, Valkris i ja 5 dana prenijela ali docekala svoje trudovetaj peti dan. Dosla u bolnicu u podne, Usla u 3ipo u rađaonu i rodila za dva sata. Nije predugo ali isto još nisam zaboravila onu bol😵tako da me malo strah opet kad se sjetim sto me ceka😥
Moram se nekako ohrabriti i nadići taj strah
Ma dobro, tebi je bilo peto dijete, bilo je za ocekivati da ce brzo biti hehe
Ma i sad ces to brzinski 😊😊
Ja si razmisljam o onom francuskom carskom. Dat plavu kovertu 😂😂😂

Jutro curke!
Sretno na pregledima tko danas ide i dobrodošle nove curke!
Mene su moji tako nanervirali pred odlazak u šk da mi je tlak 200 valjda! Jučer sam čitav dan preležala, a i danas mislim da će biti isto, osim što ću u jednom trenutku morati po njih u šk.
I dalje me bolucka, a sad kad sam povraćala me par puta jako zabolilo. Naravno opet sam povratila žuč jer drugog nit nema. Dr mi nije bila od velike pomoći osim savjeta koje znam i sama, a kojih se mogu pridržavati koliko mogu uz mučnine i povraćanje.
Ja sam nakon prvog nosila nekakav steznik, al nije da sam bila zadovoljna. Stvaralo mi je bolove jer me previše stezalo i nakon kratkog vremena sam odustala. Obzirom da sam se ja udebljala nakon što sam rodila drugu, teško mi je procijeniti višak kože.
Dobro jutro svima i dobrodošle nove trudnice!
Meni je fizijatar zabranio nošenje steznika nakon poroda zbog velike dijastaze. Meni je trebalo dva mjeseca da mi se sve vrati na svoje. Dijastazu sam imala do 9mj poslije poroda. Višak kože je ostao i danas

Woooow! Moj mali je već na nekom popisu! Hvala Bubica! :)
Naš idući pregled je u petak, 13. Nije neka sreća ali nije ni vrijeme da postanemo praznovjerni.
Danas smo ušli u 16.tjedan i mislim da sam ga mooooožda osjetila. Nešt se promućkalo po trbuhu dok sam u pola 7 ujutro pustila Erosa Ramazzottija Ili pleše ili mu se Eros uopće ne sviđa pa me riče. Jel to moguće uopće, da osjetim nešt?
Trbuh mi nije nešto velik, imam isto kg kao i na početku, na zadnjem pregledu s 13 tjedana i 5 dana je imao skoro 8cm i sve je bilo ok.
Znamo za sigurno da je dečko jer smo radili NIFTY, uredan nalaz smo imali.
Do sada sam radila ali se iskreno spremam polako ostati doma. Da nije korona vjerojatno bi radila do kraja ali ova maska i strah i.. a znate sve.
Sretno svima na pregledima! Javite kako je prošlo!
Ja sam isto cula da je bolje pustit da se sve "prirodno" vrati u svoje stanje nego nosit steznjak! 🤷♀️ da onda sve previse steze i nije bas najzdravije...Ja ga necu nosit

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ajme, na steznik i što će biti nakon poroda nisam još ni mislila.. Iskusnije trudnice, kako je s mršavljenjem?
Mogu li se strije nekako spriječiti? Ja se mažem s kremom svaki dan i pijem puno vode ali sam čitala da ako dobiješ dobiješ.. nema hidriranje veze s tim.
Ajme, na steznik i što će biti nakon poroda nisam još ni mislila.. Iskusnije trudnice, kako je s mršavljenjem?
Mogu li se strije nekako spriječiti? Ja se mažem s kremom svaki dan i pijem puno vode ali sam čitala da ako dobiješ dobiješ.. nema hidriranje veze s tim.
Navodno i ulje od badema jako pomaze..

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jagodice,
Ja iznimno cijenim iskrenost i otvorenost oko nazovi psihickih problema.
Uslijed snaznog stresa imala sam i ja odredenih poteskoca pred par godina.
Kako si sada u trudnoći?
Puno sam bolje, ružice🙏 istina je da je sam pocetak trudnoce bio kaos i uzasno sam se osijecala u psihickom smislu, do te mjere da sam razmisljala o hospitalizaciji, ali nisam zbog corone i znam kakvo ozracje vlada na odjelima. 11 puta sam imala prilike to dozivjet i ne bih opet, hvala🥺 znam da ce nam biti potrebna svaka kuna, ali opet da radim nesto sto me izjeda sada je nedopustivo ☝️kako si ti? Jel tebi ovo prva trudnoca?
.
Pojas - vidjela sam ga u jednom videuu na youtubeu i izgleda dosta... neudobno😅 kao pancirka svojevrsna😅🤦♀️
.
Strije - ja sam citala ako inace imas sklonost strijama kod debljanja, onda te nece niti u trudnoci zaobic, samo ce intenzitet varirat. Ja svakako mazem, od samog pocetka trudnoce. Imam lagand, svijetle strije na dojkama, bokovima i iza na ledjima, ali ne brine me previse🤷♀️ rekla mi je moja mama da joj je ginic savjetovao da se maze, pa makar i margarinom😂🤭
.
Mislim da sam pocela osijecati svoje sunašce, najvise navecer kad legnem ili nakoj jela. Onda kao da sa unutarnje strane imam onaj mazažer sta ide u valovima😂 i tokom dana me lagano iznutra nesto kao "pikne" i opet mir🥰🤗
.
Inace, sretno svima danas na pregledima i dobrodosle nove curke🥳
Valkris bit ce brze i tebi ovaj put. Brzi ti je oporavak nakon vaginalnog poroda, prošla sam i jedno i drugo i to je neusporedivo.
Steznik imam Al ga nisam mogla nositi.
Tesko je skidati kile odmah nakon poroda jer dok dojite jaaako ste gladni i tesko je to kontrolirati. Pomalo je bolje.
Cure koje imate pregled sretnoo❤️❤️
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Woooow! Moj mali je već na nekom popisu! Hvala Bubica! :)
Naš idući pregled je u petak, 13. Nije neka sreća ali nije ni vrijeme da postanemo praznovjerni.
Danas smo ušli u 16.tjedan i mislim da sam ga mooooožda osjetila. Nešt se promućkalo po trbuhu dok sam u pola 7 ujutro pustila Erosa RamazzottijaIli pleše ili mu se Eros uopće ne sviđa pa me riče. Jel to moguće uopće, da osjetim nešt?
Trbuh mi nije nešto velik, imam isto kg kao i na početku, na zadnjem pregledu s 13 tjedana i 5 dana je imao skoro 8cm i sve je bilo ok.
Znamo za sigurno da je dečko jer smo radili NIFTY, uredan nalaz smo imali.
Do sada sam radila ali se iskreno spremam polako ostati doma. Da nije korona vjerojatno bi radila do kraja ali ova maska i strah i.. a znate sve.
Sretno svima na pregledima! Javite kako je prošlo!
Nema na čemu, nek se vidi da nas ima!
Ja sam svoju curicu počela osjećati u 19. tjednu, meni je prvo pa je to bilo malo kasnije. Ali neki put ni to nije bitno, ovdje je našoj Ines isto prvo pa je jako rano počela osjećati bebicu.
Strije - meni su preporučili bademovo ulje jer je em prirodno, em je navodno učinkovitije od bilo kakvih kremica. E sad, ako si im sklona, kažu da onda nikakvo mazanje ne pomaže.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji