Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    06. Studeni 2020. 08:30

Ozdravi brzo zabice

zabica
    06. Studeni 2020. 08:33

Petra982

Ozdravi brzo zabice

Hvala Petra. Jel ima koja jos da je bolesna?
    Lonmi mislimo na tebe..

zabica
    06. Studeni 2020. 08:45

Evo informacija koju nisam znala pa da se neka od vas ne prevari-ne smijete koristiti kapi za nos u trudnoci-samo one otopine za ispiranje nosne sluznice smijete koristiti tipa Aqua maris, Sterimar i fizioloska.
    (Ne smijete koristiti ni sirupe/tablete za kašalj, smijete samo Fluimukan za razredjivanje sluzi)
    (Od antibiotika smijete samo Klavocin, Sumamed ili Novocef)
    (Uz to, dr. mi je rekla ako mi temp.naraste na 38, moram se javiti na hitnu.)
    Ako je koja u slicnim bolestinama, da zna.

bebolinka
    06. Studeni 2020. 09:00

Joj curke držite se ❤️
    Ja sam sad dobila Novocef za bakteriju. 
    Nego recite mi one koje piju brusnicu koliko popijete dnevno cca? 

J3ll3na
    06. Studeni 2020. 09:05

Jutro cure, vec odradila pregled peije sat vremena i narucila me ponovo za 2.12. Kaze doktorica da je deckooo💙 Jako smo sretni jer imamo seku, a sad cekamo bracu😊 Naravno, sve ostalo je isto ok, bebica zdrava, a jucer sam ga bas osjetila cijeli dan kako lupka pa sam se iznenadila jer mi nekako rano🤗
    Lonmi, ne brini, meni dr uvijek kaze da nije nista ako je smedje.. A imala sam u dva navrata smedji iscjedak od pocetka trudnoce i sve je ok. 
    Netko je pitao za platnene.. Ja sam ih koristila iskljucivo s malenom jer je bila alergicna na sve jednokratne i meni je to bilo odlicno. Imam ih jos uvijek, koristila ih je i moja sestra i u dobrom su stanju. Operes, osusis i uvijek imas pelena.. A bebina guza uvijek bez osipa. Isperes ih pod tusem dok je beba mala, poslije bacis u skoljku i odlozis u kantu do pranja. Iako, moja nije kakala posliej 6 mj u pelene, vec na skoljku. Ne pitajte kako, al uvijek mi je pokazala da mora kakati 🙈

06. Studeni 2020. 09:10

J3ll3na

Jutro cure, vec odradila pregled peije sat vremena i narucila me ponovo za 2.12. Kaze doktorica da je deckooo💙 Jako smo sretni jer imamo seku, a sad cekamo bracu😊 Naravno, sve ostalo je isto ok, bebica zdrava, a jucer sam ga bas osjetila cijeli dan kako lupka pa sam se iznenadila jer mi nekako rano🤗
    Lonmi, ne brini, meni dr uvijek kaze da nije nista ako je smedje.. A imala sam u dva navrata smedji iscjedak od pocetka trudnoce i sve je ok.
    Netko je pitao za platnene.. Ja sam ih koristila iskljucivo s malenom jer je bila alergicna na sve jednokratne i meni je to bilo odlicno. Imam ih jos uvijek, koristila ih je i moja sestra i u dobrom su stanju. Operes, osusis i uvijek imas pelena.. A bebina guza uvijek bez osipa. Isperes ih pod tusem dok je beba mala, poslije bacis u skoljku i odlozis u kantu do pranja. Iako, moja nije kakala posliej 6 mj u pelene, vec na skoljku. Ne pitajte kako, al uvijek mi je pokazala da mora kakati 🙈

Prekrasno! :) 
    Lonmi, javi se dok možeš.. nadamo se sve da si ok..
    Jagodica, javi kak je bilo. Mi smo čini se u dan jednako trudne  ali ja još ne osjećam nažalost.. javi jel curka ili dečko :)

06. Studeni 2020. 09:17

bebolinka

Joj curke držite se ❤️
    Ja sam sad dobila Novocef za bakteriju.
    Nego recite mi one koje piju brusnicukoliko popijete dnevno cca?

Ja sam dobila uplalu mjehura valjda isti dan dok sam zatrudnila. Ne znajući da sam trudna, popila sam par neofena je je bila baš jaka bol i pila uvin čaj par dana. Na moru smo bili, neugodno skroz. Od kad sam trudna sam popila 1 lupocet i nikakve druge ljekove ali eto, taj tjedan nisam znala.. uglavnom, nakon nalaza urina je ispalo da još vučem upalu, vrijednosti su bile enormne, iako nisam imala simptome i ginkač mi nije htio davat ništa od tableta osim preporuke da pijem vode i čaj od brusnice. U dva naredna tjedna sam pila 4 čaja dnevno i 2.5l vode, na idućem nalazu su sve vrijednosti bile normalne. Sa 500 nečeg na 1 nečeg na nalazu bez ljekova. 
    No, ja sam za svaki slučaj nastavila pit čaj od brusnice jer on kao ima neki antibakterijski nešto i jer sam prestala pit kavu pa sad pijem čaj s medom svako jutro i poslije jela.
    Inače sam strastveni kavo- i vinopija al kažu da ne znaju koliko količine utječu na razvoj, kofein utječe na mišićnu masu, pa sam preventivno prestala. Imam frendice koje su pile i vino i kavu u velikim količinama i djeca normalna i zdrava. 

Lunica
    06. Studeni 2020. 09:29

J3ll3na

Jellena super za deckica💙 mi smo u dan trudne, znaci vec se moze vidjeti na uzv.. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Bubica1
    06. Studeni 2020. 09:29

PREGLEDI 11. MJESEC
    Kety992 06.11.
    J3ll3na 06.11.
    Ninnach 06.11.
    Fancy 09.11.
    Anna0410 09.11.
    Korra 10.11.
    Bubica1 10.11.
    Kontesa 10.11.
    Ines 11.11.
    Gita3 13.11.
    Bebolinka 13.11.
    NevaEva 13.11.
    Bajo 16.11.
    Valkris 16.11.
    Lunica 17.11.
    EmEn9 17.11.
    Blackie97 17.11.
    Lussi 19.11.
    Gabylola 20.11.
    Granny 20.11.
    Kety992 23.11.
    Tea2807 23.11.
    Nikac 23.11.
    Avama 24.11.
    Girl1234 24.11.
    Deleted user 27.11.
    MissGraz 30.11.
    Bebanomoje 30.11.
    PREGLEDI 12. MJESEC
    Mom_of_4 01.12.
    J3ll3na 02.12.
    Lonmi 03.12.
    Bubica1 03.12.
    Avama 21.12.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    06. Studeni 2020. 09:31

J3ll3na, super za dečka, popravljaš dečkićima prosjek, u proljetnim bebama zasad najviše cura. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.