Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    30. Listopad 2020. 11:37

Pozdrav svima!
    Evo nas s pregleda, sve je u redu! Dosta je dugo trajalo, sve je mjerila. Beba ima 7 cm, nuhalni je dobar, beba se jako micala i gin. je jedva neku slicicu uspjela uhvatit, cak smo na moment vidjele otvorenu saku, cisto se vidjelo 5 pristica i kao da mase, bas preslatko!
    Isla sam odmah vadit krv za kombinirani i uskoro ce mi nalaz doci na mail. 😊 Rekla je da nosim malo nize ali da obzirom na sitniju građu je sve ok, osim sto cu morat na wc svakih 5 min 🤣
    Sljedeći pregled je 27.11. i tome se bas veselim jer bi mogli saznati spol 😍😍😍 ovaj put je rekla da se ne bi bas moglo pogoditi, pretpostavljam da je necemu vise naginjala, no nije bila sigurna pa nisam ni ja puno ispitivala 😊😀

Takav pregled i mene ocekuje u utorak i nadam se dobrim vijestima 😊. I ti si cekala pregled 4 tjedna?
    Nadam se da i moja bebica mase s rukicama. Na kombinirani salju svakog ili to isto samo ako zelis? 

• Erika33
    30. Listopad 2020. 11:42

Ena1

Curke pozdrav, pratim vas cijelo vrijeme, ali pisem jako rijetko. Sada sam 16+5 i uskoro cu na anomaly scan pa me zanima ako znaju cure iz zagreba i okolice koja je dobra privatna poliklinika za odradit pregled i ako znate tko pusta pratnju? Hvala unaprijed. Svima zelim ugodnu i mirnu trudnocu♥️

Poliklinika Harni, zasad dopustaju pratnju. 

• Erika33
    30. Listopad 2020. 11:42

Lonmi

Pozdrav svima!
    Evo nas s pregleda, sve je u redu! Dosta je dugo trajalo, sve je mjerila. Beba ima 7 cm, nuhalni je dobar, beba se jako micala i gin. je jedva neku slicicu uspjela uhvatit, cak smo na moment vidjele otvorenu saku, cisto se vidjelo 5 pristica i kao da mase, bas preslatko!
    Isla sam odmah vadit krv za kombinirani i uskoro ce mi nalaz doci na mail. 😊 Rekla je da nosim malo nize ali da obzirom na sitniju građu je sve ok, osim sto cu morat na wc svakih 5 min 🤣
    Sljedeći pregled je 27.11. i tome se bas veselim jer bi mogli saznati spol 😍😍😍 ovaj put je rekla da se ne bi bas moglo pogoditi, pretpostavljam da je necemu vise naginjala, no nije bila sigurna pa nisam ni ja puno ispitivala 😊😀

Takav pregled i mene ocekuje u utorak i nadam se dobrim vijestima 😊. I ti si cekala pregled 4 tjedna?
    Nadam se da i moja bebica mase s rukicama. Na kombinirani salju svakog ili to isto samo ako zelis?

Kombinirani te pita želiš li ili ne, jer se radi u određenom tjednu. Ja odbila. 

30. Listopad 2020. 12:28

Za kombinirani nema potrebe ako si ispod 35 i nemas anomalije u obitelji. Ja uzela ipak nifty plus iako nebi sigurno pobacila ili nesto, vise da se znamo pripremit. U suncu cekala 2tj termin, radi ultrazvuk i uzima krv. Cca 1h traje. Muz je smio kratko uc al to se mozda sad vise ne moze, prije 6 tjedana su dali. Test je kostao 4400kn. Nama je vrijedilo jer smo saznali da je beba zdrava i da je 98% sigurno da je musko. 
    Sad citam da ima neki anomaly scan 2 izmedju 18 i 22.tjedna. Sto je to? Obican pregled kod ginekologa? 

laora.
    30. Listopad 2020. 12:56

Lonmi

Pozdrav svima!

I mene isto! U utorak :D I pregled i kombinirani probir.

Jedva čekam

• MissGraz
    30. Listopad 2020. 12:59

Evo ja prijavljujem uredan pregled 🥰 danas mi je radio anomaly scan, sve je hvala Bogu super kako kaze. Jedino se curka nije htjela slikati, okrenila nam guzu, tako da sam ostala bez slike na kojoj se vidi lice... ali dobro. Ima malo vise od pola kg. Velika je 🙂 

laora.
    30. Listopad 2020. 13:03

Pozdrav svima!

Meni su u 13.om tjednu u prvoj trudnoći rekli da je dečko i bio je Mislim da dečke puno prije "vide" nego cure.

Ines
    30. Listopad 2020. 13:10

MissGraz - cestitke na urednom pregledu i samo neka bebica raste 😁 hehe tako je i moja, isto nije nikako dala lice da se pokaze, pa idemo u cetvrtak s nadom da cemo napokon vidjeti kako spada..ako ne onda sam rekla da cu se svakako naruciti privatno na 4d 🥰😍
    NevaEva - taj anomaly scan 2 ili veliki anomaly ti je normalan pregled, ali traje malo duze jer gledaju cijelu morfologiju kako se bebica razvila, sto bi se reklo od prsta do trepavice, znaci sve gledaju udove, unutarnje organe, plodna voda, pupcana ma sve sve 👍

Nea 💗

• Blackie97
    30. Listopad 2020. 13:11

Da li neka od vas dobila bubuljice? Meni na čelu sitne crvene, i ponekad zna neka na licu, kao pubertetlija sam.. mislim nije toliko strašno, ali me nervira, jer mi je bilo cisto lice, hoce li se bar povuci u nekom tromjesecju? 😔😔

Ines
    30. Listopad 2020. 13:15

Blackie97

Da li neka od vas dobila bubuljice? Meni na čelu sitne crvene, i ponekad zna neka na licu, kao pubertetlija sam.. mislim nije toliko strašno, ali me nervira, jer mi je bilo cisto lice, hoce li se bar povuci u nekom tromjesecju? 😔😔

Ne znam koliko si sad tj, uglavnom meni je lice od puberteta probematicno i pogotovo je bilo u trudnoci iz pocetka, medutim tu negdje kako sam usla u 5mj mi se primirilo..ne mogu reci da mi je ful cisto, ali sam zadovoljna ten mi se bas ujednacio. Doduse ja nisam imala tih po celu sitnih crvenih, vec vise podrucje celjusti i brade. Sve je to normalno, kako luduju hormoni tako i lice reagira 🤔

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.