Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    06. Studeni 2020. 15:20

Ima groznih doktora, pogotovo se vole neki inatiti kolegama sa suprotnim misljenjima. Kao da mi imamo ikakve veze sa tim, slusas ih i gotovo. 

Jagodica125
    06. Studeni 2020. 15:22

Samo da pitam, gdje ste pisale ono da se moze obavit pregled uz pratnju? Zaboravih🤦‍♀️ htjela bih otici bar jednom privatno, da decko bude samnom i da mi kazu sto ocekujemo🥳

Lonmi
    06. Studeni 2020. 15:22

Petra982

Lonmi

Petra982

Drago mi je Lonmi da je sve ok.
    Ja sam čuvala prošlu trudnoću Duphastonom, ali nažalost nisam imala što čuvati.
    Sad sam na Utrogestanu vaginalno čisto prevencije radi.
    Mislim da ću se počastiti novom vagom. Nije mi cilj držati dijetu, ali pripaziti na prehranu kad već moram mirovati pa bih htjela čim pouzdaniju vagu.

Ajoj, jel rano zavrsila? Ako slobodno pitam. Moja prosla je zavrsila skoro odmah, nisam ni stigla reagirati i veseliti se, strasno nesto.

Je, u 8. tjednu.

Jao, steta. Ja se nadam da se vise nece ovaj iscjedak ponavljati, bas me prestrasilo, a da ova terapija samo dodatno to sve skupa zastiti i od nekih drugih mogucih nevolja. 

Petra982
    06. Studeni 2020. 15:24

Na žalost Jagodice, kretena na sve strane! Žao mi je da si se tako osjećala. Bitno da je je beba super! 

Petra982
    06. Studeni 2020. 15:28

Lonmi

Petra982

Lonmi

Petra982

Mislim da ću se počastiti novom vagom. Nije mi cilj držati dijetu, ali pripaziti na prehranu kad već moram mirovati pa bih htjela čim pouzdaniju vagu.

Ajoj, jel rano zavrsila? Ako slobodno pitam. Moja prosla je zavrsila skoro odmah, nisam ni stigla reagirati i veseliti se, strasno nesto.

Je, u 8. tjednu.

Jao, steta. Ja se nadam da se vise nece ovaj iscjedak ponavljati, bas me prestrasilo, a da ova terapija samo dodatno to sve skupa zastiti i od nekih drugih mogucih nevolja.

Nadam se za tebe! Ja sam par puta prokrvarila otkad sam na Utrogestanu, ali dr kaže da je to normalno zbog odumrlog ploda koji se smanjuje, ali tu je. Svaki put se prestravim i rasplačem, ali onda si mislim dok nema bolova i vidi se da je krv stara i ne traje dugo, pokušam se smiriti i skrenuti misli. 🤗

Bubica1
    06. Studeni 2020. 15:34

Cure drage, meni je došao nalaz urinokulture i opet imam Esherichiu coli. Stvarno mi nije jasno di sam ju opet pokupila i kako jer stvarno jako pazim na sve jer znam kakve su to muke dok ju imaš i koliko mi je trebalo da je se riješim. Jedino što sad nemam nikakve tegobe i urinokulturu sam radila više preventive radi. I ostala jako neugodno iznenađena i sad sam totalno izbezumljena i jadna. 😟 Počela sam naravno odmah tuliti od jada. Dobila sam Klavocin i sestra veli puno tekućine, ali ne i brusnicu, ne kužim zakaj. Da nek ne kombiniran i brusnicu s tim. Doktora naravno ne možeš dobiti na telefon, samo sa sestrom možeš razgovarati. Pitam ju kolko je to opasno za bebu, veli ona da ju svaka 10. trudnica ima. Zovem panično ginekologinju u Suncu gdje imam policu, ona na bolovanju. Sestra veli da ne može bebi ništa biti ako primjenjujem terapiju i isto da pijem puno tekućine. Prokleta bila ta bakterija, opet muke s tim. Da li ju je koja od vas imala u trudnoći i kako je sve prošlo? Neću googlat jer znam da ću se inače još više izbezumit. 😟😟

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

blossom
    06. Studeni 2020. 15:39

Jagodice bitno da beba napreduje, a njega kroz jedno uho nek ti uđe kroz drugo neka izade.
    Sve pretrage koji misli nek ti prepiše, još bolje...a klavocin popi nek se rijesi sve sta treba.
    Mi kod smo pokusavali isla sam u ZG po preporuci i doktor je napisao šta treba...da ne pričam kad sam dosla kod ovog svog kak me je populjuvao i dao hladan tus...par puta molila za osnovne uputnice, on me odbijao i govorio vodite ljubav...budala
    Oni su alergični kad dođeš sa bilo čime od nekog tko je bolje upućen u sve, a ne daj Bože da ti nešto kažeš/predložiš/pitaš...znam kako se osjećaš, ali nije do tebe, to je njihov ego

Lonmi
    06. Studeni 2020. 15:39

Petra982

Lonmi

Petra982

Lonmi

Petra982

Je, u 8. tjednu.

Nadam se za tebe! Ja sam par puta prokrvarila otkad sam na Utrogestanu, ali dr kaže da je to normalno zbog odumrlog ploda koji se smanjuje, ali tu je. Svaki put se prestravim i rasplačem, ali onda si mislim dok nema bolova i vidi se da je krv stara i ne traje dugo, pokušam se smiriti i skrenuti misli. 🤗

Da, ruzno to zvuci, ali kako se smanjuje tako i izlazi u.. takvom obliku. Ja sam prosle godine prosla kroz grozno krvarenje i od onda reagiram na svaku kap. Bojim se svega. Bit ce sve u redu i kod tebe ne brini. To su nam sve tjelesne promjene i rijetko tko prode cijelu trudnocu, a da se ne susretne s necim takvim. Bitno da su bebe dobro, sad smo vec dalje dogurale pa se nekako nadam da ce biti dobro. Jedino je grozno vidjeti klik doktorice na dijagnozu prijeteci pobacaj u sistemu, valjda zbog tog lijeka, uzas 🤦‍♂️🙄

• MissGraz
    06. Studeni 2020. 15:52

Bubica1

Cure drage, meni je došao nalaz urinokulture i opet imam Esherichiu coli. Stvarno mi nije jasno di sam ju opet pokupila i kako jer stvarno jako pazim na sve jer znam kakve su to muke dok ju imaš i koliko mi je trebalo da je se riješim. Jedino što sad nemam nikakve tegobe i urinokulturu sam radila više preventive radi. I ostala jako neugodno iznenađena i sad sam totalno izbezumljena i jadna. 😟 Počela sam naravno odmah tuliti od jada. Dobila sam Klavocin i sestra veli puno tekućine, ali ne i brusnicu, ne kužim zakaj. Da nek ne kombiniran i brusnicu s tim. Doktora naravno ne možeš dobiti na telefon, samo sa sestrom možeš razgovarati. Pitam ju kolko je to opasno za bebu, veli ona da ju svaka 10. trudnica ima. Zovem panično ginekologinju u Suncu gdje imam policu, ona na bolovanju. Sestra veli da ne može bebi ništa biti ako primjenjujem terapiju i isto da pijem puno tekućine. Prokleta bila ta bakterija, opet muke s tim. Da li ju je koja od vas imala u trudnoći i kako je sve prošlo? Neću googlat jer znam da ću se inače još više izbezumit. 😟😟

Ne boj se bubice. Ja sam ju imala na pocetku trudnoce i odmah je nestala uz prvu turu antibiotika. A prije toga da ne govorim koliko sam se mucila s njom, godinama (brusnice, d-manoze, antibiotici, narodna medicina itd.), a na kraju ispade da sam je se najlakse rijesila u trudnoci. Pila sam samo antibiotik i limunadu (to joj smeta), a izbacila slatko i odmah na iducoj UK je bila sterilna na moje iznenadjenje. I na iduce dvije takodjer, bez nekog posebnog pazenja, nastavila sam jesti i slatko, ali za prevenciju pijem BIO KULT brusnicu u kapsuli. Na higijenu naravno uvijek moramo paziti, pogotovo u trudnoci, glupo je iti napominjati. 
    Nemoj se brinuti, samo se drzi propisanog i bit ce sve okej. 

bebolinka
    06. Studeni 2020. 15:52

Jagodice drago mi je da je sve super sa bebicom 🥰
    A šta se tiče doktora oni su bolesni da to nije normalno, znaci i ova moja debilka doslovno donosim joj sve “na tacni” jer odem privatno, treba mi Dat uputnicu ili recept ona mi ne salje. Ja njoj od jučer ujutro pišem da mi pošalje recept za antibiotik koji mi je još prije trebala ONA dati ali ona meni nije nalaz ni pogledala, i sada kad je pogledala druga dr i rekla da obavezno krenem piti ona meni ne salje recept

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.