NevaEva - cestitke i dobro nam dosla 😊 zelim ti skolsku i urednu trudnocu. Sto se zgaravice tice ja osobno imam u periodima, par je tu, pa nestane i tako..uglavnom pred spavanje. Meni jedino sto pomaze u takvim slucajevima je mineralna ili voda s limunom i mandarine, od ostalih stvari bas i ne. Ono sto svakako treba izbjegavati je kasne obroke, oko 7 do 8 najkasnije mi je vecera, poslije bas ako me uhvati glad dolazi u obzir samo banana ili mandarina. Cim jedem poslije tog vremena znam da mi negine zgaravica do koje doba u noci.
Nikac i Jelena - cestitke cure na urednim pregledima i neka bebice samo rastu 🤭😉

Nea 💗
Hvala Ines 🤗
Lonmi, vec mi palo na pamet to sve sto si nabrojala pa ce tako vjerojatno i biti. Sve osim pecenja kolaca jer sam se tako zeznula u prosloj trudnoci kad sam zadnjih 2 mj dobila najvise kila kad sam usavrsavala kulinarske sposobnosti 😁
Ja sam na cuvanju trudnoce i tek sad poprav uzivam u trudnoci. Isto mi se zbog sadasnje situacije ne ide nikamo, doma se zabavljam... citam, kuham, spavam, gledam videe na jubitu, citaj sve ono sto ce pasti u drugi plan kad beba dodje😇
Pozdrav novim clanicama.. ☺️🤗
Baby watcher-bas sam htjela pitat...al vidim da ste vec pocele,vidjela sam kod nas jedan oko 400kn dode...nekako mi je puno to..al opet znam da bi bila mirnija jer mi se u prve dvije trudnoce vise puta dogodilo da nisam osjetila bebicu i onda panika...bilo je sve ok...al opet..planiram narucit sa alija...nadam se da ce bit ok..🙄
Osim mucnina imam osjecaj punoce u zelucu a jedva nesto pojedem...znaci puno nekog zraka grozno uglavnom...🤢
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Hvala na dobrodoslici :)
Termin je 27.5., zaboravila sam napisati, vjerojatno bude Vinogradska ili Sv. Duh.
Ma mislim da ima dovoljno zraka jer te ograde idu na 3 strane, pa kroz ovu jednu i odozgora ide zrak..
Sad ste me prepale s tom pricom da se mali zapetljao u to 😐😐 morat cu dodatno svezati to, problem je sto mu je kinderbet uz zid pa da mu bude toplije kao i da se ne udara jer se stvarno baci ne sve strane..
Ja sam od 1.11.na čuvanju trudnoce. Iskoristit cemo situaciju.. A i mislim stvarno da se nije pametno sad izlagati negdje jer bas jucer jee jedan tip dobio pozitivan test na koronu i ne zna gdje se mogao zaraziti, kao bas je jako pazio 🤷♀️ nikad se ne zna..
Umor.. Bas maloprije komentiram a muzem, spavat cemo i odmarati kad nam klinci malo porastu hehe

Posao - Ja sam odlucila ne vratiti se na posao, sad kad mi krajem 11. mjeseca ugovor istekne. Dosta sam gruntala o prednostima i nedostacima i prevagnulo je "ne". Pisala sam vec ovdje da sam prije trudnoce bila na dosta teskim lijekovima zbog svoje psihicke dijagnoze i dosta mi je bilo tesko na poslu. Jako stresno, vrlo cesto sam imala osijecaj anksioznosti, "pucanja po savovima", krajne preopterecenosti i to sada jednostavno ne zelim priustiti svom djetetu. Bas kako je netko napisao, kad nam djecica porastu, imat cemo i vise nego dovoljno vremena za posvetiti se poslu, karijeri, cemu vec. Naravno, kako kome zivotne okolnosti dopustaju.
.
Simptomi - cure, ja zadnje 2 veceri imam osijecaj da cu se razbolit 🤕🤒 taaako me sinusi bole, da me glava citav dan rastura. Na valove me tako jako peku bradavice, pocela sam mazati trbuh, grudi i bokove Afroditinim "mom&baby" uljem. Potrosila sam vec 2 ulja i imam lagane strije, ali jedva vidljive, mada me strije uopce ne brinu, vise gledam na mazanje kao.na povezivanje sa bebom 🤗👶
.
Ja cu roditi u Vinogradskoj, tamo se kontroliram, tamo sam i operirala endometriozu, tako da je barem jedna stvar sigurna🤭
.
Spol - jos ne znamo stize li nam cura ili decko, idem na kontrolni uvz za 3 tjedna (onaj socijalni uvz🤭🤦♀️), mislite da cu onda saznat? Naravno, ako beba bude raspolozena😇
Jagodice,
Ja iznimno cijenim iskrenost i otvorenost oko nazovi psihickih problema.
Uslijed snaznog stresa imala sam i ja odredenih poteskoca pred par godina.
Kako si sada u trudnoći?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Hvala na dobrodoslici :)
Termin je 27.5., zaboravila sam napisati, vjerojatno bude Vinogradska ili Sv. Duh.
Ma mislim da ima dovoljno zraka jer te ograde idu na 3 strane, pa kroz ovu jednu i odozgora ide zrak..
Sad ste me prepale s tom pricom da se mali zapetljao u to 😐😐 morat cu dodatno svezati to, problem je sto mu je kinderbet uz zid pa da mu bude toplije kao i da se ne udara jer se stvarno baci ne sve strane..
Ja sam od 1.11.na čuvanju trudnoce. Iskoristit cemo situaciju.. A i mislim stvarno da se nije pametno sad izlagati negdje jer bas jucer jee jedan tip dobio pozitivan test na koronu i ne zna gdje se mogao zaraziti, kao bas je jako pazio 🤷♀️ nikad se ne zna..
Umor.. Bas maloprije komentiram a muzem, spavat cemo i odmarati kad nam klinci malo porastu hehe
Valkris bas mi je drago da smo opet u istoj grupi😍.. Lani u ovo vrijeme u zimskim i eto nas sad u proljetnim❤️ jel ti dojiš? Imas li mučnine?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
PREGLEDI 10. MJESEC
Lussi 29.10.
MissGraz 30.10.
Deleted user 30.10.
Miki94 30.10.
PREGLEDI 11. MJESEC
Bebanomoje 02.11.
Gabylola 02.11.
Petra982 03.11.
Bubica1 03.11.
Lonmi 03.11.
Mom_of_4 03.11.
Laora 03.11.
Ines 05.11.
Ruska1986 05.11.
Kety992 06.11.
J3ll3na 06.11.
Fancy 09.11.
Korra 10.11.
Bubica1 10.11.
Kontesa 10.11.
Gita3 13.11.
Bebolinka 16.11.
Bajo 16.11.
Valkris 16.11.
Lunica 17.11.
EmEn9 17.11.
Blackie97 17.11.
Gabylola 20.11.
Kety992 23.11.
Tea2807 23.11.
Nikac 23.11.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji