Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    06. Studeni 2020. 20:31

Curke samo da vas pozdravim!
    Lonmi ja pijem duphaston od 12 tjedna i vjerovatno cu do kraja trudnoce, nemam nikakve nuspojave ako pijem 5 tabl dnevno.
    Imam super ginekologinju i nemam razloga ne vjerovati u njene odluke.
    Curke, kako ste s trbusima? Ja sam danas ušla u 22 tjedan i pomalo sam šokirana kako je počeo rasti iz dana u dan, ima 10 dana doslovno buja🙃.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Lonmi
    06. Studeni 2020. 21:05

ružica

Curke samo da vas pozdravim!
    Lonmi ja pijem duphaston od 12 tjedna i vjerovatno cu do kraja trudnoce, nemam nikakve nuspojave ako pijem 5 tabl dnevno.
    Imam super ginekologinju i nemam razloga ne vjerovati u njene odluke.
    Curke, kako ste s trbusima? Ja sam danas ušla u 22 tjedan i pomalo sam šokirana kako je počeo rasti iz dana u dan, ima 10 dana doslovno buja🙃.

Mene je sokiralo sad to sta mi je dala nalaz od briseva iz veljače i po njima opet vaginalete i to kako se uspjela tako zbuniti, a kazem, ovaj put nije ni radila cervikalne po meni jer znam po tim epruveticama koje se nose na mikrobiologiju. I mene je cak zbunila jer me uvjerila da imam nalaz nekih briseva, a onda doma vidim datum 🤦‍♂️😂. Inace je super i vjerujem joj, ali lako bi sad trosila vaginalete koje mozda ne trebam. Da li je candida zeznuta u trudnoci, tj. da li moze stetiti plodu? 

Valkris
    06. Studeni 2020. 21:11

Pogledaj si na e gradani. Meni cesto tamo budu vidljivi neki nalazi iz laboratorija. Vidljiv mi je i sad ovaj zadnji kks recimo. 

Kukovi i mene bole, pogotovo desni isto. Ne sjecam se da me tako bolilo prosli put.
    Zubi - meni su u prosloj trudnoci jako bas krvarili. Kupila najmeksu cetkicu ikad i paste razne, himalaja, sensodine, parodontax.. Nista nije pomagalo.. Vodica hexoral.. Nista.. Nekima tako kao krvari jako.. Proslo tjedan dva nakon poroda.
    Cestitke curke na dobrim pregledima, a vama s losijim nalazima 🤞🤞 da sve prođe sto prije. 

Lonmi
    06. Studeni 2020. 21:32

Valkris

Pogledaj si na e gradani. Meni cesto tamo budu vidljivi neki nalazi iz laboratorija. Vidljiv mi je i sad ovaj zadnji kks recimo.

Kukovi i mene bole, pogotovo desni isto. Ne sjecam se da me tako bolilo prosli put.
    Zubi - meni su u prosloj trudnoci jako bas krvarili. Kupila najmeksu cetkicu ikad i paste razne, himalaja, sensodine, parodontax.. Nista nije pomagalo.. Vodica hexoral.. Nista.. Nekima tako kao krvari jako.. Proslo tjedan dva nakon poroda.
    Cestitke curke na dobrim pregledima, a vama s losijim nalazima 🤞🤞 da sve prođe sto prije.

Nema novih nalaza, definitivno se zeznula. Pa trebali bi si voditi evidenciju, nije bas ok toliko se zabuniti i stvarno ne znam od kud joj sad to. Sreca da su vaginalete u pitanju, da nije neka druga terapija. 

Girl1234
    06. Studeni 2020. 21:40

I ja imam velike probleme s desnima 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Jagodica125
    06. Studeni 2020. 21:47

Lonmi

Valkris

Nema novih nalaza, definitivno se zeznula. Pa trebali bi si voditi evidenciju, nije bas ok toliko se zabuniti i stvarno ne znam od kud joj sad to. Sreca da su vaginalete u pitanju, da nije neka druga terapija.

Slazem se, vaginalete nisu nadam se taaako hitne kao terapija nadam se, pa mozes pricekati sljedeci tjedan kad ti doktorica opet radi i uvjerit se jel to stvarno propisana za sada ili se zeznula🤷‍♀️
    .
    Citala sam o tome kako ne previse piti tokom ljecenja antibiotikom da se lijek ne ispiski van, a meni ovaj doktor danas u nalazu vidim napisao "obilna hidracija". 🤔 ja cu piti normalno dalje vodu uz to, a nakon 7 dana kad prestanem sa antibiotikom piti hektolitre brusnice🤓

Petra982
    06. Studeni 2020. 21:56

Candida nije opasna u trudnoći! Meni se pojavila od Utrića, baš je antipatična. Iako koristim lactagyn intimni sapun protiv gljivica, svejedno je tu, ali ne preagresivno da bih stavljala Canesten.
    Desni i meni krvare, ali manje nego pred koji tjedan. Problem koji mi se vukao u svim trudnoćama, a prođe odmah po porodu. Znala sam mućkati čaj od kadulje jer je prirodan antiseptik, al sad mi se gadi.

Kukovi me ne bole, osim ako se umorim hodajući, ali to je rijetkost, mirujem čim više.

Miki94
    06. Studeni 2020. 22:12

Dobro vece, curee😊 Zadnjih par dana nisam pisala, i imala sam za procitati cca 40 stranica😅 i svaku sam do zadnje. Bilo je zanimljivih tema, i mne brine sta sve ponijeti u bolnicu, ali jos uvijek nista nisam pocela uzimati, sve se nekako bojim da je rano🤭
    .
    Pisala sam da sam imala otoke po nigama i stopalima, i otok na nogama svaku vecer prodje, ali stopala stoje isto. Odlucila sam ne ici na posao naredna 3 ili 4 dana da vidim da li ce biti promje i na stopalima. Nekako me to ubrinulo, ali kao sto vec rekoste, samo da sa nasim bebicama sve bude okej, a mi smo jake i sve cemo prezivjeti ako Bog da ❤
    .
    Hemoroidi-citam na internetu da se takodjer mogu pojaviti, a obzirom da s tim nikad nisam se susrela, ima li kakvog lijeka za njih 😬 Fakat je svako tromjesecje prica za sebe i novi izazov, ponekad moras biti spreman na sve.
    .
    Cure s bakterijama, nadam se da cete rijesiti taj problemcic uz ispijanje cajeva, ne sekirajte se, vidjela sam da je i to prirodmo normalna pojava, nazalost 🙄 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Lonmi
    06. Studeni 2020. 22:12

Petra982

Candida nije opasna u trudnoći! Meni se pojavila od Utrića, baš je antipatična. Iako koristim lactagyn intimni sapun protiv gljivica, svejedno je tu, ali ne preagresivno da bih stavljala Canesten.
    Desni i meni krvare, ali manje nego pred koji tjedan. Problem koji mi se vukao u svim trudnoćama, a prođe odmah po porodu. Znala sam mućkati čaj od kadulje jer je prirodan antiseptik, al sad mi se gadi.

Kukovi me ne bole, osim ako se umorim hodajući, ali to je rijetkost, mirujem čim više.

Utrici vjerojatno iritiraju sluznicu pa to postaje pogodno tlo za te dosadne gljive. 
    Mene je znala puno put napasti, ali uvijek svrbez i peckanje, grozni sirasti iscjedak 🥴.
    Sada toga nema, ali bilo je odmah uz trudnocu, zvala sam ambulantu da sam trudna i da su me napale gljivice 😂

Nadi_
    07. Studeni 2020. 03:33

Ja isto od jucer imam temperaturu do 37.7 koja lada sa paracetamolom i zatezanje u grlu. Nadam se da nece potrajati.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.