Cure drage, meni je došao nalaz urinokulture i opet imam Esherichiu coli. Stvarno mi nije jasno di sam ju opet pokupila i kako jer stvarno jako pazim na sve jer znam kakve su to muke dok ju imaš i koliko mi je trebalo da je se riješim. Jedino što sad nemam nikakve tegobe i urinokulturu sam radila više preventive radi. I ostala jako neugodno iznenađena i sad sam totalno izbezumljena i jadna. 😟 Počela sam naravno odmah tuliti od jada. Dobila sam Klavocin i sestra veli puno tekućine, ali ne i brusnicu, ne kužim zakaj. Da nek ne kombiniran i brusnicu s tim. Doktora naravno ne možeš dobiti na telefon, samo sa sestrom možeš razgovarati. Pitam ju kolko je to opasno za bebu, veli ona da ju svaka 10. trudnica ima. Zovem panično ginekologinju u Suncu gdje imam policu, ona na bolovanju. Sestra veli da ne može bebi ništa biti ako primjenjujem terapiju i isto da pijem puno tekućine. Prokleta bila ta bakterija, opet muke s tim. Da li ju je koja od vas imala u trudnoći i kako je sve prošlo? Neću googlat jer znam da ću se inače još više izbezumit. 😟😟
Cure, hvala vam na potpori🙏 da, imate pravo glavno da je beba u redu🥳 Bubice, i ja sam od veceras na klavocinu, znaci brusnica se ne smije 😳
Jagodica, jeeej, sve je ok, to je najvažnije Lik je očito kreten.
Bubica, Klavocin i brusnica si međusobno poništavaju učinak. Kao i uvin čaj i brusnica. Ili jedno ili drugo treba koristit..povezano je s ph vrijednostima.
Prijeteći pobačaj je teško i za vidjet na ekranu, osobito dok prođeš prvo tromjesečje i misliš si da bi sad sve trebalo bit ok..dobro da je samo na ekranu ;)
.
Ima sve više dečki, bude vesela miješana bagrica na kraju
Ja si sve mislim kad nebi bio siguran valjda bi rekao "tu vas beba/dijete/cedo udara" ali rekao je tu vas ON udara, pa sad ti znaj🤣🤔
Vidim da stalno spominjete brusnicu.. Može malo detaljnije o tome? Zasto je dobro piti brusnicu i imate li neke posebne cajeve od brusnice ili bilo koje? Malo sam neupucena... 😐
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure, samo da vam info proslijedim. Imaju popuste ovaj vikend online u magic baby https://www.magicbaby.hr/akcije.html?p=8 i imate online katalog za lidl od idućeg tjedna. Za vas koje već imate dječicu a približava se i sv. Nikola i Božić, imaju dost dobre ponude na igračke u lidlu..
Jagodica, jeeej, sve je ok, to je najvažnijeLik je očito kreten.
Bubica, Klavocin i brusnica si međusobno poništavaju učinak. Kao i uvin čaj i brusnica. Ili jedno ili drugo treba koristit..povezano je s ph vrijednostima.
Prijeteći pobačaj je teško i za vidjet na ekranu, osobito dok prođeš prvo tromjesečje i misliš si da bi sad sve trebalo bit ok..dobro da je samo na ekranu ;)
.
Ima sve više dečki, bude vesela miješana bagrica na kraju
Bas to, muka ti je dok na to klikne.
Vidim da stalno spominjete brusnicu.. Može malo detaljnije o tome? Zasto je dobro piti brusnicu i imate li neke posebne cajeve od brusnice ili bilo koje? Malo sam neupucena… 😐
Uh, najbolje ti je proguglati odmah ce ti sve iskociti. 😅
Vidim da stalno spominjete brusnicu.. Može malo detaljnije o tome? Zasto je dobro piti brusnicu i imate li neke posebne cajeve od brusnice ili bilo koje? Malo sam neupucena… 😐
Čaj od brusnice (ja kupujem običan podravkin) ima antibakterijska i protuupalna svojstva a sigurna je za primjenu u trudnoći (za razliku od uvinog čaja) pa se preporuča kod upale mjehura, desni, dobra je za želudac.. Inače sam sklona upali mjehura, imam to bar jednom godišnje i ja sam shvatila da mi najbolje paše pojest pola paketa sušenih brusnica i popit tipa litru vode s tim. Pila sam jednom uvin čaj i jela brusnice, mislim da sam mjesec dana imala problema s mjehurom prije nego što sam skužila da to nema efekta u kombinaciji. Antibiotici su mi zadnja opcija jer UVIJEK dobijem gljivice.
https://vitamini.hr/blog/vitaminoteka/brusnica-sinonim-za-zdravlje-mokracnog-sustava-2077/
....
....
Evo prvi link koji mi je izbacio, a ima ih more. Uglavnom se sve vrti oko iste teorije.
Moj gin je rekao da je uz antibiotik uvijek preporuka piti neki probiotik, jer antibiotik ubija sve bakterije, pa tako i one dobre. A i meni uvijek sjednu tesko na zeludac. Sto se tice e.coli, imala sam je u 2.mj 10na5 i prosla mi je tek nakon dvije ture antibiotika, opasna je ako se ne tretira jer moze povuc na bubrege. Nakon prve ture antibiotika napravi par dana pauze pa neka te opet naruci na urinokulturu da vidis jesi je se rjesila
Sortiraj odgovore
Najstariji