Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    17. Studeni 2020. 12:38

Hvala svima na čestitkama. 
    Ja sam eto bila uvjerena da je curica obzirom na mučnine i povraćanje, ali to ništa ne znači. 
    Muž i sin će biti oduševljeni, ali starija seka bi mogla biti ljuta kao ris. 😂

17. Studeni 2020. 12:49

Petra cestitke na deckicu! 💙💙 
    Ja sam osjetila prekjucer dva udarca i nakon toga vise nist. Jel to ok za pocetak ili ga nakon udarca moram osjecat svako malo? Ulazimo u 19.tjedan, prva trudnoca..

Korra
    17. Studeni 2020. 12:55

Hey curke, dobrosle nove 🥰 i cestitke Petri na deckicu 💙
    Sretno ostalima na pregledima koje imaju danas i ivaj tjedan ❤
    Koji dan danas 😏 kisa 🌧 i tmurno...bas za spavanje 😅
    ☆☆☆
    Komplikacije - ja sam od ovog mjeseca, isto sam mogla vecinu raditi od doma, ali inace imam dosta terenskih dana i putovanja, sastanci...tako da nisam htjela vise se brinuti gdje bi mogla sta pokupiti 😏
    ☆☆☆
    Sad razmisljam omg pa ako naknada sjeda tek oko 20tog...tko ce to docekati 😱 meni ce onda tek oko  20.12. sjest...a zadnja placa bila 2.11. 😅 uf dugo je to 🙈 taman sad kad sam pocela nabavljati sve za bebaca i porod 😅
    ☆☆☆
    Spavanje i umor - ja zadnjih 2 tjedna spavam kao da nikad u zivotu nisam spavala...sve me umara 😅 a ni ovo vrijeme mi trenutno ne pomaze 😅  tako da niste jedine ima nas jos 😄 

Gabylola
    17. Studeni 2020. 13:37

Petra982 - čestitke na pišulincu , i želim ti dobre nalaze amnio za koji tjedan!
    Ja sam skuhala ručak, otpremila dijete u školu i nešto malo pospremila po stanu. Sad ću zaleći pred tv. Mučnine su i dalje postojane, najviše me muče od cca 16 h pa sve dok ne idem spavati . Sve što moram obaviti ostavljam za dopodne/rano poslijepodne jer kasnije ne funkcioniram.
    Danas konačno sunce, već sam pala u totalnu depresiju prošlih tjedan dana!

pupetta
    17. Studeni 2020. 13:45

Petra dobrodosla u tim baby boy! 💙 Drzim fige da nalazi budu u redu 😊

Baby P 03/21 💙

laora.
    17. Studeni 2020. 13:55

Petra982

Dan svima!
    Mene su poslali na čuvanje odmah, samo sam ja iskoristila preostali go, pa tek onda otvorila komplikacije. U ovo doba, drago mi je da sam doma.
    Amniocenteza obavljena. Neugodno iskustvo,vrlo neugodno, ali bitno da je prošlo i sad isključujem misli i mozak na iduća 3 tjedna. Inače dr. koja mi je radila 1. utz jutros me razveselila otkrivanjem spola. Prijavljujem još jednog pišulinca. 💙 Bome nema upitnika, itekako se dobro vidjelo što je među nogicama.
    Sad odmaram u bolničkoj sobi i čekam da me puste doma.
    Sretno svima na pregledu.

Petra čestitke na dečkiću 💙 i držimo fige za dobre rezultate amniocenteze!

Girl1234
    17. Studeni 2020. 13:59

Čestitke na dečkuu

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Ines
    17. Studeni 2020. 14:02

Pozdrav curke, cestitke novima i dobro nam dosle i sretno svima na pregledima 😊
    Ninnach i Petra982 - cestitke na urednim pregledima i na deckicu 🤭😁🥰
    NevaEva - sve je to okej, ja sam svoju prvi puta osjetila jedno jutro u 16tom tj i to je to, par dana kasnije sam osjetila i ujutro i navecer i tako je s vremenom pocelo sve cesce i jace evo do dan danas kad se okrece i prevrce sto na sat 😲💕🥰 tako da ne brini to je tako u pocetku
    Bubica1 - zaboravila se prijavit za listu, novi pregled 9.12. 👍 
    sto se tice bolova u kraljeznici ja ih nemam bas, zato jer ne radim i kuci sam, a tempo si odredujem onako po osjecaju koliko mogu toliko napravim, vjerujem da je zato. Meni su sad najvise krenuli grcevi u listovima i lagana oticanja saka i stopala
    Umor - ja ne znam da li je to utjecaj ovog vremena ili sto, ali ja nisam imala onaj klasican umor sto je vecina trudnica pisala na pocetcima trudnoce, cak stovise bila sam bas energicna. Al zato sad u zadnjih par dana, ajmee 🙈🙄 sto je netko napisao doslovno zivim za krevet 🤣 eto za vikend smo si priustili malo duzeg spavanja i poslije rucka ja sam opet zaspala, probudila se popit kavu i opet oko 5 zaspala do 7 hahha tako i jucer..znaci mogu spavat ko 🐨 
    Palcici - 💜💜💜💜 jedno ogromno srce za njih i njihove mame 

Nea 💗

• Dora2021
    17. Studeni 2020. 14:04

NevaEva

Petra cestitke na deckicu! 💙💙
    Ja sam osjetila prekjucer dva udarca i nakon toga vise nist. Jel to ok za pocetak ili ga nakon udarca moram osjecat svako malo? Ulazimo u 19.tjedan, prva trudnoca..

Evo, kod mene udarala dva dana, pa dan i pol nista i danas je opet aktivna 😆 samo pozitiva 💋

Lunica
    17. Studeni 2020. 14:11

Za Palčiće💜💜💜

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.