Ja cu ici prvi put roditi i nemam pojma sta trebam nositi i kad mi tko sta moze dati, pogotovo sad u ovo doba. Sad mozda treba sve sta mislis odmah uzeti sa sobom 😂. Da nema vas tu da napisete ne bi ni znala da trebam toliko stvari 🤦♂️😂. I jos ce mi garant nesto falit. Ugl spavacice, slape i nesto za jesti kasnije mora biti na dohvat ruke. Ja sam bila uvjerena da se to sve mora staviti u jednu torbu i s njom nutra, nisam znala da se jos posebno odnosi, donosi…
I ja sam isto skroz zbunjena i mislila sam da je jedna torba dovoljna 🤣 nadam se da cu pohvatat to sve do pred porod. Ako sam dobro shvatila, ima jedna koju nosim u radaonu, a druga je za sve ostalo? 😬😬
Ovisi od rodilišta do rodilišta. Negdje očito traže dvoje, negdje samo onu za babinjače. Ponavljam, najbolje ih nazvati mj dana pred porod. Riječko rodilište je onda kad sam rađala inzistirala na njihovim spavaćicama, nikakvi mobiteli, nikakva hrana cak niti voda ( imaju čaša ako ti treba) itd itd.
Ja nosila samo jednu torbu, ne znam ni di je bila za vrijeme dok sam ja bila u radaoni, sestre su ju negdje bile stavile.. i nakon poroda sam iz nje uzela sve za tusiranje i to je to. A na samom porodu ne znam stvarno kaj bi mi moglo zatrebati 😅 Muz je imao mobitel i bocu s vodom koju nisam ni pila na kraju i to je to. Vidim da pisete labelo, pa si zamisljam scenu kao usred trudova si mazem usta lebelom 😂😂 Kuzim poantu, kad ti se usta osuse od napora, zedi itd, al stvarno si ne mogu zamislit da bi mi to bilo neki problem usred sveg drugog sto u tom trenutku prolazim tamo 🙈🙈

Zato sam i napisala, slavni labelo . Ali priznajem, koristila sam ga malo, muž mi je mazao usnice dok je epiduralna djelovala, kad je krenuo show nije mi bilo ni do labela ni do života
. Za box iskreno ne treba zapravo ništa iz mog iskustva, a ni ne smiješ ništa nositi unutra maltene.

NevaEva-jucer nisam ni popila kavu pa je vjerojatno i to imalo utjecaja. Hvala ti 😁
Bebanomoje- hvala ti samo slano i trpam. Slatko moram izbjegavati zbog šećera.
Eri- hvala na savjetu 😁
Cure ja nekako jos nemam nikakve pripreme za porod i bolnicu nekako me to plasi i tjesim se imaaaaa vremenaaa. Mislim da kad se godina okrene da cu krenut panicariti 😂🤔🙄
01.02.2019.kiret. Missed ab
22.8.+💜
Bez mobitela 😂, nedaj Boze. I ja se nadam da cu sve pohvatati i kad mi iz rodilišta kazu. Vec znam da cu sve to sortirati i na kraju ce mi ipak nesto ostati tamo gdje necu moci do toga 😂. Znaci ako nema muza s vodom nema uopce vode za nas? Ni za navlaziti usne 😱. I ocito to sve treba vec doma pripremiti po tim vrecicama i tamo uzimati 🤦♂️. Mah, ljuta sam jedino jer vec sad znam da ce zbog te korone biti neka cudna procedura.

Poslije Nove godine cu i ja poceti dramiti, vec znam 😂. Ja opcenito sve volim puno unaprijed tako da vjerujem da ce moja torba puno prije biti spremna za nedaj Bože situaciju, uvijek i svemu tako, sve organizirano i spremno puno prije kod mene. Jadne jedino ove zene koje sad moraju lezati u bolnici i cekati porod, toga me najvise strah. Samo da i ja bebica budemo dobro i da idemo tamo tek u onom periodu kad ce trebati 🙏

Stvarno to labelo 🤣 na prošlom porodu mi je mogao služiti samo da ga nekom frknem u glavu usred bolova 🤣🤣

O bolovima zelim razmisljati tek kad krenu trudovi 🤣. Ne mogu tu bol ni zamisliti, ne mogu ju s nicim usporediti jos sad.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji