Cestitke na odlicnim pregledima cure drage. Cestitke i na deckicima 😊😇
Za sve palcice jedno ogromno 💙 Danas gledam sliku koju je ubacila jedna mama, rodila je trojke u 27om tjednu. Kako su samo divnee 🥰 A s druge strane razmisljam, da ne znam sama kako bih izasla na kraj s tri bebice odjedno, svaka joj cast 😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cestitam svima na super pregledima 🥰
♡♡♡
Uf jel ima netko problema sa zgaravicom? Mene danas cijeli dan bas muci 😩 sta god pojela i popila, u kojoj god pozi bila 😅 bas me ugnjetava danas 🤦🏼♀️
☆☆☆
Sto se tice kupovine stvari za bebaca, ja si nazalost ne mogu priustiti cekanje 1. mjeseca...termin mi je krajem drugog 😅 nekako mi vrijeme leti, pa sam vec u panici kako necu stici sve na vrijeme obaviti 🙈 iako sam vec kupila bodije i hlacice i kapice i odjelca...al ima jos dosta toga za uzet 😅 isto uzimam najmanju velicinu 56 ali uzmem odma i 62 za svaki slucaj da brzo preraste 😄
I ako ima netko od iskusnih mama da nas savjetuje, koliko otprilke treba kojih odjevnih predmeta za bebaca za pocetak bilo bi super, hvala ❤...cisto da znamo racunati 😊
◇◇◇
Za palcice 💜💜💜💜💜💜
Lunica čestitke na dečku 💙
Dora tebi čestitke na curki ,❤️
Baš puno lijepih i pozitivnih vijesti danas 🥰
Lunica čestitke na dečku 💙
Dora tebi čestitke na curki ,❤️
Baš puno lijepih i pozitivnih vijesti danas 🥰
Fala 💋
Korra, koliko me pamćenje služi. Ja sam imala svega po 10x (bodi, hlačice, majica, jednodijelna pidžama) u broju 56 i 62. Broj 56 Nije ni nosio jer je bio velik od početka. Ali to ne možeš znati, a moraš imati spremno. Ja sam čak imala i sve po 2x broja 50 ako beba bude jako mala 😅
Sad si moram razmisliti pošto dolazi skoro pa ljetna beba.
Curke čestitke na urednim pregledima, i na dečkićima 😍
Ninach drago mi je da si se javila i da je sve ok ❤️
Petra napokon da si rješila i tu amnio 🤞za dobre rezultate...
EmEn, ja sam se cjepila prije skoro mjesec dana prvi put u životu protiv gripe, najviše iz razloga što je i beba zaštićena 6 mjeseci nakon rođenja. Nikakvih nuspojava. A cijepio se i muž i mala curka svi prvi put, sve super i bez greške. Rijetke su nuspojave i najčešće se radi o tome da su ljudi već zaraženi gripom a još traje inkubacija dok se cijepe pa ispadne da je reakcija na cjepivo a nije...
Crni petak, isplati se npr obavit Muller shopping, ja uvijek napravim zalihe i kupim parfeme, pudere, kreme i te skuplje stvari koje koristim. Obično imaju 20% na sve i isplati se. Ja sam tako za prvu curku kupila zalihe pelena maramica i svega što mi je trebalo za prvih par mjeseci. Sad neću jer nemam gdje držati jer smo u izbjeglištvu zbog radova do daljnjeg 🤣
Također hm ima 20% najčešće na sve, kupila si neke stvari koje sam ionako planirala kupovati ali sam sačekala tih 20% isplati se, pogotovo ako ne radiš i možeš otići ujutro dok nema nikog...
Cestitam svima na super pregledima 🥰
♡♡♡
Uf jel ima netko problema sa zgaravicom? Mene danas cijeli dan bas muci 😩 sta god pojela i popila, u kojoj god pozi bila 😅 bas me ugnjetava danas 🤦🏼♀️
☆☆☆
Sto se tice kupovine stvari za bebaca, ja si nazalost ne mogu priustiti cekanje 1. mjeseca…termin mi je krajem drugog 😅 nekako mi vrijeme leti, pa sam vec u panici kako necu stici sve na vrijeme obaviti 🙈 iako sam vec kupila bodije i hlacice i kapice i odjelca…al ima jos dosta toga za uzet 😅 isto uzimam najmanju velicinu 56 ali uzmem odma i 62 za svaki slucaj da brzo preraste 😄
I ako ima netko od iskusnih mama da nas savjetuje, koliko otprilke treba kojih odjevnih predmeta za bebaca za pocetak bilo bi super, hvala ❤…cisto da znamo racunati 😊
◇◇◇
Za palcice 💜💜💜💜💜💜
Da, da ,da! Mislim na zgaravicu... Uzaaaaaaas! Spasile me Rennie tablete.. i malo pomazu kokice, ali ne iz mikrovalne neg kad se peku u tavici, rajngli, cem vec... Ali ono, ove tablete su mi bas spas!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I smiju sebu trudnoci
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Korra, koliko me pamćenje služi. Ja sam imala svega po 10x (bodi, hlačice, majica, jednodijelna pidžama) u broju 56 i 62. Broj 56 Nije ni nosio jer je bio velik od početka. Ali to ne možeš znati, a moraš imati spremno. Ja sam čak imala i sve po 2x broja 50 ako beba bude jako mala 😅
Sad si moram razmisliti pošto dolazi skoro pa ljetna beba.
Hvala 😊 da, ne mozes znati, a nista od svega po malo za svaki slucaj 😊
Drage moje,evo da vam se i ja pridružim. Citam vas vec neko vrijeme ali nikako da nesto napisem. Ja sam 19+2 i čekam dečkića. Ako sve prodje u redu stiže jos jedna proljetna beba:) . Predvideni termin je 11.4.
Sortiraj odgovore
Najstariji