Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    05. Studeni 2020. 18:26

Lonmi, 

Vjerovatno je pukla kapilarica od rastezanja.
    Samo pratiti sigirno je sve ok.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Lonmi
    05. Studeni 2020. 18:36

ružica

Lonmi,

Vjerovatno je pukla kapilarica od rastezanja.
    Samo pratiti sigirno je sve ok.

Pa tako nekako i izgleda, sluzavo i pomijesano sa nekim smedim ko trakicama, pardon na detaljnom opisu. Ma na netu pisu svakakve strahote. Mozda najbolje da sad mirujem. Do sad je bilo sve super i ovo me bas zabrinulo. 

bebolinka
    05. Studeni 2020. 19:01

A ja evo pijem dvije šalice čaja od brusnice i času vode 🙄🙄 ima da se naljevam sad ko nikad

• EmEn9
    05. Studeni 2020. 19:01

Lonmi vjerovatno nije ništa strašno, odmaraj do sutra pa pitaj gin. Kao što su cure već prije rekle ako nema svježe krvi i ako ne boli jako onda nije ništa strašno. A znam da bi se i ja prestrasila da vidim tako nešto ali probaj ne brinut do sutra pa vidi dal je prestalo.🤗
    .
    Ja sam isto već luda od kuhanja. Svaki dan mi je isti i stalno bi sad nešto jela poslje ručka a neznam šta pa jedem stalno neke gluposti baš osjećam da jedem bezveze i bez reda. Neznam sad kako da se zaustavim s glupostima jer uopće neznam što bi me od zdrave hrane vuklo. Užasan period trenutno.

Lonmi
    05. Studeni 2020. 19:10

Jako me plasi jer citam o posteljici sad itd. Trudim se ne misliti o tome, ali samo se vrti po glavi kad ne znam od cega se pojavilo. To je sve sukrvica i zbog neceg je do toga doslo. Pregledavala me doktorica i s necim metalnim, tj. promatrala cervix i iscjedak i to me bas zabolilo, mozda od toga. Do sad mi je sve bilo super pa me jako strah, samo da vise nema tog iscjetka. 

Jagodica125
    05. Studeni 2020. 19:19

Lomni, takav smeckasti iscjedak zaista moze bit od kapilarice koja je pukla uslijed rastezanja. Imas bolove? Nazovi hitnu pa pitak ako je ginic tek sutra dostupan. Sve ce bit ok.
    .
    H&M - ja sam prije trudnoce bila L velicina kod njih, zadnji put sam bila prije kojih mjesec dana u CC1 East i mizeran asortiman su imali. Jos nista ne mozes probat, vise sam se nazivcirala nego uzivala u kupovini😫 
    .
    Ja sam sutra na pregledu i vec sam sada svakih 15min na pis pauzi, moram si napisati pitanja koja zelim pitati - utrogestan dalje, trudnicka knjizica, sto sa secerom, debljanje. A to hocemo li saznati spol je onako taaakav big deal da se o tome niti ne usudim razmisljati🤗🥰

Jagodica125
    05. Studeni 2020. 19:23

Lonmi

Jako me plasi jer citam o posteljici sad itd. Trudim se ne misliti o tome, ali samo se vrti po glavi kad ne znam od cega se pojavilo. To je sve sukrvica i zbog neceg je do toga doslo. Pregledavala me doktorica i s necim metalnim, tj. promatrala cervix i iscjedak i to me bas zabolilo, mozda od toga. Do sad mi je sve bilo super pa me jako strah, samo da vise nema tog iscjetka.

Joj da, s tim.metialnim instrumentima nisu uvijek bas najnjeznijji, oni to rutinski. Moze i od toga bit🤷‍♀️ nemoj samo googlat, ja sam se dosad toliko puta izbezumila s tim.

Lonmi
    05. Studeni 2020. 19:29

Nemam bolove, samo me to sokiralo jer pratim iscjedak od prvog dana zbog straha jer sam lani imala spontani, i do sad je uvijek bio bijeli bez icega, kao i jucer na pregledu. Hitnu mogu jedino i nazvati jer je takva ludnica zbog te korone da ne primaju nikog osim ekstremno hitnih slucajeva. Moram pricekati da se uopce i javi natrag taj sluzavi iscjedak jer ga nema cijelo vrijeme pa da vidim dal je mozda ok sad, ali doktoricu cu svakako zvati. 

Lonmi
    05. Studeni 2020. 19:30

Ma znas da sam googlala i strahote procitala. 

Valkris
    05. Studeni 2020. 19:33

Lonmi

Ma znas da sam googlala i strahote procitala.

Ma ako si danas bila na pregledu moze biti od toga. Meni je znalo tako biti ako je bio "grublji" pregled..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI