Dobro jutro žene, kako ste danas? Sretno svima koje idu na preglede!TheTina, dobrodošla! To ti je prva bebica?
Ninnach, super za pregled.
Ja prijavljujem sve češću bol u kralježnici. I dalje radim jer moram, nema me tko zamijeniti još pa puno sjedim i nakon 5-6 sati na poslu baš primijetim bol koja mi se i naprijed reflektira pa imam dojam da me i organi unutra bole. Da li su i vama počeli bolovi u kralježnici?
I ja takodjer radim, 8h sjedim, osjetim zatezanja i u kraljeznici, takodjer mi noge oticu pa na poslu nosim papuce A sta cu, jos bi mi veci pritisak bio da sjedim u necemu u cemu stopala ne bi imala prostora. Zadnjih dana takodjer imam probadanja na dnu maternice, vjerovatno se rasteze sve, ali je tako cudno, imam osjecaj da ce sve iz mene samo dolje ispasti. Strasno :S Najgore mi bude navecer okrenuti se, ili ustati, ali valjda prodje malo
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Lijep pozdrav svima, pogotovo nespavalicama poput mene 😁! Nisam se duže javljala jer sam čekala jedan važan pregled bebinog srca koji je na sve sreću prošao dobro i s bebom je kažu sve u redu. Sad mogu malo odahnuti, i nadati se da će do kraja trudnoće sve biti u najboljem redu. I dalje se kontroliram za gestacijski dijabetes svaki mjesec. Trbuh raste polako, curka se namješta, osjetim je kad me lupka hehe. Pratila sam koliko sam stigla, vidla sam bilo je raznih tema. Ja ovih dana planiram kupiti potrepštine za bolnicu i bebu jer ne znam kako će kasnije biti s koronom i ne daj bože da me nešto iznenadi u zadnji tren. Tako da budem mirna, ono što mi još fali ću polako nabavljati. Mi smo sada 35cm i 560grama. Uglavnom, sve je u okviru granica normale hvala bogu. 26.imam slijedeći pregled. Od sad vodim trudnoću u bolnici u trudničkoj ambulanti. Da li netko ima info da li za Vinogradsku bolnicu treba tečaj za trudnice i je li to obavezno?? Želim nam svima uredne trudnoće dalje. Pozdrav svima! 💕
Kad sam ja 2017te bila trudna, pričalo se da tečaj treba za vinogradsku za pratnju. Nakraju kad je došao porod, mm bi, da je išao samnom, bez ikakvog papira mogao ići. Nitko nas ništa nije pitao. I poslije sam od cimerica čula da nikome nije trebao papir.
Super da je sa srčekom bebinim i s bebom sve uredu
E, baš ti hvala ma odgovoru. Još ću pitati kad odem tamo direktno upravo zbog korone... Iskreno do mog termina sumnjam da će uvesti pratnju ali ok... Pripremit ću se i za to. 😊
Valkris super za pregled,nadam se,da ce i šećer biti OK😉
Napokon mi došao taj 17ti😍😍,srećom mi je popodne pregled jer se još rastezemo u krevetu..moji spavaju još,spavalice...svi 5😆😅idu leci oko 22 ali opet 12 sati spavanja🥱😅cak i bebac, i tako od rodilišta...nisam ih nikad budila za sisanje a super napredovali..heh
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure koje ste na komplikacijama, odnosno ne radite vise, u kojem ste tjednu? Trebala bi se vratit na posao, do sada sam mogla raditi od kuce pa se pitam jel da se vracam u ovaj korona kaos ili odem na cuvanje. Najvise me muci stav kolega koji ne nose maske jer misle da je korona samo prehlada i da ju ne budemo dobili. Strah me radi bebe..
Cure koje ste na komplikacijama, odnosno ne radite vise, u kojem ste tjednu? Trebala bi se vratit na posao, do sada sam mogla raditi od kuce pa se pitam jel da se vracam u ovaj korona kaos ili odem na cuvanje. Najvise me muci stav kolega koji ne nose maske jer misle da je korona samo prehlada i da ju ne budemo dobili. Strah me radi bebe..
Ja sam otisla kad sam bila 7+3 na komplikacije
Mene najvise muce ti ljudi bez maski, koji nemaju bas obzira.. ja ju nosim najvise zbog sebe, nikad se ne zna..ali neki ko da su pusteni s lanca i neda im se objasniti..
A sada sam znaci 13+5 i uzivam domeka.. inace radim u frizerskom salonu..
Ja sam otisla u 12 tt trudnoce.. Obzirom da radim u shoping centru i stalno sam na nogama, a imala sam mucnine, vise mi se nije dalo... Nakon 13 godina radjenja i nedjelja i blagdana i praznika mislim da sam zasluzila odmor. Sto se mojih kolegica tice, jako paze na sve(sto zbog sebe, sto zbog roditelja doma) i nisam s njima nosila masku a niti me bilo strah tako da mozda ni ne bi otisla tako rano, da ne radim takav poso kakav radim.. A sad, ako ces se stresirat zbog kolega, mislim da ti je vrijeme za komplikacije 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Odi zeno na komplikacije 😊. Naraditi ces se jos u zivotu. Ja sam od prvog pregleda, od 6+4 na komplikacijama i uzivam doma. Sve naravno ovisi i o poslu koji se obavlja, ali moj je kombinacija uredskog+teren+kontrole po proizvodnji i nije mi padalo na pamet da se vise izlažem. Jos dok dodas koronu. Hvala lijepa, moja beba je sad najbitnija. Cak se uspije nest zakomplicirati i dok si doma pa zavrsis na mirovanju, sacuvaj Boze jos i hodanje po firmi. Budi doma, mazi busu, lijepo papaj i uzivaj da u miru docekas svoju bebicu 😊❤️
Hvala cure.. 💖 Poslusat cu vase savjete. Radim u open space uredu i povremeno primam i klijente. Ne radim s kemikalijama ili s necim sta bi moglo na taj nacin biti opasno za bebu ali me brine korona stvarno. Pogotovo sad dok je par ljudi iz okoline dobilo, svatko reagira drugacije i kod nekih se neocekivano zakompliciralo.
Stvarno sam mislila da cu moc radit do onih zadnjih 40 dana prije poroda, ali..
Slazem se. Najgore je da se sekiras i mislis sto i kako. Ako si u mogucnosti, odi na komplikacije i u miru uzivaj u trudnoci ❤
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji