Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kontesa1
    11. Rujan 2020. 11:45

Sanjarka88 🦋

ertzui

Lala ma primila bi ona mozda mene al znam da bi rekla nema sta napraviti i da ce bit kako ce bit. Zadnji put kad je krenulo krvarenje isla sam odma, primila me, pregledala i pitala da jel bio pozitivan test (ocito se nista nije vidjelo jos), da jako krvarim i da nema sta napraviti. Veli tjelo je odbacilo ak nesto nije bilo u redu ili od stresa moze bit-a taj mj sam stvarno bila pod stresom. Da tu su strozi po pitanju duphastona, a i hr ih odma daju. A kad su prehlade, gripe, temperature e tu se antobiotici djele sakom i kapom, dok u hr ne (ovo je islo pedijatre). U hamburgu sam. Lezim od kod sam se vratila iz vrtica i ovaj puta nije bilo nista na papiru. Trudit cu se mirovat koliko mogu kraj sina od 4 god.

Sretno. Nadam se da da ce sve biti u najboljem redu 🤗🤞🤞🤞🤞
    I kod nas je slicna stvar. U tako ranoj t zaista ne mogu nista. Sve se bas i svede na ono bit ce sta mora biti, nazalot.

Cure samo da javim da je moja prica danas gotova. Hvala Bogu sve je prirodno otislo. Beta je utorak vec bila samo 20 pa mi je danas nisu ni vadili. Na uzv je sve cisto. Nama sad predstoji cekat prvu mengu, nakon toga napravit papu i briseve. Ako to Sve bude u redu imamo dozvolu vec za sljedeci ciklus ❤️
    Drago mi je sta sam bila dio ove ekipe makar na kratko, zelim vam svima uspjesne trudnoce i puno sreće i veselja na proljece 🤗🤗🤗🤗
    Ja cu vas sigurno ponekad procitat da vidim kako bebice napreduju.

Draga moja Sanjarka neka je prošlo bez većih komplikacija. Želim ti svu sreću i uspjeh u sljedećoj trudnoći,bit će to brzo. Javi nam se ponekad 🤗😊

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Sanjarka88
    11. Rujan 2020. 11:56

Kontesa1

Sanjarka88 🦋

ertzui

Lala ma primila bi ona mozda mene al znam da bi rekla nema sta napraviti i da ce bit kako ce bit. Zadnji put kad je krenulo krvarenje isla sam odma, primila me, pregledala i pitala da jel bio pozitivan test (ocito se nista nije vidjelo jos), da jako krvarim i da nema sta napraviti. Veli tjelo je odbacilo ak nesto nije bilo u redu ili od stresa moze bit-a taj mj sam stvarno bila pod stresom. Da tu su strozi po pitanju duphastona, a i hr ih odma daju. A kad su prehlade, gripe, temperature e tu se antobiotici djele sakom i kapom, dok u hr ne (ovo je islo pedijatre). U hamburgu sam. Lezim od kod sam se vratila iz vrtica i ovaj puta nije bilo nista na papiru. Trudit cu se mirovat koliko mogu kraj sina od 4 god.

Sretno. Nadam se da da ce sve biti u najboljem redu 🤗🤞🤞🤞🤞
    I kod nas je slicna stvar. U tako ranoj t zaista ne mogu nista. Sve se bas i svede na ono bit ce sta mora biti, nazalot.

Cure samo da javim da je moja prica danas gotova. Hvala Bogu sve je prirodno otislo. Beta je utorak vec bila samo 20 pa mi je danas nisu ni vadili. Na uzv je sve cisto. Nama sad predstoji cekat prvu mengu, nakon toga napravit papu i briseve. Ako to Sve bude u redu imamo dozvolu vec za sljedeci ciklus ❤️
    Drago mi je sta sam bila dio ove ekipe makar na kratko, zelim vam svima uspjesne trudnoce i puno sreće i veselja na proljece 🤗🤗🤗🤗
    Ja cu vas sigurno ponekad procitat da vidim kako bebice napreduju.

Draga moja Sanjarka neka je prošlo bez većih komplikacija. Želim ti svu sreću i uspjeh u sljedećoj trudnoći,bit će to brzo. Javi nam se ponekad 🤗😊

❤️ Tebe cu posebno pratit, vesele me tvoji blizici kao da su se meni dogodili 🥰🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Bebanomoje
    11. Rujan 2020. 11:58

Sanjarka, sretno dalje! Znam da nije lako, ali jaka si zena i brzo ce doci tvoj novi plusić ☺️

Miki94
    11. Rujan 2020. 12:28

Sanjarka, također ti mnogo sreće želim, da do kraja godine ako Bog da ugledaš novi plusić, a sljedeće godine i svoje zrno sreće :) Čuvaj se, i piši nam, biti će nam drago čuti novosti od tebe :) <3

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• EmEn9
    11. Rujan 2020. 12:30

Sanjarka drago mi je da nisi morala na kiretažu da je sve samo prošlo, javi nam se ponekad i naravno čim bude plusić javi, držim fige da budeš imala već sljedeći mjesec plusić i ljetnu bebicu ali naravno bit ćeš kod nas u grupi 🤗🤗🤗🤗 kao što smo i mi proljetne bebe 🤣🤣🤣🤣

zabica
    11. Rujan 2020. 12:32

Sanjarka, ubrzo ces se ti nama javiti sa sretnim vijestima, znam.
    Bila si mi slicna jer ja isto imam jedno bice 2005.godiste.., drugo malo mladje...
    Svakako nam se javljaj..

Emmie
    11. Rujan 2020. 12:41

Ružica, prvi put kad sam imala smedji iscjedak zvali su me na ultrazvuk. Beba je bila oko 7 tjedana i sasvim u redu pa nisu mi ništa dali, samo su mi zabranili odnose neko vrijeme. Imala sam tamno smeđu krv oko 9-10 tt i svježu krv sa nekim grudvicama pred 12 tt preglede. Izmedju tamno crvene i crvene krvi sam uvijek imala smedji sluzavi isjedak, posebno poslije šetnje ili neke aktivnosti. Sve sam to spomenula babici, ali 12tt ultrazvuk je potvrdio da je beba napredna i mnogo aktivna, i da je sve u redu. Nisu mi ništa dali i nisu mi naredili mirovanje.  Od 12 tt nisam više imala ništa osim bijelog iscjedka.

Emmie
    11. Rujan 2020. 12:45

Sanjarka drago mi je da je sve prošlo u redu i bilo je lijepo družiti se sa tobom. Želim ti sve najbolje 😘🌹

SAYURI
    11. Rujan 2020. 12:48

Cure moram da se malo pojadam i ja...

Jucer i prekjucer sam cijeli dan nesto stresna i samo sam plakala. Brinem se da li sam mozda bebi nastetila 😔 Od kako sam saznala da sam trudna odmah smo pokrenuli promjenu u veci stan, pa se tu koljemo oko lokacije i velicine, ja bi jedno on drugo, emotivno mi tesko izaci iz naseg malog stancica za koji godinama sam radila i trudila se a svjesna sam da sa dvoje djece moramo i veci.....nista ovo nije strasno ali sam emotivna i bas sam se naplakala onako posteno🤧

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• ružica
    11. Rujan 2020. 12:48

Emmie,

Super da je sve u redu prošlo, ipak krvarenje nikada nije poželjno.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.