Ninach tak ti ide.. svaka 4 tjedna do 32 tt, onda nešto češće krene…
Puno hvala na odgovoru. Ništa, onda čekanje... ☺️🍀
Jel neka od vas radila test na trombofiluju slucajno? Znate li sta znaci nizak protein S? Da li se preporucuje terapija za taj slucaj?
Not that fensi, ekšli..
Jao zamislite ovo, sva sretna čekam pregled sutra kao približio se taj dan i zvoni mi mob zove me sestra od gin da nemogu doć sutra jer da rade nešto u ordinaciji i da će me zvat i javit mi termin za drugi tjedan jer da neznaju još kad će me uspjet ubacit.
Kažem ja njoj pa hoće li to bit kasno za prvi pregled i kaže ona ništa se ne sekirajte doktorica zna da će tad biti 9 tjedan i to vam je ok.
Tako da ja znači na prvi pregled tek drugi tjedan. :-(
Ne znam imate li vi ovaj strašni umor , neispavanost i težinu u ocima ja sam danas katastrofa toliko mi je lose da ne Pamtim kada je ovako bilo moguce da mi je tlak bas nizak ima li koja kakav prijedlog da se vratim u zivot
EmEn9, uf, vjerujem koliko si sada tuzna, zao mi je. Nije fer, drzim fige da ti sto brze prodje tih tjedan dana.
Saramala, evo ja se taman probudila, a inace ne spavam popodne, tako da suosjecam s tobom. Danas me bas pritisnulo i morala sam leci odspavati, a mozda je i zbog vremena, dolazi nam kisa. Nemam lijek za razbudit se, jos uvijek lezim 😀
EmEn9 baš mi je žao da moraš još čekati 😔 sve znamo kakvo je to nestrpljenje kad čekaš pregled...
Saramala, mislim da tu nema pomoći, ja sam isto koma... Sreća da radim od doma i da mi je ovaj tjedan lakši u smislu opsega posla, jer mi je ovo najgori tjedan do sad od u smislu umora i mučnine. Ja doslovno cijelo vrijeme samo mislim što ću jesti ili jedem i odradim samo što moram i legnem ko zombi 🥴 a navečer jedva čekam da mala zaspe i iste se sekunde se prebacim skupa s njom...
Cure,
upravo dolazim s pregleda. Ginekolog u čudu, plod je veći, ali srčana akcija 40, kaže bradikardija i da ne očekuje pozitivan ishod. Očekuje da se sama očistim opet za par dana, a ako ne, onda po tabletu. Dosad je sve bilo u redu. 😭
Ima li koja kakvog iskustva ili savjeta?
Razmišljam da se naručim negdje za drugo mišljenje.
😒 Koji si ti tjedan? Nisam još čula za takav slučaj... Imaš li kakve simptome?
Joj cure hvala vam bar ste vi tu da se mogu izjadat kad nitko još nezna pa nemogu s nikim podijelit brige a vi znate kako je to ;-) pa bar da s vama podijelim odmah mi je lakše.
Saramala ja sam isto ful umorna i brzo se umorim jako. Znači stavim npr robu sušit i legnem 5min, onda stavim kuhat pa legnem malo itd. Baš se prebrzo umaram. :-(
Anavi, zao mi je 😔 moja kuma je imala takav slucaj u prvoj trudnoci, isla je na kiretazu. Ja bih na tvome mjestu otisla na jos jedan pregled, uvijek je bolje cuti dva misljenja.
A sta se dogodilo u prosloj trudnoci? Drzi se, znam da je tesko 😘 zbog simptoma i ja strahujem, jer ih opet bas i nemam (samo umor i osjetljive sise imam) , bojim se da ne bude kao prosli put...
Anavi, zao mi je 😔 moja kuma je imala takav slucaj u prvoj trudnoci, isla je na kiretazu. Ja bih na tvome mjestu otisla na jos jedan pregled, uvijek je bolje cuti dva misljenja.
A sta se dogodilo u prosloj trudnoci? Drzi se, znam da je tesko 😘 zbog simptoma i ja strahujem, jer ih opet bas i nemam (samo umor i osjetljive sise imam) , bojim se da ne bude kao prosli put…
Naručila sam se u petak ujutro idem na pregled. Barem da znam onda da sam sve napravila. U prvoj trudnoći je bio blighted ovum. Nije se jednostavno razvio plod. Očistila sam se sama, boljelo je jako. 😔
Baš sam psihički koma. Još ni ne mogu na kiretažu jer imam visok tlak, ne usude se raditi valjda. Tako da ide nekakva tabletica. I dalje gajim nade da se izbori mrvica. 💕
Nadam se da ces nam se u petak javiti sa dobrim vijestima, drzim fige za malu mrvicu ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji