Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    10. Rujan 2020. 20:51

ruza11

Hej curee…ja danas obavila pregled,zvala me gin da bih trebala ponovit urino kulturu pa da dodem kod nje danas pa mi je usput napravila i ultrazvuk,po ultrazvuku sam 13 + 5 dakle 14 tj. Bebica je 7,5 cm i sve je uredu 🥰🥰 sad ima neko da je bio sa 13 tj na pregledu i kolike su vam bebice bile ? Svagdje citam neke razlicite velicine 😑

Ja sam bila sa 12+4 i bebica je bila 6.79 tako da je to sve okej ne sekiraj se oko mjera jer nije svima isto, ja osobno ne zamaram se mjerama dokle god moja gin kaze da je sve 5 i sve stima, vjerujem joj i nemam razloga sumnjati 👍

Nea 💗

Emmie
    10. Rujan 2020. 21:00

Dobrodošle sve nove cure, ima nas i "starijih" trudnica ovdje, pa možemo jedne drugoj biti podrška.

Ja se super osjećam, ali još ne mogu jesti, i to mi je užasno. Mama mi proba ugoditi hranom, ali to slabo ide.

Neki dan me mama pita :" Hoćeš li da ti namažem eurokrema?". Ja sva sretna i uzbuđena kažem da hoću, kad ono nije eurokrem nego obična nutella. Eto, mama mi slomi srce i ugasi nadu jednom rečenicom 😆😆😆

• avama
    10. Rujan 2020. 21:03

Ajme ja isto jedem, stalno sam gladna. A danas me boli glava uzas, a ja inace imam migrene i ne znam sta cu ako ce me tako bolit cijelu trudnocu. 

ruza11
    10. Rujan 2020. 21:05

Korra i ines  hvala vam...ma ja isto mislim da je okej ali ja uvijek imam neke svoje gluposti u glavi 😬 ali imate pravo ako gin. Kaze da je super,trebam vjerovat 🥰

Emmie
    10. Rujan 2020. 21:07

Avama, dobrodošla nam! I ja takodjer imam migrene, i to migrene sinusa. To je užas jedan! U ovoj trudnoći sam već imala najmanje 5 užasnih migrena, i samo sam ih prespavala. Inače uzmem ibuprofen, ali ne smijem sada radi bebe. Želim ti bolje iskustvo od mog.

Mimi20
    10. Rujan 2020. 21:15

Heejjj curee🙂 ako ima koja da je voljna napisati što se radi na prvom pregledu kod ginekologa? Što radi? Dali će boljet? Eto ako ima koja da napiše da eto ne idem u strahu kod svoje gin. Drugi tjedan idem pa ako mi možete napisati🤭 hvalaa🥰🥰

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Emmie
    10. Rujan 2020. 21:24

Mimi20…trudna si ili onako pitaš?

• EmEn9
    10. Rujan 2020. 21:26

Napisala komentar od 2km i ono kliknem i sve izbrišem. Ukratko dobrodošle nove cure.
    Ines presladak trbuščić.🤗
    Korra ja sam također ponekad strašno gladna a  ono jela ručak prije sat vremena hehe i zna mi kruliti ovako oko 9 navečer pa pojedem malo kruha i sirnog namaza čisto da se nemoram dignuti noću da jedem.
    Migrene i ja imam inače i sad od kad sam trudna su mi užasno često a lupocet ne pomaže, ležim i čekam da prođe i pokušavam zaspat.

Mimi20
    10. Rujan 2020. 21:27

Emmie

Mimi20…trudna si ili onako pitaš?

Trudna sam🙂

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

blossom
    10. Rujan 2020. 21:28

Nikka čestitam i dobrodošla :)
    Korra mene kad ulovi iznenadna glad, moram nešto pojesti..ako ne pojedem u roku pol sata, bude mi muka 
    Ruza ja sam bila sad sa 13+5 jedino mi pišu 2 mjere 6.97 i 7.35...ne brini sve je ok
    Avama smiješ Lupocet, nekim curama ne pomogne, meni pomogne samo ako na vrijeme popijem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.