EmEn9 cestitke na urednom pregledu! Neka je baba velika i nek papa ❤
Dobila sam savjet da ne kupujem bas robicu broj 50 jer to bebe brzo prerastu. A i s obzirom na to da smo muz i ja divovi, nije lose krenuti s 56. Mene jedino muci koja kolicina nam je potrebna (bodiji i kombinezoni)? Voljela bih biti mirna prva 2 mjeseca pa onda da kupujem ostatak. Ima li tko savjet? 😊
Baby P 03/21 💙
Jaoo koje pozitivne vibre danaas, bas mi je drago 🥰🥰🥰
Cestitam na urednim pregledima😍
Ja bi najrade vec sad pocela kupovat ali jos je preerano, ni spol ne znam😅
Bubica1 - da, to mi je prva bebica i muž i ja jedva cekamo 🥰🥰🥰
Bolovi - mene zna boljeti u kralježnici kad dugo sjedim ili ležim ili kad dva-tri dana ne vježbam, inače me ništa ne boli osim kaj me zna tu i tam nešto probost u trbuhu al to je kao normalno.
Komplikacije - ja sam otišla kad sam bila u 10 tt jer radim u vrtiću pa su mi svi savjetovali da je bolje da sam doma i da uzivam 😃 a i imala sam mučnine pa nisam bas bila sposobna radit kak spada 😖
Petra982, Lunica - čestitke na dečkićima🤩💙
NevaEva - ja sam tek u 20 tt počela češće osjećati udarce, prije toga samo navečer kad sam legla u krevet ili preko dana ak sam ležala malo duže. Krenut će brzo udarati sve jače i češće 😁😁
Pripreme za bebe - muž i ja smo se dogovorili da ćemo lagano krenut nakon Nove Godine u kupovinu, očekujemo i popuste u 1. mj pa se nadamo da ćemo dobro proć 🙈
EmEn9 - čestitke za odličnom pregledu i samo nek se bebach i dalje ovak super razvija 🥰
Veliko 💜 za palčiće i njihove obitelji!!!
Sta se tice cijepljenja, ja se nisam nikad cijepila, a nije mi to doktorica ni predložila. Bojim se jedino te korone, ali pa nekako se nadam da bebi ne steti 🙄.
Sortiraj odgovore
Najstariji