Jeli itko imao problema sa bolovima u nogama zbog upaljenog živca (išijasom) , i šta pomaže? 😒🙁🥺
Zadnje dane mi se samo pojačava, 23.sam tjedan.
KomplikacijePbz banka sjele upravo 😊
ZABA nista jos 😭😭😭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
KomplikacijePbz banka sjele upravo 😊
Jeeej, Lussi, obradovao me ovaj post nemas pojma koliko🙌odmah isla provjerit, bas mi uljepsalo dan😅
.
Aktivnost bebe - ja sam nasu bebicu osjetila put prije 17 dana, tocno na Svi Svete🙏 tad se ribica migoljila dolje lijevo, a sad osijetim ne vise toliko migoljanje kao ili da nogicama ili rukicama se rasteze i gura trbuh iznutra ili fuuuuul lagane udarce iznutra tocno ispod pupka. I nije nisto svaki dan, jucer vise aktivan, danas mirniji. Glavno da se javi "Mama, tu sam sve 5👌🤗"
.
Korona - mi smo isto otkazali dosta obiteljskih okupljanja, svadbi, rođendana... a gle, znaju da ocekujemo, ako ne razumiju niti ne trebaju, necu se uopce zamarati objasnjavajuci zastoćeć🤷♀️
.
Veeeliko srce za sve palčiće! I njihove mame i tate!💜💜💜💜
Dajte me cure ispravite, ali kaj nije NevaEva vec u 19. tjednu ako je 18+6? I sutra kad budemo i na punih 19 tjedana ulazimo u 20. tjedan. Jel to tak?🤔
Jer ja kazem da sam puuuna 4 mjeseca trudna, ali da sam u 5. mjesecu trudnoce (kao i imam 31 godinu, ali sam u 32. godini zivota), dajte pliz objasnite tu matematiku😅🙏 ne da se sramotim dalje😅🤦♀️
Deleted user budu dobra snizenja za Black friday, ali iskreno mislim da ce biti ludnica po shopping centrima i trgovinama. Ja osobno pravim spisak pa se nadam dobrim online popustima 😊 Recimo Evitas je najavio BF popuste, a Bubamara cijeli 11. mj. ima popuste, s time da svaki tjedan objave nove akcije 😊
Jagodice mislim ako si 18+6 onda si u 18om tjednu. Kada dodes do 19+0 onda si punih 18 tjedana trudna i krenula si u 19ti. 😊
Baby P 03/21 💙
Jer ja kazem da sam puuuna 4 mjeseca trudna, ali da sam u 5. mjesecu trudnoce (kao i imam 31 godinu, ali sam u 32. godini zivota), dajte pliz objasnite tu matematiku😅🙏 ne da se sramotim dalje😅🤦♀️
Jagodice, tako i ja racunam
Dajte me cure ispravite, ali kaj nije NevaEva vec u 19. tjednu ako je 18+6? I sutra kad budemo i na punih 19 tjedana ulazimo u 20. tjedan. Jel to tak?🤔
https://covermagazin.com/trudnoca/?p=378
Kako se računaju tjedni trudnoće?
Računanje tjedana trudnoće je prilično j jednostavno. Trudni ste onoliko tjedana koliko ste ih završili, ali ste u tjednu pred sobom.
U prvom tjednu trudnoće ste trudni 0 tjedana.
U drugom tjednu trudnoće ste trudni 1 tjedan.
U trećem tjednu trudnoće ste trudni 2 tjedna.
U četvrtom tjednu trudnoće ste trudni 3 tjedna.
U petom tjednu trudnoće ste trudni 4 tjedna.
Itd.
Na primjer, ako ste trudni 14 tjedana + 3 dana, trudni ste 14 tjedana, ali ste u 15. tjednu trudnoće.
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji