Thera dobrodosla! Termin nam je skoro isti, Jagodici takodjer. Deckic je i kod mene na putu!
Imas li kakve tegobe?
Znaci, pametno je kupiti tipa 2,3 stvari iste velicine -2,3 bodija u 56 pa 2,3 veca? Jel to sigurno dost? Ne planiram doc doma iz bolnice i odmah prat.🙈
Thera dobrodosla! Termin nam je skoro isti, Jagodici takodjer. Deckic je i kod mene na putu!
Imas li kakve tegobe?
Znaci, pametno je kupiti tipa 2,3 stvari iste velicine -2,3 bodija u 56 pa 2,3 veca? Jel to sigurno dost? Ne planiram doc doma iz bolnice i odmah prat.🙈
Koliko sam shvatila trebalo bi od svega 10 komada. Vise nista ne kuzim Ali cini mi se da je 2-3 svakako malo, to se moze i u jednom danu sve uprljati. Toliko barem znam zbog svojih necaka
Baby P 03/21 💙
Jutro cure! Probudio me pun mjehur i sad više ne mogu spavati.
Prije svega, hvala na čestitkama i lijepim željama! Dobrodošle nove trudnice! Veselim se vašim urednim pregledima i mantram da se tako nastavi. Čestitke Lunice na dečkiću! 💙
Jako me obradovalo to otkrivanje spola! Čim odmirujem svoje, hvatam se kutija! Čistka je nužno potrebna, a i dobro bi bilo znat na čemu sam da polako krene shopping. Savjetujem po 10kom svega. To se u početku dosta prlja, a sigurno vam se ne hvata mašine čim dođete doma. S njim smo za čas prešli na 62 zbog širokog povijanja, a kako s njom to nismo prakticirali, 56 je nosila mjesec dana.
Imas li kakve tegobe?
Koliko sam shvatila trebalo bi od svega 10 komada. Vise nista ne kuzimAli cini mi se da je 2-3 svakako malo, to se moze i u jednom danu sve uprljati. Toliko barem znam zbog svojih necaka
Tako je, 10 komada svega. Npr. 56 veličina 10x bodi, 10x hlačice, 10x majčice itd..
To pričam o samom početku. Poslije uhvatite ritam pa onda vidite koliko čega vama treba, kako beba raste, maže se itd.
Hvala Laora, onda cemo na 10ak ciljati, 10x56 i 10x62. Jos se nismo bacili na kupovinu kako treba, sad cemo rijesiti dio za crni petak ako bude povoljnije i za bozicne akcije. Ako ne bude kupit cemo po redovnoj cijeli. Meni se jako svidjaju sve stvari za ziperom, samo povuces, nema gumbica, nema navlacenja preko glave al kostaju po 140kn/komad.
Odmorite se danas curke..
Jutro curee🥰🥰
Jel vi farbate kosu tjekom trudnoce? Ja sam bila na pramenovima dok jos nisam ni znala da sam trudnq, negdje na pocetku a inace se farbam i kosa mi je sad kaoticna,a nekak nisam sigurna jel bi ili nebi.. misljenja u mojoj okolini su podjeljena🙈
Jutro svima i pozdrav svima! 😊
Ne stignem vas citati u zadnje vrijeme redovno.
Da li je imala koja jutro nakon odnosa smedi iscjedak? Jucer je bilo na ulosku i nisam pridavala paznju tome do danas. Jutros je bilo opet smedeg iscjetka na papiru. Ako se nastavi planiram ici kod dokt. Danas sam 13+3 tt.
[/ url
Hvala Laora, onda cemo na 10ak ciljati, 10x56 i 10x62. Jos se nismo bacili na kupovinu kako treba, sad cemo rijesiti dio za crni petak ako bude povoljnije i za bozicne akcije. Ako ne bude kupit cemo po redovnoj cijeli. Meni se jako svidjaju sve stvari za ziperom, samo povuces, nema gumbica, nema navlacenja preko glave al kostaju po 140kn/komad.
Odmorite se danas curke..
Nema na čemu!
Po meni ti je najisplativije uzimati pakiranja po 5 bodija, 3xpidžama itd. Po komadu ispadne jeftinije. To imaju Next, H&M, C&A itd.. kad budu akcije, tih malih brojeva više manje uvijek ima.
Sortiraj odgovore
Najstariji