Jutro, nadam se da ste dobro
Ja od zubara, vec me umara to, liječi mi zub i onda kad mi stavi lijek iduca dva dana usta su mi puna tog bljak okusa
Palonkica i EmEn nasmijale ste me, i mene moj zeza sta doktor kaze ...mislim da cu i ja biti dijagnosticar
Laora super za nalaz
Zabice da sto prije ozdraviš
Jagodice sretno, javi se
Nikac thx za info, u pon sam među prvima
Jelena čestitam na deckicu
Lonmi ja vjerujem da ti je to od brisa, ni meni nije bio prvi dan iscjedak, tek kasnije..ali sva sreca me upozorio, da nije umrla bi od brige...duphaston ti je dala preventivno, ja sam ga pila na pocetku trudnoce...sve je ok, ne brini i mazi bušu
Cure, imam jedno pitanje... Da li vas bole kukovi? Naime, menw zadnjih 2, 3 dana uzasno bole i to bas kukovi i ne mogu spavat ni na jednoj ni na drugoj strani.. Ne znam da li je to bas normalno jer jasno mi je da te ledja mogu bolit il tako nest.. Ali ovo da ja po cijele dane osjecam tu bol a navecer kad spavam, katastrofa. Uzela sam si i onaj banana jastuk il kako se vec zove pa ga koristim, u nadi da ce mi malo olaksat.. Jel ima neka iskustva s ovim ili kakav savjet?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro, nadam se da ste dobro
Ja od zubara, vec me umara to, liječi mi zub i onda kad mi stavi lijek iduca dva dana usta su mi puna tog bljak okusa
Palonkica i EmEn nasmijale ste me, i mene moj zeza sta doktor kaze …mislim da cu i ja biti dijagnosticarLaora super za nalaz
Zabiceda sto prije ozdraviš
Jagodice sretno, javi se
Nikac thx za info, u pon sam među prvimaJelena čestitam na deckicu
Lonmi ja vjerujem da ti je to od brisa, ni meni nije bio prvi dan iscjedak, tek kasnije..ali sva sreca me upozorio, da nije umrla bi od brige…duphaston ti je dala preventivno, ja sam ga pila na pocetku trudnoce…sve je ok, ne brini i mazi bušu
Duphaston uzasssss, od njega sam imala mučnine 0-24 i osjećaj praznog zeludca, i od njega sam podlakavila 😫
Ali popila do kraja hahaha
Ozdravi brzo zabice
Hvala Petra. Jel ima koja jos da je bolesna?
Lonmi mislimo na tebe..
Hej Zabice, evo ja. Nemam nikakav kasalj ni temperaturu, samo straaaaasno zacepljen nos. I da, na tom spreju sam od Aqua Marisa. Pomogne mi trenutno, ali onda se opet nakon nekog vremena zacepi. Najvise sam u strahu i paranoji zbog ove glupe Corone, citam svasta po googlu o simptomima i to me blago reci izludjuje. Mada mi je doktor rekao da nemam straha, jer nemam apsolutno nista osim zacepljenog nosa. Ali onda trcim mirisem parfeme, kavu, ovo ono, pa naravno sto od psihe sto od zacepljenosti tren osjetim, tren ne osjetim miris. 😅 u svakom slucaju, kod mene veselo. 🤷♀️
...
...
...
Nadam se da ste sve dobro, standardno zelim dobrodoslicu svim novim curama i cestitam svima na dobrim pregledima. Koliko sam uspjela pohvatat, vidim da je sve ok u nasem malom drustvancu. 💜
Bebanomoje - ja sam isto optimisticna iako je moj termin prije svih vas, ali rekla sam si necu uopce mislit negativno i zabrijavat si svakakve scenarije, sto ako bude ovo ili ono..kako bude bude, nazalost mi na to ne mozemo utjecati, a bebica na svijet mora doci. Ja do samog kraja vjerujem u to da ce stanje biti okej i da ce muz moci sa mnom 👍💗🤗
Cure - koje su danas na pregledima sretno i one koje su vec bile nadam se da je sve proslo okej i da bebice rastu 🤞
Sto se tice kapi za nos ja osobno uopce ne slijedim slijepo ta pravila sta smijes sta ne smijes, zasto? Upravo iz razloga sto imam opcenito problema sa sinusima, sad u trudnoci pogotovo i kad sam bila prehladena prije cca mj dana gin mi je savjetovala da vise ima stete ako ne mogu kvalitetno disati i ako disem vjecito na usta, nego da si kapam nos djecijim operil kapima. I nakon 2 tj ja bila kao nova, sad i dalje spricam morskom vodom ali dok god mi je nos zacepljen i ne mogu spavati od njega uvijek koristim kapi. Tako da zene drage, sve je stetno ako se koristi u prevelikim kolicinama kao i inace u zivotu.
Vaga - u ambulanti me vazu na toj njihovoj stocnoj, dok ja kuci imam digitalnu medutim pokazuje mi istu tezinu i kod njih i kuci..naravno kuci se vazem uvijek ujutro nakon odlaska na wc, a nataste.
Ruska1986 - sasvim je normalno da kukovi bole, jer i oni se sire..pogotovo kod nas visokih cura je to izrazeno bar u mom slucaju je
Nea 💗
Ruska mene po noci boli i trne desni kuk, tako da uopce ne spavam na toj strani.
Preko dana je podnosljivo boli samo na dodir...nemam savjet, nisam pitala ginekologa, tako da trpim.
MissGraz mislila sam da sam jedina koja šnjofa uokolo...po noci nekad spricnem AuqaMaris jer mi se osusi sluznica i hrcem visokim dB
Ovako, ne zna se tocan uzrok te sukrvice, iscjedka ili sta to vec bilo. Odmah mi je rekla da je uzimala briseve u utorak pa dal sam mozda odmah primijetila, reko nisam. S obzirom da je 2 dana kasnije moguce da je nest drugo. Beba je dobro i mase s rukicama😊😊. Dobila sam dupahstone i vaginalete jer imam neke gljivice prisutne po nalazima, drugih bakterija nemam. Dupahstone pijem 3x2 tablete sad tj dana pa ako se ovo ne javi vise onda smanjujemo terapiju. Iskustva s tim tabletama? Nema nekih nuspojava? On bi trebao biti cuvar trudnoce, ali ja cijeli zivot izbjegavam tablete jer uvijek mislim da bas i nisu naj naj, sta mogu. Sad sam cijeli dan na tabletama, prenatal, 6 ovih i jos vaginalete 🤦♂️
Pijem duphastone već više od 13 tjedana (od aspiracije jajnih stanica) uz njih i 3x2 utrogestana vaginalno. Neće ti biti ništa strašno od njih - moguće su poječane mučnine i pospanost. To su umjetni hormoni, nisu nikakvi antibiotici i neće nikako naštetiti plodu. U prošloj trudnoći sam bila na terapiji do 14. tt - nadam se da će me i sad ubrzo skinuti...
Ruska mene po noci boli i trne desni kuk, tako da uopce ne spavam na toj strani.
Preko dana je podnosljivo boli samo na dodir…nemam savjet, nisam pitala ginekologa, tako da trpim.
MissGrazmislila sam da sam jedina koja šnjofa uokolo…po noci nekad spricnem AuqaMaris jer mi se osusi sluznica i hrcem visokim dB
A i ja cu, ne planiram nista uzimat vezano za to.. Al meni je sad doslo da ne mogu ni na jednu ni na drugu stranu.. Mozda stavljat neki topli oblog? Ali me samo zanimalo dali ste se susretale s tim pa vidim da jeste pa mi je lakse... Nije problem istrpit! 🙂 Ines, i ja spadam u visoku kategoriju.. Hvala vam, cure! 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji