Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Studeni 2020. 23:10

Thera dobrodosla! Termin nam je skoro isti, Jagodici takodjer. Deckic je i kod mene na putu! 
    Imas li kakve tegobe?
    Znaci, pametno je kupiti tipa 2,3 stvari iste velicine -2,3 bodija u 56 pa 2,3 veca? Jel to sigurno dost? Ne planiram doc doma iz bolnice i odmah prat.🙈

pupetta
    17. Studeni 2020. 23:38

NevaEva

Thera dobrodosla! Termin nam je skoro isti, Jagodici takodjer. Deckic je i kod mene na putu!
    Imas li kakve tegobe?
    Znaci, pametno je kupiti tipa 2,3 stvari iste velicine -2,3 bodija u 56 pa 2,3 veca? Jel to sigurno dost? Ne planiram doc doma iz bolnice i odmah prat.🙈

Koliko sam shvatila trebalo bi od svega 10 komada. Vise nista ne kuzim  Ali cini mi se da je 2-3 svakako malo, to se moze i u jednom danu sve uprljati. Toliko barem znam zbog svojih necaka 

Baby P 03/21 💙

Petra982
    18. Studeni 2020. 07:03

Jutro cure! Probudio me pun mjehur i sad više ne mogu spavati.
    Prije svega, hvala na čestitkama i lijepim željama! Dobrodošle nove trudnice! Veselim se vašim urednim pregledima i mantram da se tako nastavi. Čestitke Lunice na dečkiću! 💙
    Jako me obradovalo to otkrivanje spola! Čim odmirujem svoje, hvatam se kutija! Čistka je nužno potrebna, a i dobro bi bilo znat na čemu sam da polako krene shopping. Savjetujem po 10kom svega. To se u početku dosta prlja, a sigurno vam se ne hvata mašine čim dođete doma. S njim smo za čas prešli na 62 zbog širokog povijanja, a kako s njom to nismo prakticirali, 56 je nosila mjesec dana. 

laora.
    18. Studeni 2020. 07:23

pupetta

NevaEva

Imas li kakve tegobe?

Koliko sam shvatila trebalo bi od svega 10 komada. Vise nista ne kuzimAli cini mi se da je 2-3 svakako malo, to se moze i u jednom danu sve uprljati. Toliko barem znam zbog svojih necaka

Tako je, 10 komada svega. Npr. 56 veličina 10x bodi, 10x hlačice, 10x majčice itd..

laora.
    18. Studeni 2020. 07:24

I tetra pelena sam imala cca 25 komada. I duuugo sam ih koristila.

laora.
    18. Studeni 2020. 07:25

To pričam o samom početku. Poslije uhvatite ritam pa onda vidite koliko čega vama treba, kako beba raste, maže se itd. 

18. Studeni 2020. 07:46

Hvala Laora, onda cemo na 10ak ciljati, 10x56 i 10x62. Jos se nismo bacili na kupovinu kako treba, sad cemo rijesiti dio za crni petak ako bude povoljnije i za bozicne akcije. Ako ne bude kupit cemo po redovnoj cijeli. Meni se jako svidjaju sve stvari za ziperom, samo povuces, nema gumbica, nema navlacenja preko glave al kostaju po 140kn/komad.
    Odmorite se danas curke..

18. Studeni 2020. 08:00

Jutro curee🥰🥰

Jel vi farbate kosu tjekom trudnoce? Ja sam bila na pramenovima dok jos nisam ni znala da sam trudnq, negdje na pocetku a inace se farbam i kosa mi je sad kaoticna,a nekak nisam sigurna jel bi ili nebi.. misljenja u mojoj okolini su podjeljena🙈

• ertzui
    18. Studeni 2020. 08:08

Jutro svima i pozdrav svima! 😊 
    Ne stignem vas citati u zadnje vrijeme redovno. 

Da li je imala koja jutro nakon odnosa smedi iscjedak? Jucer je bilo na ulosku i nisam pridavala paznju tome do danas. Jutros je bilo opet smedeg iscjetka na papiru. Ako se nastavi planiram ici kod dokt.  Danas sam 13+3 tt.

[/ url

laora.
    18. Studeni 2020. 08:25

NevaEva

Hvala Laora, onda cemo na 10ak ciljati, 10x56 i 10x62. Jos se nismo bacili na kupovinu kako treba, sad cemo rijesiti dio za crni petak ako bude povoljnije i za bozicne akcije. Ako ne bude kupit cemo po redovnoj cijeli. Meni se jako svidjaju sve stvari za ziperom, samo povuces, nema gumbica, nema navlacenja preko glave al kostaju po 140kn/komad.
    Odmorite se danas curke..

Nema na čemu!
    Po meni ti je najisplativije uzimati pakiranja po 5 bodija, 3xpidžama itd. Po komadu ispadne jeftinije. To imaju Next, H&M, C&A itd.. kad budu akcije, tih malih brojeva više manje uvijek ima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.