeme bilo taman za pogledat filmove na diva. Danas nisam radila. Jako mi je dobro doslo.. uredila sam neke elemente u kuhinji sto vec dugo planiram, skuhala sam varivo za dva dana i pogledala dva bozicna filma.
    🎀
    Prijavljujem buduce preglede :) 30.11. anomaly scan privatno. Muz ne moze biti uz mene ali uzet cu usb i zamolit za snimku. 11.12. kod mog speedy socijalnog ginekologa. Taman da u miru docekamo Bozic. 
    🛷
    Nadam se da ste sve dobro i da tegobe polako prestaju a ne zamjenjuju jedna drugu. Ja sam bas sretna sto je za sada sve ok i sta sam tu na forumu medju pozitivnom i dragom ekipom. 🎈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI